Onsdag 19.22

Klädångest..ehhe.. Packar inför morgondagen, och jag inser att jag har alldeles för mycket kläder i mina lådor, och alldeles för lite av det som väller över som jag faktiskt tycker om. Men efter mycket "om" och "men" så har jag fått till något jag hoppas blir bra. Lite mat i magen gjorde susen dessutom. Snaaaart är jag hos min pojke, mysigos vah<3

Mysigos dag idag tillochmed. S och P sov hos mig och underhållningen var först romantisk middag för två (jag och P) med pasta och tomatsås, och jordgubbscider i martini-glas. Lyxigt ska det vara. Sedan Moulin Rouge tills S gick upp och däckade. Efter det var det Oscarsgalan, och en viss licka skrek lagom charmigt när en viss vampyr-skådespelare dök upp i rutan..(A) Torkad frukt, Cheezballs, chips och vindruvor var det vi fick tugga på, och ingen klagade.
Idag var vi oerhört kulturella och tog oss in till Sthlms Stadsmuseum för allas vår älskade Kenny Starfighter-utställning. Nostalgitrippar och glädjerus var resultatet. När filmen har släpts ska jag skryta om att jag har sett diverse saker IRL. Jag varnar er..
Sedan åkte S hem och jag och P tog oss till Fotöljen i G-backen. Då priserna var för höga för våra magra plånböcker beslutade vi att lämna cafét. Det tyckte inte ägaren. Han frågade vad vi ville ha, och hur mycket pengar vi hade. Det slutade med att han bjöd mig på en kopp te(+ påtår, då den kostade 10 kr extra) och P bjöd han oxå på påtår (+ 5 kr av vad teet kostade) Vilka underbara människor det finns <3 Varmt rekomenderat. (Gå dit nu, plz. För jag sa att jag skulle säga till alla mina vänner att de skulle gå dit..!)
I övrigt är ju supertrött, och ska sova tidigt, så jag kan gå upp ännu tidigare och vara nervös inteför den nästan fem timmar långa tågresan.
Så, take care ppl, och sakna mig inte allt för mkt.

Tisdag 09.34

Sämre humör än någonsin, och jag ber om ursäkt. Trött i huvudet och kroppen. bokrea idag, och jag ska ha Twilight på engelska, och om det finns..den förlängda versionen! :'o <3 Sen ofc massa nya böcker, för jag lider brist på böcker jag inte har  läst. Och sen tipsade mamma om ett sommarjobb som jag har tänkt på i..ehh..fyra år kanske? 
Boog & Elliot på tv, och den är faktiskt smårolig. Men den påminner alldeles för mycket om Shrek.. Dålig stil m8.
förhoppningsvis blir det Kenny Starfighter idag, om folk inte tycker det är roligare  att gömma sig under mattan..

Frukosttajm
take care 

Måndag 16.32

Till vårdcentralen i Alvik var dagens utflykt. Var ev kvart tidig, så duktig som ajg är. Men läkaren var en kvart sen.. Heh, superkul.. Iallfall, hon lyssnade på lungorna, kollade halsen, klämde på min mage (D:) och gav mig en "deppressionsenkät" att fylla i.. Ska dit igen i Mars, och lämna blodprov och sånt.. Jag kommer dö av rädsla.
Nu är jag hemma och har ätit yakitori till lunch. Riset var stenhårt tyvärr. Mammsen är på väg hem med semla och jag är tjock <3 Köttbullar och potatismos till middag. Typ..14 år sen jag åt det senast eller något..
Jag är trött, så jag ska lägga mig i soffan med filten och en bok. Take care


Söndag 14.12

Underbar slappahemmaochtittapåäckelvädretutanför-dag. Mamma tvingade mig till att baka chokladbollar, och jag njuter och är snart klar med Människohamn. Låt den rätte komma in, är fortfarande min favorit. Om ett tag ska vi upp på vinden och greja och sånt som man ska göra när man är hemma. Har även Oh Brother, where are thou? att se på, och P kanske kommer hit och leker ikväll.
Jag är så himla trött, och har faktiskt ont i kroppen av all trötthet. Jag lider av att jag sitter still för mycket, och jag har inget som helst sockersug. Vart är Ela? Vad har hänt? Ärligt, jag har ett fat med chokladbollar framför mig, och en skål fylld med godis, och jag sitter nöjt med min latte (utan socker!!!!!) utan att ens peta på sockerbomberna. Jag blir nästan rädd.. Det enda jag har cravings på är vätska, sömn och oändligt med mys. Fick nyss massa gamla bildee på pojken, och jag blir nästan ledsen för att han är så satans fin. Herregud. Somliga kunde iallafall se bra ut för två år sen, till skillnad från yours truly..Heh..  Åh, fyra dagar kvar. Längtarlängtarlängtar.

Hörs mer sen
take care

Lördag 23.10

Hade missuppfattat barnkalaset åt det bättre hållet. Det var bara släkten som kom och firade, ochd et var oerhört roligt samt trevligt. Mat, småkusiner, Ronja Rövardotter och massa Mobjörks-humor. Lasagne till middag, den är oslagbar <3 Mamma och jag tog dessutom en promenar ner till Rålis och tilblaka igen, medans solen fortfarande lös och gav en gnutta värme. Nu är staden täckt av vitt, och antagligen är det lika kallt som det ser ut. På något sätt har jag fått tillbaka värmen i min kropp igen, efter några månaders konstant kyla. Jag undrar hur det gick till.
Imorgon ska jag (kanske) gå till Kenny Starfighter-utställningen med lillasötaP. Beror på hur världen snurrar osv. Måste kolla upp tider och inträde osv. Men det vore awesome, och jag ska iaf se den inann den stänger.
Nu ska jag ringa min pojke som verkar trippa på något roligt som han inte vill dela emd sig av. Du är söt <3

Sov gott ppl

Lördag 13.02

Gårkvällen gick i egocentrismens tecken. mådde illa, så jag tog mysfilte och kröp ner i soffan med The League och en kopp te. Frös så jag skakade, så ett varmt bad blev lösningen. Svimfärdig som alltid, så blev badet kort, men jag han ha både shampoo, balsam och inpackning, raka benen och peela ansiktet. Myys <3  Och Tv var min bästa vän, och sände fyra Scrubs-avsnitt på raken. I säng halv två och sov som en stock.
Nu är lilla kusin H med tillhörande pappa L här, coh snart bär det av till andra kusinerna, då M har fyllt hela ett år, vilket ska firas. Jag + barnkalas=</////3 Men mat serveras, och mina morbröder är onekligen roliga. Mobjörkare är vi allihopa, allihopa..
Fortfarande infektion i nagelbandet, och jag känner mig handikappad. Fryser konstant, och det är bara 5 dagar kvar tills jag får pussas och värma händerna på hans rygg.. :') (Du gillar't) <3
Tack och hej
take care

Fredag 18.48

Jag är på sånt jävla dåligt humör, och varit det större delen av veckan. Blev ju inte bättre av att jag fick yttligare bevis på att SL är kompletta idioter, allihopa. Orkar inte dra upp varför, men alla sthlmare vet att jag har rätt.
Salladsrulle till middag, och jag är proppmätt och fortfarande irriterad. jag pallar inte vara på dåligt humör, och jag känner mig så jävla elak mot alla det går ut över. Mest älskling och mamma.. Förlåtförlåtförlåtförlåt.
JÄVLASKITHELVETESFITTVINTER! Jag hatar kylan. Jag hatar att gbg och sthlm int eligger bredvid varandra. Jag hatar att jag är irriterad på typ..precis alla, mer eller mindre.
Jag har iallafall lov nu, och det är ju iaf possetivt. Ettårskalas imorgon. Yeeey. I can't wait.. Småbarn. Mums <3
Äh, hem till mamma snart med Leo, Charlie, Stuart och annan porr. Dock inte min absoluta favoritporrpojke, för han befinner sig på annan ort och leker D:
Dåligt humör. Ska inte sprida mer negativa känslor nu. F U

Torsdag 22.21

Poetry Slam är kärlek. SMS är extremkärlek. Det första jag tänte när jag kom in genom portarna var att jag skulle lägga jackan i skåpet.. Blev överfallen av två fd åttor (jag kan inte se dem som nior.. D:) som kände igen mig. Under hela kvällen kom fd. åttor fram och kände igen mig. Jag är så awesome! LD-kändis FTW! Och lärarna Åhh, fasiken vad jag har saknat dem. Alla blev överraskade över mitt "nya" utseende. Fan, senast de såg mig hade jag überblondt, lockigt hår och emo-kläder. Nu var det brunt, hästsvans med lugg och kläder som vilken söderestet som helst..xD
När E gick upp på scen, med raderna "Man blir vad man äter, sa någon, och jag äter ingenting" hade jag svårt att hålla tillbaka tårarna, och insåg hur mycket jag saknat henne. Lilla söta E<3 Och för att inte tala om alla saknade 9LD-are. (We're the true, and only one 9LD) Hah, S kommentarer om min pojke var ju underbara.  Blev så himla glad och nästan stolt..='3
Åhh, äntligen är det torsdag. Det betyder, att om exakt en vecka, vid den här tiden är jag hos min porrpojke och smälter bort vinterkylan med mys. I övrigt har mitt nagelband på ringfingret blivit inflamerat, och det gör sjuukt jävla ont. Sen har jag et fuckin prov i samhällsekonomi imorgon. Ni får byta med mig, det är lugnt!
Ge mig choklad ffs!  Har inte ätit det på oförskämt länge D:
Take care

Torsdag 16.23

Jag hatar att jag inte kan känna mig nöjd i ett par kläder, utan byter mellan alla 15 par jeans jag har, och Gud vet hur många toppar, tröjor och linnen. Jag borde bara få ha två par byxor och kanske 5 tröjor. Jag klarar inte av sånt här..Det kommer sluta med att jag har på mig samma som när jag började.. Fan vad arg jag blir på mig själv.
Poetry Slam i sms ikväll, antagligen anledningen till varför jag river längst in i de mörkaste delarna av garderobven. Fy satan vad jag är töntig. (Nu har jag sagt det, så ni slipper..) I övrig är jag superhungrig, så jag får ta och göra mig ett par mackor eller liknande. Mmm, äggmacka <3 Sen ska jag spela Bloons Towr Defense 3 så det bara smäller om det. åh, jag är så jävla cool!
Nu har jag avreagerat mig lite.. Dags för nästa klädbyte.. (Döda mig, plxz..)

Onsdag 20.53

Jag var awesome duktig idag, och kom en kvart tidigt till matten. H är faktiskt en jättebra lärare efter ett tag, när man vant sig osv. Så iaf, jag började matten en kvart tidigare = jag fick gå en kvart tidigare. Gick och köpte en PK plus en äppelkanel-muffin att mumsa på, medans jag sprang fram och tillbaka och kramade folk och var speedad. Sedan följde en faktiskt interessant MdK-lektion, med mycket effektivt prat och funderingar. Jag gillar att känna mig ambitiös och duktig. Pratade minnen med P på bussen till Slussen, och samåkte med M till tcen, där jag träffade mammsen på Café Panorama, som ligger högst upp i Kulturhuset. Massa mys. Sedan begav vi oss tvärs över plattan till Sergel Biografen och salong 10. I Taket Lyser Stjärnorna var kvällens underhållning. Jag var en emotionell bergochdalbana. Storbölade i en scen för att fnissa i nästa, rodna, skämmas, gråta ännu mer, skratta och storböla. Jag kan tillochmed säga att det var den bästa film jag sett, baserad på en bok. Alla andra filmer (Förutom Twilight..(A) ) brukar faila totalt med det, men denhär var verkligen undertbart bra. Allt stämde, och manusförfattaren hade verkligen fått till en trovärdig miljö, vilket ofta annars saknas i "tonårsfilmer". Skitbra jobb hörni! Tzatsiki var ju med, och förlåt baby, men satan i gatan vad söt han är! Shit! Det resulterade iaf bara att jag saknar porrpojken ännu mer..:/
Efter allt storbölande tog vi oss till G-backen för att leta matställe. De två första vi besökte var fullbokade, så vi hamnade på Akkurat, på Hornsgatan.200 olika öl, 400 olika wiskey.. Ja, och så mat så klart. Musslor blev det. Mättande, gott och pilligt. Precis som det ska vara.
Åh, ni älskar mina förkortningar, jag vet.
Ska skynda mig med Människohamn, så ska jag läsa om Det fattas en tärning, av samma författare (Johanna Thydell) som till i Taket lyser Stjärnorna.
Tack för idag. Sakna F lite lagom sädär..D: Saknar älsklingen lika mkt som en koala är hög.. </3
Take care

Tisdag 19.33

Sov jävligt dålig inatt. Har sovit väldigt dåligt alla de senaste nätterna, inte mysigt.
Lekte duktig elevrådsrepresentant och genomförde ett helt kalssråd utan att behöva skrika. (Det är fakking awesome i bår klass) Förhoppningsvis kryssning i maj. Awesome!!
Sedan grafisk, som gick äckligt seg. Oinspirerad, trött som en koala och allmänt bläh. Sedan in till tcen för hämta tågbiljetter och träffa mammsen en snabbis. Imorgon blir det bio med nämnda; I taket lyser stjärnorna. Big bu-hu på intågande >__<  Poetry Slam på torsdag. jagvilljagvill.
Orkar inte skriva.. Saknar älsklingen mer och mer för varje dag. Han är ju faktiskt bäst, gulligast, snyggast och jag är kär i honom. Åh, du är så himla underbar. <333
Tack och f u <3

Måndag 19.55

Dagen har varit bra, och jag har varit på oförskämt bra humör. Det har ju trots allt varit måndag. Dom har nya muffins i caféterian; äpple och kanel. Mycket godare än de andra. Grafisk var ganska segt. Var oinspirerad och hade alldeles för mycket energi i kroppen. Men lektionen gick fort, och pappa hämtade mig hos mamma. När jag kom upp till mitt rum i bruna huset fick jag en rejäl chock. Pappa och A-C har tepetserad om hela sovdelen av mitt rum. (för er som inte vet är mitt rum uppdelat i två rum. Lyx, I has it) åååh, det är så oerhört fint. Rött med en fondväg med grå blommor. Allt passa så hiumla bra till de mörka listerna och mörka trägolvet. Sjuuukt mysigt. Kom och mys med mig i mitt mysiga rum? (A)

ÅH! Jag har glömt att säga; MIYAVI KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!1!11!!!!!oneoneoneone Anar ni hur jävla stort det är för mig? Nej, det gör ni fan inte. jag trodde knappt att jag skulle få se honom en gång under min livstid. Men TVÅ fucking gånger! Åh, jag dör! =''3 Så snälla, snälla, snälla folk med japanintresse, följ med till Japan Expo. Men bara om du är beredd på att ta hand om en överexalterad, hypergråntade och skrikande fangirl. Sånna bilder kan förändra hela ens livssyn, jag skojjar inte. Så någon som är van vid mig vore bra.. För jag kommer behöva stöd. Ni/du kan cosplaya, spela tv-spel, peta på japantöntar, rulla upp och ner för trappor under konserten, bara jag slipper vara ensam tre dagar på frysen. Gif MYV plxz.
Sova snart. Så jääääävla trött.

Take care

Måndag 09.51

Vaknade för en halvtimma sen. Somnade alldeles för sent i natt igen. Absolut inte som igår, men ändå.. Kunde verkligen inte somna, så P var en snygg och räddande ängel som fick mig på sjukt bra humör, alldeles glad och allt sånt som är bra. (Jag tycker om dig så otroligt mycket, du är den bästa av dom bättre) Sen drömde jag konstiga drömmar, inspirerade av L4D. Någon förvånad? Inte..näe, inte jag heller. Har spelat det varje dag sen i torsdgas, och med tankte på att jag inte har spelet själv, så är det ganska illa. Blir nog spelande idag oxå..

Är så trött, och fan vad jag inte orkar sminka mig. Men självklart är det en sån där dag då jag känner mig lagom osnygg och fail. Yippie. Så vi kontrar min halvdeppiga deprission med kent, B-sidor. Det går ju så fantastiskt bra då. men dom är så himla inspirerande iallafall, och det är ju alltid något, eller hur?
Åh.. När man bara sitter och lyssnar på låtarna och har texten framför sig, blir allt så fantastiskt bra. Kent är grymma, utan tvekan. Och jag är så svag för deras intron. ärligt, dom är gåshud rakt i genom.
Nog tjatat om Kent. Lägger bara upp entextbit som är så oerhört bra.

Om Jag förlorar dig
Så förlorar Jag synen
Om Jag förlorar dig
Då har Jag ingenting kvar
Förlåt mig men Du är allt Jag har

Hjärtskärande, eller hur? (Och jag menar det verkligen.) Nej, nu är det dags för föda och klotter i ansiktet.
Puss

Söndag 20.41

Underbart trevligt och roligt hos F, och vi somnade alldeles för sent. (Kl 6 närmare bestämt). Två och en halv film hanns med, och den andra halvan sågs imorse under hinkvis med ironi och kommentarer. Trevligt värre. Sen var det ju det här med ordentlig, nyttig mat.. Det är överskattat när man har spel och film. Allt detta har lett till att jag är alldeles för trött nu. Dricker kallt te och slår mig på händerna när de dras mot asken med geléhjärtan. Inget mer onödigt sockerför min del på resten av veckan.. .__.'
Har haft en extrem saknads-känsla hela dagen. Önskar så starkt att jag fick vara hos min pojke just nu.. Jävla för stora värld. Ajm gåing kräjzy. 11dagar kvar..(Hoppas du njuter av filmen, för det är en sjukt bra film.)

Väntar på att mamma ska komma hem, vilket hon borde göra snart. kräftsjärtsmackor till middag. Behöver verkligen lite ordentlig mat i magen. Sen ska jag göra något vettigt och sova tidigt, drömma om min pojke.
Tack för ikväll
take care


Söndag 02.32

Lite mer tid kan ni faktiskt tillbringa på min blogg..D:

Ugh, ni har ingen aning om hur tjock jag är. Åt middag innan jag åkte hit (sitter hos F nu) och när jag väl kom hit fanns grillad kyckling, pommes pinnes, baugette, godis, chips, läsk, chokladtårta, bullar, saft, Kalaspuffar, alla Sagan om RIngen-filmerna, l4d och säkert 7000 andra saker att äta. Så jag kommer rulla hem..
Nu försöker jag och F (mest F då..=P) och fixar ett lan till l4d, då xbox var inte lika roligt som dator. Det är lite jobbigt, för det känns som jag har lov nu, vilket jag inte har.. Och det är fuckin 12 dagar kvar tills jag får mysa med min porrpojke! Jag blir galen av längtan! Det är jobbigt ):
Nu är det britney för hela slanten, och l4d funkar inte D:

Sov gott pluttar <3

Lördag 10.58

Sjukt trevlig middag igår, med hela 8 pers som satt och trängdes runt vårat köksbord. Förrätt eller vad man ska kalla det, med små minikex som jag glömt namnet på, och såndär olivröra som jag också har glömt namnet på..:/ Sen var det gryta med kött och korv och ris till varmrätt, och efterrätt blev ost och kex, och sen en underbar chokladtårta med hjärtformat strössel på. MUMS! <3
Stampe drog iväg till sin pojke efter ett tag, vilket var förståligt när han ändå var i Stockholm (tänkte skriva Sverige först..xD). PallePlutten sov över och vi såg Funny Games, en svinbra film. Dock lite onödigt långa klipp ibland, säkert runt fem minuter på ett enda klipp där det knappt händer något. Men i övrigt en bra, genomtänkt film.

Nu blir det frukostchill, och sedan kanske (förhoppningsvis) fotning av en idé jag fick igår tack vare Pau. <3 Och ikväll bär det av hem till F för Sagan om Ringen-marathon, samt Left 4 Dead. Vi som inte har någon att pussa på idag ska därför tjockla sönder oss med onyttigheter och stanna uppe för sent osv. Ska bli sjuuukt kul hur som helst.
Nu är det dags för frukost. puss hej <3

Torsdag 20.39

Har skuttat runt i högklackat i två dagar i rad nu. Det känns i låren, tro mig. Och i stortån .__.
Dagen har varit oerhört trevlig och mysig. Blev superglad på engelskan, för på något sätt har det börjat kännas som att vi har kommit närmare som klass, och det är så härligt. Och jag var så himla duktig på matten, men sjukt irriterad på EsV. Så här är det, jag kan inte rita men framförallt avskyr jag det. Och det är det ENDA vi får göra på EsV. Läraren pratar så himla mycket om bildkomposition och så vidare, men inte fan får vi använda kamera. Bara penna, papper och klippa och klista. Jag blir negativ, irriterad och sur. Fy fan.

Men så var det faktiskt så att O fyllde nästangammal idag, så jag, F, A, L och J drog med O till vadfandetnuhette. Ett internetcafé vid O-plan iaf. Spelade CS och Left 4 Dead. OMG! Så jävla roligt! Åh, jag var så grymt på CS. Sköt ner två killar på en halv sekund, hoppade bara ut från ingenstans och ägde! Åh, vilka kickar man kan få! xD Left 4 dead var sjuukt jävla roligt! Vi var så awesome, och hade så himla himla roligt. Tack pojkar, ni lyser upp mina dagar. Ni betyder <3 Att bro på det, så åt vi lunch på Bojen för en gångs skull. Lite lyx på födelsedagen typ. Men det som var mest speciellt var att vi var snälla mot varandra för en gångs skull. Vi körde värsta vänskaps-förklaringarna och allt, och det var mys. Vi vet att vi tycker om varandra, men det är en annan sak att säga det.

Tittar på Du är vad du äter, och jag förstår intevarför jag gör det. Jag blir bara så jäävla irriterad. Så varför, varför tittar jag? Anna Skipper är så sjukt äcklig. Hon är dryg, elak, ful, och en allmänt elak person! Hon peppar inte, hon trycker bara ner och är rent ut sagt ELAK! Nästan så jag får lust att skicka ett paket med hundskit till henne! ARGH!
Ska dricka mitt te och sen pissa. Lonely Road är kärlek <3 Två veckor kvar till älskling. *.* Saknar honom så mycket. )':

Onsdag 21.20 (21.47)

Sveriges framtid faller ihop, svartnar och dör. Ungefär den uppfattningen man får av att slå på Aktuellt i fem minuter. Så jag stänger av, lyssna rpå underbar musik och låtsas att världen är en trevlig plats. Fast med en skivad tumnagel förstörr min bild lite. Vet ni vad? Jag längtar tillbaka till LD, som fasiken. Hela skolan, klassrummen, lärarna framförallt, och klassen. 9LD, 2008. Finns alltid i mitt minne, och den tiden betydde så oerhört mycket för mig som person. Gud vet vad jag hade kunnat hamna.  Jag ska iallafall tillbaka dit på Poetry Slam och bidra till någon LD-klass kassa och få lyssna på härlig poesi, och träffa bekanta ansikten. Åh, jag saknar er. <3
Idag tänkte jag på människor. Hur många människor det egentligen finns på denna jord, hur mänga man ser som egna individer, och vilka man ser som en stor massa. De som har ett eget liv, de som inte lever och de som gömmer sig för verkligheten. Har alla någon som älskar dem, någon att prata med? Jag vill tro det, men något säger mig att det inte är så. Folk på andra sidan världen kan kännas närmare än de som bor en halv kilometer bort. 

Tack och god natt 


-------
Måste bara lite till..
Jag <3 mina  humörsvägningar. Sitter och typ asgarvar för mig själv åt F's serier. Spec "careface" och "ta kritik". Kolla felisk @ bdb för att förstå vad jag menar. Sen går det nedåt och slutar med att jag måste somna med sänglampan tänd. Har gjort det tre nätter i rad nu, och jag vet inte ens varför jag är rädd, eller för vad. Men det är så oerhört jobbigt.
Äh, börjar 8.15 imorgon. God natt fucktards.

Onsdag 19.13

The Red Jumpsuit Apparatus är typ..bäst just nu. Dom är ungefär lika bra knark som det bästis går på..;) Sjukt depp att min mp3 laggar bara..>_<''
Lärde mig något nytt på matten idag dessutom! Jag är fedt med dutti! Kaka till mig. Sen var det konstig film på MdA, Space Oddissy, som jag inte orkade se klart, så jag och F gick och spelade ist. (Man fick gå om man ville) Sedan drog spelklubben igång med Mario Kart på både 64 och Wii. Lite Super Smash också, dock vågade nästan ingen spela då L var där.. Hah. Men jag ägde på Wii hur som helst.
Nu är det mumsmums middag med kycklingcurry och ris. Yummie <3

Lonely Road ppl!!! Tanka den IDAG! Eller gå in på http://www.myspace.com/redjumpsuit för att njuta en stund.
Take care

Tisdag 23.00

"Hey. What's going on?"
"Horrible accident. My neighbour..got killed."
"What happend?"
"Got smushed by a jet engine."
"What was his name?"
"Donnie. Donnie Darko. I feel bad for his family"
"Yeah.."
"Did you know him?"
"No."

Jag <3 Donnie Darko, så hårt. Såg precis den andra versionen, men kan inte bestämma mig för vilken som är bäst. Den officiella har absolut bäst musik, men directors cut är mer spännande, informativ och framförallt snyggare gjord osv. Men musik väger tungt måste jag säga..;)
Och ojoj vad jag har varit emotionell ikväll. Småsnyftat konstant. Måste ha varit all klor jag fått i mig. Inge vidare.
Beställer biljetter ner til älsko nu. Torsdag den 26 <3 mig.
Sovdags snart. take care

Tisdag 18.57

Nu ska jag vara lite fangirl här.
Men alltså.. TRJA's nya är ju..OMG! Så otroligt awesome! You better pray, Pen & paper, Belive och Framförallt Godspeed.
Det är ju orgasm på hela skivan! Jag blir kär för fan. Lite annorlunda sound än från Don't you fake it, lite gladare och lätter nästan. Hade gärna hört mer scream och hårdare sound, men det är ändå underbart. TRJA är typisk "rakiryggenochgågenomeldochvatten"-musik, vilket behövs ibland. Och tyvärr laggar ju min mp3, vilket betyder att ajg inte kan gå runt med Lonely Road på repeat varje timme. Lite sad sådär.
I övrigt letar jag biljetter till gbg. Åker på lovet, men det är så brutalt långt dit. Fanfanfan. Saknar dig bara mer för varje dag <//3
Nu blir det wok och Donnie Darko - Directors Cut. Puss på min porrpojke <3


Tisdag 17.23

Bad på eriksdlasbadet idag med massa kul och mysigt folk. Fick ungefär 17 kallsupar. Vill inte ens tänka på hur mkr barnpiss det är..)'': Vi badade kanske en timma, sen tog kylan och hungern över, och jag och B fixade oss länge och noga. Sedan blev det BK på medis för nästan hela slanten. Det var i övrigt sjukt jävla roligt. åh, tycker om er massor <3
Och så var det ju så att ajg är så himla bra. Stängde av mobilen när ajg la in den i skåpet, och självklart glömde jag bort PIN-koden..-__- Och efter BK skulle jag till läkaren för att kolla lite småsaker. Och när jag väl kom dit (ända bort i Alvik :''O) så visade det sig att jag skulle ha varit där en timma tidigare. That sux.
Juste! :O Träffade Emo i Skanstull! Faaen vad glad jag blev. Hon hade tågluffat runt i några timmar, och så poff hoppade hon på mig! x'D Och tydligen såg Bus mig i Alvik, men inte sa han hej inte..D:
Mammsen jobbar sent, så jag ska äta gårdagens supergoda wok till middag. Men jag är sjuukt hungrig nu. Vad har hänt? jag är konstant trött, hungrig 24-7 och äter massor. Och fortfarande trött och hungrig! I do not like it!
Åh!!! Vet ni vad? TRJA släppte ett nytt album den 3 feb, och jag..heh..laddade ner det idag. Ha rinte lyssnat igenom alla än, men de flesta låtarna äger! =O Dock int elika bra som Don't you Fake it, men det är svårt att vara så bra.
Jag vill vara hos älskling nu. Saknar honom alldeles för mycket, och jag är trött på alla stockholmare. Två veckor kvar.. D'': </3

Take care ppl

Måndag 17.24

Idag har varit en väldigt bra dag. Solen lös och jag låtsades att det var varmt. Blev nöjd med mina två annonser på grafisk (ena ligger uppe på bdb).Men nu är jag seg i huvudet. Och eftersom F oxå blev lite sådär efter att vi delade på en Trocadero så tror vi att mattanterna häller något i läskburkarna.. ): Leskigt.
För övrigt är jag irriterad som satan på min mobil. Den laggar som in i helvete. Smsen levereras inte som de ska, och det tar tusen år för dem att komma fram. It sux pretty hard mate!
Dessutom är det tydligen Poetry Slam i min gamla skola snart. ÅÄMGE vad pepp jag är. Saknar så himla mycket folk, man framförallt lärarna! Shit. Måste verkligen gå!

Wellwell,
take care

Måndag 09.48

Känner mig faktiskt rätt duktig nu. Deadline på MdA-analysen idag, där ajg hade sista tredjedelen kvar. Och eftersom jag har en sån lång sov morgon och trots allt redan är klar, så satte jag mig och skrev + lämnade in den. Jaja, jag borde ha gjort den tidigare, men huvudsaken är att den blev klar, aight?! Så nu sitter jag och sörplar te i hästsvans (tycker fortfarande att det är awesome) och min 30-talstantkjol. Kommer väl fega ut innan jag ska gå, men men..
Fick låna Donnie Darko av P, fast denna är annorlunda klippt, + andra scener. Hoppas på att hinna se den i veckan. I kväll kanske?! :O
Mer än en timma tills jag ska åka. Det är ju alltid något. FOlk som jag vill undvika till varje pris ringer titt som tätt (helst mitt i natten, för det är ju så himla gosigt) och annat folk svarar inte på sms. kan det aksnke vara fel på min mobil måntro? Det tror jag faktiskt. Nej, nu ska ajg pilla i PS <3
Take care ppl

Söndag 21.37

Lagom händelserik dag. Vi åkte inte förbi V-gallerian, utan direkt till I-torget och halkade oss hem till mammas väninna S som fyllde år.Fick en underbar fiskgrya med musslor och räkor, saffran och massa mums. Åt alldeles för mycket, men gott var det. Och till eferrätt.. Det var nog den mest perfekta efterrätt för min del! Gino. Jordgubbar, kiwi och banan under ett täck av riven vit choklad, som har varit i ugnen så allt smälte ihop. Åh, fy saaaatan vad gott! Var så proppmätt men var tvungen att tjocka i mig massor ändå. Åh, jag  får nästan lyckotårar av att tänka på den..=''3
I övrigt kan jag gå ganska långt i mina stövletter utan att få ont. Det är awesome! Och ännu mer onodiginformation.se är att jag kan få upp mitt hår i hästsvans utan att använda hårnålar! :O Det har jag faktiskt inte kunnat på..eh.. nästan fyra år. Om inte mer! Alltså.. Det här är ju epic! Typ världens fetaste hästsvans blev det! Fast å andra sidan har jag massa sprej och vax i håret, så.. Men ändå! :]
Ååh, så oerhört opepp på skola imorgon. Grafisk Design och blääh. Blir så trött av hela skolmiljön. Bläh.
Tack för idag vah. Take care

Söndag 12.53

Sitter atm och väntar på att få duscha och klunkar i mig brustablett á la C-vitamin. Mums <3
Sov som en gris i natt. Har inte sovit så djup på jag vet inte hur länge. Fast på senare tiden med all sjukdom som har gått igenom dennastackars kropp så har jag blivit brutalt trött. Och jag antar att vädret inte lyfter särsklit mycket heller.
Ska mad mammsen till V-gallerian och senare till hennes vän på sen lunch/tidig middag. Jag gillar att umgås med mina pärons vänner, sådetså...-__-''

Shiiit vad ont i huvudet jag har. Jag ska inte sova så länge (halv elva..) och verkligen inte så djupt. Fast iofs sover jag hellre djup än inte alls. Lolz. Det här vädret är så satan oinspererande så man blir ledsen. Vill ha sol och någorlunda värme, så jag sliper en jävla vinterjackan och halka runt i snöslask när jag väl vågar använda mina pumps.
Och sen så vill jag fota, och ha någon stans att lägga mina nästan 8000 bilder (kollade alldeles nyss) så att dom inte bara försvinner ut i cyberrymden och aldrig återvänder. Sen vill jag publicera vissa bilder så folk kan njuta av dem. HAHAHA! SAJK! Nej, men det vore sjukt kul faktiskt. Men jag tvivlar på att mina bilder har kvalite nog att visas upp lite mer seriöst än bdb.
Och till sist kan jag påminna er om att jag saknar min Plutt oerhört, grymt, och alldeles förskräckligt mycket. Det är inte okej. Och sen har vi självklart inte lov samma vecka. *mummelmummel*
Nuu ska jag duscha, ni får inte vara med. Take care ffs

Lördag 23.49

Lalala. Scheisse vad trött jag är! Mamma var bjuden på tjejmiddag hos en kopis, och eftersom jag inte orkade göra något annat följde jag med. Och eftersom mamma är mamma så tyckte hon att det var en bra idé att cykla dit. På isgatorna, i regnet, genom kylan. Fantastiskt idé, verkligen. Fast det var inte överdrivet långt, bara halt.. Själva middagen var väl god, men i övrigt var det tråkigt, fram tills dess att jag fick se Björn Gustavsson - Ett Livsverk , som faktiskt var oerhört underhållande och roligt. Och att älskling skickade söta sms efter ett tag höjde humöret. Och sen, vet ni vad, då kom chokladen fram, och då fanns inga minnen kvar från dagens tidigare nerdragna mungipor.
Sen skulle vi ju cykla hela vägen hem också. Och inte nog med isgator och allt annat som jag redan nämnt, nu var större delen av vägen uppförsbacke! Gissa om jag är trött i benen?!
Inte så jättemycket faktiskt. Mer i högra armen av någon anledning..o.O
Iallafall. Jag är trööött som satan, enormt sugen på att se Twilight, mysa och äta choklad. Jag fick just med mina tre absoluta favorithobbys. Starkt jobbat!

Ska nog faktisk (om du räknar hur många gånger jag har fått med "faktiskt" i dethär inlägget så får du ett pris. promise!) ta och sova ganska snart. Sömn är en bra grej, i lagom mängder, har jag hört. I övrigt är jag trött på vissa som har fått för sig att det är en bra grej att ringa hem till folk mitt i natten, och sen ändå inte säga något. Mespropp.
Take care ppl, och sov gott <3

Lördag 11.13

Fredagskvällen blev hem till P's mormor på middag, med tre filmer, kusiner och godis som avslut. Myspys. Vägen till Eldorado, Populärmusik från Vittula och Disturbia blev det. Sistnärmnda fick mig att krypa längre ner under täcket och hoppa till som en fisk några gånger, men det var en bra film i övrigt. Sitter hemma hos P nu och ser på när hon spelar Mirrors Edge, något jag måste öva på.. Så det enklaste sättet är väl att någon ger mig ett PS3 samt Mirrors Edge.. (A) För övrigt är P's tangentbord helt åt helvete..o__O Trycker fel hela tiden .___.
För övrigt (kom igen! variera språket för fan!!!) saknar jag min Plutt alldeles sjukt jävla mycket. Och jag kan inte hjälpa det, men jag blir..ja, vad det nu heter. Ni förstår nog. Men det är sån jag är, och jag kan inte riktigt hjälpa det. Och ta inte åt dig bby, eller nått.. (Du är så satans fin)

Jag har blivit lovar The Dark knight efter Mirrors Edge, så jag också kan bli förälskad i Jokern. Typ. Och Katten vill inte mysa med mig, fast jag tycker om henne mest i hela huset. Det är sorgligt. .__. Jag vill ha en katt ffs!

Torsdag 22.35

ZOMG! Måste berätta en (relativt) sjuk grej som hände nyss.
Jag tände ett sånt där hiettestort blockljus som stod ovanpå högtalarna i vardagsrummet. Högtalarnastår i sin tur på golvet och är kanske en meter höga. Hea kvällen har det här ljuet knastrat och hållt på, men inget jag lagt någon notis vid. Men så, alldeless nyss, uppäckte jag att hela ljuset har spruckit, på längden. Så huur mycket stearins om helst har runnit ut, över högtalaren. Och först trodde jag att det bara var uppepå, men sedan såg jag på sidan. Där hade det bildats långa pinnar, nej, mera stavar, av stearin. Den längsta är väl en meter, och kanske tre cm tjock. Och jag lyckades bryta av hela, utan att den gick sönder. OMG säger jag bara. Blev alldeles till mig och blev genast på gott humör. Fick iofs sitta och skrapa stearin från golvet en liten stund men det var..wooow! En tjock stav, tre mindre pinnar och två enoorma plattor av sterin. Ahh! Det är så awesome!
Borde verkligen sova nu. Jag säger ju att jag inte klarar av att bo ensam.. .___.

Stearin är min bästis <3
God natt!

Torsdag 20.57

Har haft en sjukt stark fredagskänsla hela dan. Beror nog på torsdagskänslan igår, plus softa lektioner och übermysfika med  P och S. Vi kom fram till att vi inte har varit där på nästan en månad. Det är typ..omfg! Men det var mysigt som alltid, även om V och K saknades ):
Är towtally ensam. Dvs, mamma borta, pappa borta, A-C bort. Och Melker borta ofc. Mysigt på sitt sätt, och jag har maassor med bilder att leka med i PS. Det är mys. Men jag är slightly uttråkad och känner mig ensam. Det får helt enkelt bli OC och mums
How about a careface?
Öh.. Nu är jag allmänt låg, och det är någon weird vampyrfilm på tv. Vad är grejen med att vampyrer alltid ska så himla porriga? Och jag vet inte hur många olika sätt det finns att bli vampyrer på. Det är craazy.
Ska skriva mer sen, när jag är på bättre humör.
Take care

Onsdag 20.09

Muffins till matten och OC ang Mediakunskapen. Sedan Mario Kart på 64, efter mycket pyssel och krågel med tv-apparater osv. Men det har varit en trevlig dag. åter igen måste jag nog minska mitt sockerintag. Gick ganska bra förut, men nu har det ökat utan anledning. Jag är inte ens sugen, jag bara får i mig massa socker på något sätt. Läskigt. Och jag har trott hela dagen att det är torsdag, dvs fredag imorgon. Så är inte fallet, ifall ni inte visste. Men jag ska fika med mina fina flickor imorgon på självklara String. Ni är förvånade, right? Känns som det var alldeles för länge sen det var storfika där .___.
Chaite var ganska länge sen också. Så nu är det sånt, kanske med lite vaniljyoghurt och banan sen. MUMS <3 Eller så faller min själkontroll som en pingvin på en stadsbuss, och jag tar glass istället. Vi får se.
Jag är dålig på att blogga. Vad hände med mina tre om dagen?

Bajj bajj och
take care ppl

Tisdag 21.30

Mm, nu ska vi gissa när Ela kom hem från skolan idag. var det klockan sex? Nej. Sju? Nope. Kvart i åtta? Ja, för fan. Öppet hus resulterade i att vi slutade klockan 18. Hade hjärnsläpp och alldeles för dålig humor för att bli klar och ens komma på något. Så jag och A lämnade skolan 18.20, och bussarna i F-ängen är inte mina vänner. Så bussen där ifrån gick inte förens 19.30. Skiiiitkul. Verkligen.

Iaf, nu är det rolig b-komedi (amerikansk ofc) college-film på tv, jag är sugen på kakor, te, glass och bby's kramar, så livet är väl okej ändå. Har börjar läsa John Ajvide Lindqvist's Människohamn nu. har läst kanske 70 sidor, och är redan helt inne. John skriver ju helt..galet bra! Blir så inspererad, avundsjuk och förälskad av hans skrivspråk.

Åwh. Ibland blir amn glad. tre sovmorgonar på rad. Härligt som bara den. 11.15 imorgon. Jag <3 sova. Och sen spelklubb med Mario Kart Wii. Längtar efter att spöa folk i ngt.. x''3
Nu är det dags för glass, sådetså.
Take care

Fakta

Nu gör jag en annan version av en lista som aktivt bdb-folk borde känna igen. 7 sanningar om mig. Får se hur många det blir istället. bara för att jag är attention-whore och tycker att ni kan bry er.
Here we go:
*Jag är livrädd för att gå över broar, det har kommit det senaste året. (jag kan inte gå i transparenta trappor heller)
*Jag hatar verkligen mitt lockiga hår, även om jag fattar att det är fint.
* Ibland minns jag pinsamma saker som hände för jättelänge sen, och dör nästan av skam en gång till
* Jag älskar kärlekshistorier, men blir illamående om någon skulle vara så snuttegullig mot mig
* Jag brukar skälla ut mig själv när jag tycker att jag reagerar fel
* Jag tänker hela tiden på vad folk tycker om mig
* Mina kläder är skitviktiga för mig, men jag önskar ofta att jag hade en annan garderob
* Då och då tycker jag att jag är så jävla snygg och bra
* Jag kan övertala mig själv till att känna vissa saker
* Jag tycker inte att jag är bra på någonting, på riktigt.
* Jag vill ha en egen liten etta och en kattunge, men skulle inte klara att bo ensam i två veckor.
* Jag älskar mat, och kan sitta och fantisera om olika maträtter hur länge som helst
* Jag gör upp små scenarion i huvudet, tankar om hur jag vill att saker ska hända. Det blir aldrig så som jag har tänkt.
* Jag är osäker på om man verkligen kan dö
* Jag kan inte medvetet såra folk, om jag inte verkligen hatar dem

Nu låtsas vi att ni bryr er. Jag tyckte det var intressant iaf. Fuck you all good night

måndag 19.27

Orkar inte skriva varken blogg eller dagbok nu för tiden. Det är ju kul. Så saaatans trött. Vet inte ens varför. Hade iofs en elak morgon. Fick sova länge iofs, men sen av någon anledning tyckte jag att jag skulle skita i att platta håret. Det var ju jättebra tänkt. NOT! Sen kom inte bussen (det skulle gå en både 52 och 53. ingen kom) Så jag missade tuben. Vilket gjorde att jag kom 5 min försent. Och sen jobbade jag bara i PS-boken. Lärde iofs mig några nya saker, så det var väl bra.
Hade möte med rektorn och tre lärare idag, plus mig och F. Vi skulle diskutera vår situation i klassen, eftersom jag och F hade gått till B för någon vecka sen och sagt till. Så vi kom fram till att vi ska prata med klassen på fredag. Yipiie.

Jag tycker inte om att sova ensam, och jag saknar älskling alldeles jättejättemycket. Så nu vet ni det. Sen tycker ajg att det är dags för chokladglass och kanske en kaka om jag är snäll. Måla naglarna också.
Take care

Söndag 22.18

Nu är hon hemma i Huvudstaden once again. Saknar älskling alldeles förskräckligt mycket. Grät som ett tvättäkta emo på tåget, sen somnade jag..
Iaf, jag hade mysigare än er. Böh. Vet inte vad jag ska skriva?!
Träffade Pluttens vänner, som var trevliga på sitt lilla vis. Spelade en massa trevligta spel (mirrorsedge<3<3) och pussades med P massor.
Är för trött att skriva..>____<'' Ska ta mig en macka eller två och sen sova.
(Vem kom på att göteborg ska ligga så satans långt ifrån stockholm? Dum idé säger jag bara. Eller snarare..vem kom på att det ska ta lån tid och vara dyrt att ta sig överallt? Ännu dummare idé.)

God natt ppl

RSS 2.0