Fredag 23.41

Gillar att jag är så väldans aktiv, och skriver på bra tider och sånt. (Y)
Lyssnar på Kent once again, och jag orkar inte riktigt med typ..50% av alla deras låtar. Så nu får det snart bli musikbyte. kanske till.muse?! Gissavadgissavad?!?! Muse kommer hit den 24 oktober i år, till Hovet, och GISSA vem som har två fucking biljetter? HAH! Det är jag faktiskt ;) Tack från botten av mitt hjärta till A-C.
Jag vill så gärna så otroligt gärna åka till String, sitta nersjunken i soffan i timmar och prata med mina flickor oavbrutet, men vi är alltid upptagna, och det är inte densamma längre. Nu blir jag nostaglisk igen, men f u. Håller på att kopiera ihop cirkus 400 dikter från en internet-sida och spara ner på den externa hårddisken. Tidskrävande, irriterande, skamligt och minnen i överflöd. Få saker jag inte minns, och fy fablar vad jag har skrivit dåligt när den tiden begav sig. jag tycker faktiskt att jag skriver bra now days, även om det mesta är kladd.

Har haft hemmamyskväll med mamma. Bakade ädelostpaj med köttfärs (om nom nom <3) och hyrde film. Changeling blev det, och även om det fanns mycket jag störde mig på, (som tex att mentalskötarna höll i patienten när hon fick el-chocker.PHAIL!) så var det en väldigt gripande film, och i vissa stunder riktigt krypande hemsk. Hade ändå lite förväntningar på denna film, vilket inte direkt uppnåddes. Tyvärr. 
Tycker jag tjatar lite, man fablar vad jag verkligen supermycket vill till Pelle just nu. Saknar honom mer än ni anar, mer än vad han anar (du läser inte längre va? =P ) Jag vill ha kramar ffs!
Det har känts som måndag hela dagen, så det är konstigt att jag får sova länge imorgon. Ska städa mitt rum riktigt grundligt, och om jag lyckas säga åt mig själv; gå och simma. Vi får la se. Ge mig sol?! Fika med mig?! Umgås med mig! Ge mig tillbaka tiden jag har missat! 

Torsdag 20.52

Jag vill ha en riktigt maskeradfest, där alla verkligen går in för att klä ut sig och allt ska utspelas i en stoooor herrgård med underbar hall/sal med två trappor upp till övervåningen. Åh, när jag flyttar till en sån herrgård ska jag ha maskerader med olika teman varje helg. Eller så ska jag ha en enorm våning med awesome utsikt över stockholm. Åh vad jag blev sugen på det nu ):
Bäjb tog studentin idag. Massor med grattis till min gamla älskling <3 Vrf säger man "ta" studenten btw? Det låter bara konstigt när man tänker på det. Äh, jag är ensam hemma och galet uttråkad, så jag svamlar bara. 
Jag har i övrigt brutalt jävla äckel-ont i vänstra halsmandeln..o.O Kan inte svälja mitt saliv utan att det känns som att halsen slits i bitar. Mysigt värre. 
Pratar med myspojken, och oj oj oj vad jag saknar honom D:
Take care

Onsdag 22.57

Åkte till Stampelina igår efter middagen och kollade på Fula Betty samt Desperata Hemmafruar, pratade och myste. Fablar vad jag har saknat dig! Och eftersom vi båda var lediga idag pga utspringande 3or, så åkte vi hem till bruna huset i S-torp och påbörjade en halv svullokväll med American History X. men S var galet trött, så vi gick och sussade ganska snart, men låg och pratade ett tag om det mesta. Saknat min bästis oerhört mycket, och att stå på en bänk i Liljeholmen i tre minuter var så töntigt att det var betydelsefullt. 
Tog en ordentlig sov morgon och såg klart på filmen. Åkte till mammsen vid tre-halv fyra och har chillat här sen dess. Mamma åkte iväg och paddlade, så jag satt här i min ensamhet, drömde om London och såg på Oh Brother, where art thou?, och jag har ont i halsen! ): 

Jag är så trött på mitt hår, och längtar verkligen efter att bli blond! Kommer ju verkligen inte hända för ens efter sommaren, närmare vintern.. Yey.
FAN vad jag vill åka till London! Jag ska fixa mina MVG så mamma får bjuda mig dit, och sen ska jag stanna där! 
Nä, nu ska jag dricka te och tycka synd om min hals. jag saknar Pelle.
Take care

RSS 2.0