Onsdag 23.27

Jag är inte deppig över att vara hemma, för det är väldigt trevligt faktiskt. Raketer, sjukt god mat och sällskap. Men jag kan ändå inte låta bli att vara avis på diverse personer som är ute och springer med vänner. Meeeen, det kommer fler nya år.
Och S, faaaaaan vad glad jag är för din skull! Åh, bby! Du är värd allt vackert. det vet du! <3
Lite mer än en halv timma, sen är det ett nytt åt. Nytt år, samma tid.
Nyårslöften har jag inga, men kanske önskningar/förhoppningar. Löften är överskattade.
Åh, nu är jag sugen på det nya året. Äh, har inget att skriva.
Tack för 2008 ppl, på gott och ont.
Take care, vi ses nästa år! <3

Onsdag 11.54

Jag är trött i hela kroppen och hade helst velat sova till halv ett eller så, men men. Min blåsa i handen gör ont. Meeeen nu ska jag inte sitta och klaga, för jag ska gå och ducha och sen städa. mums. Ni är avis, eller hur?
Funderar på att ha en snabbgenomgång på året.. Bara gå igenom de stora sakerna, samt vissa konserter (som kan räknas till stora saker. M'key?!)

*Såg MYV den 1 Juli på Tyrol
*Arvikafestivalen i Juli
*Blev rödhårig
*Mörkbrun i håret ist
*Singel efter 9 månader
*Började gymnasiet
*Träffade massa mysigt folk <3
*Blev slagen
*Spelade HL2, CS och Serious Sam.
*Fick en Nikon D40 i julklapp
'Fikat brutalt mkt mer än innan
*Bytte stil (men inte medvetet. Det bara blev så o_o)
*Flyttade från Alvik till Västertorp
*Flyttade från Johannesfred till Segeltorp
*Hade ett mer händelserikt år än innan minst sagt.

Sen blir det en privat lista också. åh, vad jag tjatar. tyst nu och gå och ducha unge!

GOTT NYTT ÅR FÖR FAN! Hoppas ni är nöjda med 2008, och om inte så är det synd om er för det går inte att göra något åt nu.

Take care

Tisdag/onsdag 00.53

Bara för att P ville att jag skulle blogga om ngt idag, så är det här tillägnat honom..eller nått..
Kan ju börja med att berätta om min dag(egentligen är jag så trött att ögonen går i kors, men vad gör man inte för P lix..? ><) Wellwell, skulle in till SL-center för att uppgradera mitt åkkort för nästa år. Men tror ni inte att det är ungfär hurmångamänniskorsomhelst där? Så jag gav upp och åkte med sötnosen P till String, ofc. Getostmacka mhonung, iste och varm skummade mjölk smaksatt med karamell (som faktsikt var för sött, tillochmed för de mest sockerberoende personerna på fiket. Dvs mig och P)
Sedan skulle jag förbi Pins Design för att hämta min lön, men då hade dom självklart stängt för dagen.. Så jag åkte hem och åt middag ist.

Nu är jag brutalt jävla övertrött, men ska väl skriva något om P oxå, bara för att jag är så oerhört snäll och bra. :*
Vad kan jag skriva då..? Jag vill ha dig här eller så tycker jag att den 9 januari kan vara imorgon ist. Ehm.. Det går lite trögt när jag är trött, m'kay.fast det märker ju inte ni, eftersom all text kommer upp på samma gång, och inte som jag skriver det.. Höh.. Jobbig jag är då..-.-''
Okj, ärligt. Jag tycker att du är sjukt fin, fast det är jag väl inte ensam om..=P Och jag är ganska säker på att du vet det själv oxå, på gott och ont. ;)
Och för övrigt har jag hjärnsläpp när det gäller saker att hitta på när du kmr hit. Jag tänker iofs tvinga iväg dig på Twilight, men jag tror inte du vill se den fyra dagar i rad.. Så vi får se hur det blir. För övrigt tänker jag kräva åtminstonde en puss på kinden när du kmr hit, även om du har sagt att det inte blir några pussar. Men jag räknar inte med kindpussar, sådetså =) Och nu kom jag på att du kommer få vara min konstanta modell under hela helgen, så nu vet du det oxå. ;)
behöver jag loveboosta dig mer än det du fick på din födelsedag..? Kanske lite då..
Du gör mig glad i magen och jag tycker om att prata med dig. Jag tycker inte om att du ska vara jobbig nog att bo så satans långt bort, även om du kommer hit och hälsar på väldigt snart. Fast det kasnke är bra att du inte bor så nära, för då skulle jag väl krama ihjäl dig..>_<
och nu börjar min stavning faila totalt, så jag ska avsluta dethär, gå upp och ringa dig och sova. (varförärduintehärochhållerommigtillsjagsomnar?)
Du är bra, fin, snäll, trevlig, snygg, attraktiv, rolig, mysig och massa annat bra man kan komma på.
och nu har jag varit oerhört boostande här, så puss på mig för det. :*

God natt ppl
take care

Tisdag 11.07

Jag satt nyss och funderade över hur mycket pengar jag egentligen lägger ut på fika under ett år. Jag kom fram till att jag inte vill veta. Faktiskt. Den summan är med all säkerhet chokande, heartbreaking och skamligt hög. Usch. jag vill inte tänka på det mer..>_< Men jag ska fika med P-plutten idag, så..eh..
Ska hämt amin lön idag, och eftersom jag var mkt snabbare än vad de hade tänkt sig, så behöver jag inte jobba idag =D Hoppas jag får jobba där någon gång igen, för det var relativt roligt faktiskt, även om det blev med som en reflex efter ett tag. "Platsplatta, ta plastfilm och papper med vänster hand, skjuta tillbaka själva tryckaren med höger, lägga ner metallplatta, papper och plst, skjuta tillbaka, trycka, trycka igen"

Ska dricka mitt te (inge chai idag :o) och fixa i ordning mig osv. Ska nog tvätta håret dessutom.
take care

Måndag 18.28

Inte blev det ngn lugn hemmadag inte. Mammas vän P, ringde och frågade om jag hade lust att jobba idag. Vilket jag hade. Så jag begav mig ut i kylan och letade upp Observtorievägen 3. och så gjorde jag ungefär 500 knappar, Vilket resulterade i en trasig rygg och blåsa i vänstra handen. Och lite kronor rikare ;) När jag säger knappar menar jag alltså inte sånna man trycker på, och så händer något, eller sånna man stänger en skjorta med. Knappar man sätter fast med säkerhetsnålar. Det ni.
Jag kommer för övrigt se ut som Quasimodo om något år, om jag inte får en ordentlig ryggmassage snart..-__-'

äh, nu orkar jag inte skriva mer.
take care

Måndag 11.53

Jag tycker inte om att drömma söta drömmar och sen vakna och inse att det bara var en dröm, och att man inte har någon att pussa på. det är jobbigt. (Dagens i-landsproblem ffs)
Det är sjuuukt fint väder ute, men som det ser ut nu så kommer jag nog bara vara hemma hela dagen. Mysigt på sitt sätt iofs. Tar nog kameran över axeln och går ut på en liten promenad iallafall. Fotar lika dana motiv som alltid. Frost,grenar, blommor, frost, och lite annan natur. Men frost är fint, ok?! Alla gillar fina bilder på frostblommor.. ><

Så, nu har jag mina planer inför dagen. Jag ska läsa Breaking Dawn, för den är så bra att jag får ont i magen. Och så ska jag se på massa filmer, vilka vet jag inte än. Men det blir nog bra och mys.

Take care

Söndag 00.51

Mysigos dag idag. Träffade S, P och även en C inne i staden, som efter ett tags vandrade bedrog vi oss till självklara String för ett nästan fyra timmar långt fikaprat om mestadels killar, sex, killar, och lite sex. Och killar.
P unt mich åkte till staden once again när S och C hade lämnat oss till vårat öde. Vandrade lite i affärer utan framgång, och vi beslöt oss för att bege oss till S-torp för intag av middag, mer prat om killar, tjer, och sex, och filmer med riktiga drool-boys á la Brad Pitt och Stuart Thompson.
Och jag lovade P att inte skriva mkt, så nu ska vi väl se på mera film.

Take care ppl

Söndag 01.51

Fan vad jag INTE ska vara uppe med datorn för sent. Jag blir bara sjukt nedstämd och seg, känner mig varken trött eller pigg, och borde nog gå och sova, även om det känns som det tråkigaste jag kan komma på just nu, för egentligen vill jag bara kura ihop mig mot någon och andas lugnt och lyssna till dennes hjärtslag, för det skulle få mig lugn och trött, så snälla kom hit för jag orkar inte mer, för egentligfen är jag så jävla trött, och jag mår inte riktigt bra, så snälla kom hit, för jag behöver dina andetag, och snart rinner tårarna utan anledning igen, för det gör dom när jag blir så här, så snälla kom hit och håll om mig, andas i mitt öra och säga att jag är bra, för det är vad jag behöver nu, bara dina andetag och din puls genom kroppen och säg att det blir bra, snälla säg att det ordnar sig, för jag behöver dig så mycket just nu, bara din närhet och trygghet, för jag är liten och rädd, och jag vågar inte riktigt, för det blir lite jobbigare när det är så här, när du inte är här, och jag är här men inte du, för jag är inte hos dig, och jag borde nog gå och sova istället för att dra ner mig med underbar musik och tänka på att jag sitter ensam, och fy fan vad jag är äckligt egocentrisk och emo, för nu ska jag nog sluta skriva och gå och sova, men jag vill inte sova för det är så kallt, hur många strumpor jag än har, därför vill jag ligga hos dig i din famn och andas med dina andetag för egentligen är jag ganska töntig och patetisk även om jag låssas att jag inte tycker om romantisk så är jag världens sucker för kärlek, för jag vill egentligen bara vara lagom lycklig, stilla med en katt i knät och en kopp te i handen för då skulle jag må bra, med fötterna på en pall och en filt om axlarna, och veta att jag får gå och somna bredvid någon jag tycker om, och nu blev det lite mycket text med för lite punkter och ni orkar inte läsa, men nu ska jag sova.

Lördag 00.02

Ack och ve, man var verkligen inte snygg för tre år sen. men det var ju lika bra att gå igenom det så vi kunde gråta tillsammans. Te och knäc, (och lite ouran med P innan S kom.) Åh, jag hade ont i kinderna av allt skrattade <3
Sedan kom folk och drack glögg, åt middag, och smaskade kladdkaka. Sedan kom Fader Vår och hämtade mig med Volvon. Sedan var det efterskotts-julafton med andra halvan av familjen. FIck massa fint som jag tänker lista upp nu.

*1700 kr
*Nyårs linne (med barbie på xD)
*Armband i olika nyanser av brunt
*En plånbok/aftonväska
*En sminkväska från 10 Designe
*Arvikafestival-biljett
*Valfri konsertbiljett
*USB-minne 8 GB

Så jag är massa nöjd och klad^^
Sen såg vi Säg att du älskar mig. Jag blev varnad (när den kom) att jag inte skulle se den, för att jag skulle få ett vredesutrbrott. Men det enda jag kände var äckel över de dåliga skådespelarna, manuset och det patetiska försöket att skriva om ungdomars vardag. Folk som inte är insatta i hur ungdomar pratar och beter sig bör inte skriva om det. (Och jaja, det låter klychigt, men det är faktsikt som en "egen värld". hahaha, jag skäms nästan över att säga det, så fult låter det..xD)
Nu är det Sagan om Ringen på tv, och jag ska nog se Batman Begins istället...='3

Okj, nu är det illa.. har börjat glo på MYV-fanvids igen.. Det bådar inte gott..><


Lördag 12.17

Jaja, jag somnade innan tre iaf. Vid två ungefär. *applåd* Men det är inte mitt fel att någon kom och tjyvade min trötthet..ò__Ó
Mina två flickor (P och S) är på väg hit för nostalgi-trippar och fikamys. Hittade ju ungefär 500 bilder från 2005-06 och man kan inte låta bli att gråta av skam. mend et är lika bra att få det överstökat, och ge oss själva en liten boost så vi känner oss snyggare nu..;)
H, M och pappa K kommer på tidig middag vid 4, och sedan åker jag iväg till S-torp. Massa gos.

Invinicble ekar i mitt huvud, om och om igen. Så satans bra att jag blir svag i knäna.
Nej, nu kurrar min mage på mig, så jag ska knalla iväg till köket och peta i mig någon slags frukost.

Take care

Fredag 23.35

Ela: Hade du tänkt dra iväg mig till en okänd plats och våldta mig? För isåfall är jag på! :o
Palle: Nej, jag vet inte riktigt. Stampe är med ^^ Vilket iofs inte gör våldtäcktsbiten mindre trolig med iaf xD

Jag tycker om mina flickor, sådetså. Jag har massa ont i huvudet, kanske för att det enda jag har drukit idag är en glas med brustablettsvatten alldeles nyss..o.O Gillar att jag tar bra hand om mig själv.
Imorgon ska jag bli våltagen av P och S, och jag längtar så mycket.
Tror jag har lyssnat på hela Twiligh-soundtarcket kanske 8 gånger ikäll. Måste nog varva med lite Muse snart.
Ska försöka somna lite tidigare än 3 inatt..-__-'' Och jag vill läsa Breaking Dawn, men jag orkar inte riktigt gråta mer ikväll, så vi får se hur det blir med den saken.
Nu ska jag gå till den andra datorn och leka med PS ett tag.

Take care

Fredag 20.16

Shit vad jag inte orkar det här nu. Nae, men kommunikation är jävligt överskattat ska jag säga er. Men jag ska inte säga något. (Det är ju det jag inte gör heller. Jag är ju tyst, och därför skiter det sig. Fan.)
Jag har sovit middag eller vad man ska kalla det, idag igen. Varför är jag så trött? (Kanske för att jag sitter uppe till 3 och pratar i telefon) Men det är helt enormt hur trött jag är. Jag skulle nog kunna sova resten av året om det inte vore så att jag blir förvirrad av att sova mitt på dagen. ("Mitt på dagen". hahah. Klockan är ju åtta vafan!) Men det låter lockande att sova tills 2008 är över. Faktiskt. Det är inte speciellt långt kvar heller. Shit, kollade just almenackan, och det är ju fan bara 5 dagar kvar av 2008. kanske dags att tänka igenom vad detta året har bjudit på egentligen. Ska skriva min årliga "42 saker som hänt under 200* " Det har nog hänt alldeles för mycket för att jag ska komma ihåg det. Kul.

Var i stan med L och rotade bland mellandagsreorna. Resultatet blv mycket mindre pengar på kortet, två fina tröjot och tre filmer som jag verkligen velat ha. Så jag är nöjd. Sen jag kom hem har jag bara vaknat fram och tillbaka med min filt och kamera, sen somnade jag lite, sen satte jag mig med min filt och tittade på när mamma med två vänner spelade ett spel. Och nu orkar jag inte mer idag. Har ätit alldeles för lite idag (yougurt med banan till frukost, kycklingspett med ris till sen lunch) men jag har varken ork eller lust att ens äta en skinkmacka. Jag vill läsa Breakin Dawn, men jag skulle nog bara somna. Jag vill se på Simpsons, men folk är i vardagsrummet och jag orkar inte störa. (Fan, vilka jävla problem jag har alltså. Helt sjukt.) Är väl lika bra att jag går och sover igen. "Går" och sover säger ja. bara lägga ifrån mig laptopen och somna. Min säng är bäst. <3
Fy vad mycket onödigt jag skriver när jag är trött. Men jag vet inte, kanske mer intressant att läsa, vad vet jag. (kommentera gärna det, så jag vet vad ni vill ha.)

Äh,

take care


Fredag 13.11

Nu är jag lite småsur faktiskt. Han sa att vi skulle träffas ett, och jag är klar i tid, hjälpte mamma med maten, fast bara lite. För att kunna vara i stan vid ett. Halv ett smsar jag och frågar han om han är klar. Kvart i får jag svar att set kommer dröja lite. Jahap. Jag vet att jag inte alltid kommer i tid men jag säger iallafall till ifall jag blir sen.
Aja, shittesame.
Ska försöka hitta en kameraväska på rea, det skulle behövas. Och så ska jag kolla om den gula t-shirten på Carlings, som jag vill ha, också är på rea. Men, det är ju mellandagsrea nu, så 99,9% säkert på att det är på ra! ;) Farmor hade lagt in pengar på mitt konto, vet ej hur mkt, så jag har lite kapital iallafall.

Åh, jag vill fota mer. men hemma finns inget intressant, och att ta med älsklingen till stan är för riskabelt. That sux. Det blir mest bilder på mamma, ljus och en Elia-i-filt-i-spegeln-bilder. det är inte så tillfredställande. Men iallafall.
Ska glo lite på ouran eller så ett tag, tills L hör av sig..-__-'


Take care

Pelleplutten <3

Nu var jag först med att säga GRATTIS PellePlutten, för jag pratar med honom, det gör inte ni! =''3
För han fyller massa gammal, hela 19 år idag! =''D
Så jag lovade honom att skriva massa fint om honom, för då får jag en puss..xD
Så..here it goes.
Han får mig glad, nästan alltid, och han har mysig röst och söta kattljud som är onekligen speciella och unika. Och så har han fin mage (som jag tänker peta på O_O) och han är allmänt trevlig och bra. Och han kommer hit och kramar mig om mindre än 2 veckor. Han har gulligt skratt, han är bra att prata med, och sa jag att han får mig att må bra?
För övrigt är han en mysig person som ser oerhört bra ut och jag tycker om honom. Dessutom är han nästangammal.
Men massa pussar på honom för han är bra och jag tycker att han kan komma hit nu.
Grattis på dig lilla Plutten, du är omtyckt <3

Torsdag 20.52

Gick och "vilade" i soffan och sov i två timmar. Det värkte i hela kroppen av trötthet, och jag drömde en oerhört sjuk dröm; Var hemma hos L (fast det såg inte ut som det var där) och satt i soffan med en laptop och skrev ngt. L var aldrig med i bilden, men jag visste att han var där. Plötsligt kom P (som var L's storebror..o.O) och satte sig bredvid mig, och flirtade osv. L var ute i köket och skitledsen över det, och sen brottades jag och P i soffan. Vaknade flera ggr, bara lite halvt sådär, och hörde någon ute i köket. Men jag var alldeles för trött för att resa migg och gå ut och säga förlåt. (Ja, jag trodde att det var L ute i köket). Sen vaknade på riktigt jag och drack julmust tills jag blev pigg.
Ätit middag precis, och jag går runt med min filt och fotar onödiga saker.
Ska titta på Lilla Storbrittanien nu med modern.


Take care

Torsdag 16.57

Modern min och jag tog en lånpromenad i kylan med min älskade Nikon. Resultatet blev 131 bilder, sönderfrysta ben och öron och en promenad på en halv mil. Åh, jag älskar min kamera! Blev nöjd med de flesta bilderna och en promenad kändes nyttigt. När vi kom hem blev det en lunch bestående av brutalt god Janson, skinka och potatis. Chaite och knäck blev efterrätt, och jag är så oerhört trött att jag somnade nästan i soffan. Var iofs uppe till nästan tre och läste/smsade.Vill gå och sova en stund nu, men jag kommer bli alldeles för trött senare ikväll och inte kunna sova i natt. Ska nog vila lite med Breaking Dawn och Muse ett tag.
Imorgon ska jag leka/shoppa med L, på söndag ska jag fira jul med andra sidan av släkten och mamma har bjudit M med familj på lunch på lördag.

Håll om mig tills jag somnar..?!



(klicka på bilden för större storlek och cheka
Kumagoro på bilddagboken för fler promenadbilder)

Julafton 23.47

Merry x-mas everybody! (Tänkt "doktorn" i Simpsons. hiiiii everydoby!)
Första julen på väldigt länge, som ajg har tyckt om rakt igenom. ='3
Blev väckt vi nio kanske. Åkt långfrukost med mamma, sedan duschade jag och blev fin..x'D Sen gick vi ut, och mamma drog på mig en ögonbindel, och lurade mig ner i källaren. Sjuuukt läskigt. (Hör till saken att jag typ...hatar överraskningar och att inte kunna se och gå på ställen jag aldrig varit på. Nej, jag har aldrig varit i källaren..) Iallafall, när jag tog av ögonbindeln stod världens finaste cykel framför mig. Heeelt röd (styret var iofs svart, emn ack så fint <3) och i äkta gammal damcykel-style. Den heter Stina och jag blev kär.
Cyklade runt i V-torp centrum, sen tog mammsen och jag en promenad och tittade på villor vi ville bo i i M-höjden. Sedan hem för glögg och lite Little Brittain, och sedan jullunch. Satan vad mätt man blir på det!
Efer uppsvällda magar sprang det små tomtar och la paket vid vår en-buske. Julklappar FTW! Mamma började nästangråta en gång, och grät på riktigt en gång. (Nästan grät när hon fick en två-rätters-middag som ajg ska fixa, och grät när hon fick Breaking the Waves på dvd ='3)
Sen grät jag och överföll mamma med kramar när jag öppnade det stoora paketet, som var en..*trummvirvel* NIKON D40!!!!!!! Faaaen vad glad jag blev, och jag har fotat som värsta tönten sen dess! <3 Fick även;
*Världens gosigaste filt
*Breking Dawn av Stephanie Meyer <3 (ååhh, har läst 4 kapitel redan!^^)
*Människohamn av John Ajvde Lindqvist (Längtar efter att läsa. Fick av mammas kompis P för övrigt)
*Röda raggsockor <3 (fick av ovannämnda)
*Tre par supersöta trosor
*massa strumpor
*2 gb minneskort till Kameran
Jag är sjukt nöjd måste jag säga. <3
P kom hit på middag, och vilken middag..O_O Humemr till förrätt, oxfile med rostade rotfruker och pepparsås till varmrätt och chokladfondante till efterrätt. MUMS! <3
Nu har jag ont i ryggen, som varje kväll. Så jag ska väl bege mig till säng med mina föra älskare. (Muse, Nikon, Breaking Dawn och filten <3)
åh. God jul och pussar på er! :* <3<3<3

Take care

Onsdag, Julafton, 00.15

GOD JUL ERA FUCKTARDS!!!

Är ärligt pepp på dethär nu. Ingen aning om varför. Jag ska få P iklädd presentpapper och paketsnöre. kanske därför.. ;D
Känner för att springa runt och skriksjunga Starlight med Muse. Har ajg sagt att jag är totalt såld på dem?!

STARLIGHT
I'LL BE CHASING A STARLIGHT
UNTIL THE END OF MY LIFE
AND I DON'T KNOW IF IT'S WORTH IT ANYMORE

Hold you in my arms
I just want to hold
you in my arms <3

Tisdag 22.47

Sitter med glögg och Ett Öga Rött på TV1000, samt har en awesome rumpa i nya jeans. Åh, tack P för jeansen. <3
"Alla äktenskapsproblem kan inte lösas med våld" Go TV1000 ffs!

Anyways så blev mina knäckisar enormt goda och jag åt nudlar med stekt ägg till middag. Nyttighet ftw. Stampebögen åkte bort idag och kommer hem den 27. Saknar henne fan. Det är en grej att inte ses på typ två veckor, men ändå ha möjligheten att ses, än att vara ifrån varandra 4 dagar, och inte kunna ses hur mkt man än vill. Det är lite jobbigaare då.
Kul att det är jul imorgon, och jag har inte den minsta julkänslan alls. Slog in paket idag iofs, och det var mysigt att sitta och pyssla lite så där. Jag gillar att pyssla, faktiskt.
Nu ska jag smita iväg till Zeh Kitchen och umgås med min moder.

Take care

Tisdag 18.47

Har varit oerhört produktiv och alert idag. Vaknade kanske vif nio, halv tio. (Jag blev väckt, men ändå). Duschade, klädde på mig och åkte med mammsen till Ikea och Willys. Vi köpte supermkt ljus och mat, och sedan bar det av hemmåt för att rulla och koka (o__O) köttbullar och klä våran minijulgran. (Som egentligen bara är en halvmeter hög enbuske eller något sånt).
Sen kom P-plutten förbi på glatt humör, och jag bytte till mig ett par grymt snygga och sköna jeans som jag blev kär i somras, en übermysig långärmad (som jag annars avskyr) blå(!!) tröja, ett svart linne med körsbärsblommor, en vart t-shirt med fyrkantig urringning och sett supersnyggt randigt linne med rosor och tattoo-motiv på. Tack P <3 (blev av med massa kläder jag med!! =''D)
Vi kokade knäck och drack kaffe, sedan åkte jag till stan och stalkade/blec stalkad av G. Andra gången vi springer på varandra inne i stan..x'D Han följde mig till Åhléns för att leta efter en citronpress som ingen, någonsin har hört talas om. Ever. Sedan gick jag till Bianco i Gallerian och köpte skor! =''D (+ blev småkär i killen i kassan. Åh, jag hoppas att jag inte dregglade..><)
Så, nu är jag hemma, drogar Muse (<3<3<3) och ska väl göra middag till mig själv. Jag är varken pepp på att laga mat, äta mat, eller resa mig från fotöljen. Så vi får se hur det blir med den saken.
Ska nog slå in paket och annat trevligt, för det är ju julafton imorgon, trots allt.



God jul och
take care

Måndat/tisdag 00.08

Borde väl egentligen gå och sova, men P tjyvade min trötthet så jag ser ingen mening i att sova nu för tiden. Det är dumt. jag tycker om att sova tidigt och gå upp tidigt.
Ska hjälpa mamma med mat imorgon ist för att träffa G. Lite sad sådär, men jag har lovat honom ryggmassage och en kladdkaka för att jag dissar honom. Så det löser väl sig. =) Och jag förstår inte varför vi ska göra så mycket mat, när vi bara ska ha en liten jul-lunch. Åh, vår julmiddag kommer bli <3<3
Hummer till förrätt och oxfilé till varmrätt, och chokladfondant till eferätt. Muums. <3
Och jag är lite fuskig, (egentligen inte, men men) så jag är nästan helt säkert på att jag får Breaking Dawn i julklapp. Åhh, jag vill ha den nuu!
Ppl! Lek med mig på nyår, plz?!

Take care


Together we are invincible

Måndag 19.27

Sällskapade med M (*__*) in till staden där jag träffade sötaste P, och vi gick och suktade över kläderna på killavdelningen på JC. Åh, ge mig en stor rutig skjorta plz.
Hittade ett par fina skor också, som jag ska köpa imorgon. ='D
Är hemma hos pappsen nu, och har klätt granen. Den är massor med glittrig och fin xD Ska äta middag här, sen åker jag till mamma igen.
Ska träffa G imorgon, och det ska bli mys. Lite orolig över vad han tänker lura iväg mig på egentligen, men han sa att det blir roligt, så jag får väl lita på honom..
Ska äta nu, så cheers

Take care


Måndag 14.09

Sov till kvart i tolv idag. Varför har jag börjat sova så länge för? I don't like it. För övrigt trivs jag enormt bra i mitt nästan-svarta hår. Bara så ni vet.
Ska in till stora staden och leka med P, och införskaffa tröjor i andra färger än svart, vitt och rött. I kind of need it.. Ska till pappsen och A-C ikväll och klä julgran och allt sånt mysigos. Ska bli trevligt.
Just nu sitter jag med Twilight-musiken på repeat och det blåser typ storm ute. Myyys <3 För övrigt har jag räknat ut, att om allt går som de ska så lär jag ha sett Twilight på bio minst 4 ggr. Har redan sett den 2 ggr, och sen ska jag ju bjuda A på bio, och när P kmr hit lär jag väl tvinga honom att se den också..xD *snällis*
Dessutom är det första riktiga jullovsdagen idag. Om två dagar är det julafton och julstämningen får luften att vibrera. Not. Här anstränger man sig och köper alla julklappar och så nehej. Inte då.
Mööh. Jag vill ha nyår.

Take care ppl

Söndag 23.32

Jag är helt såld på hela Twilight-soundtracket. Och inte bara för att det är från Twilight, utan för att musiken är så enormt jävla underbart bra. Mestadels lugn, klassisk musik,  men även min favvis just nu; Muse - Supermassive black hole, som är min "powerlåt". Mm <3
Har skickat in min novell nu, men jag är inte nöjd med den för den är oerhört rörig och har ingen riktig rak röd tråd. mer en ihopfnurrad går tråd.. Men om jag känner E-M rätt så borde det gå ganska bra med det också.
Nu ska jag ta min Twilight-musik och gå till sängs. (höhö, misstolk)

Take care ppl <3

Söndag 18.23

Tönt på att jag är überdåligt på att uppdatera.
I fredags hade jag officiellt klarat mig ut första terminen i gymnasiet, vilket firades med gratis julmat i skolan och loads of folk som sprang runt i Gamla Stan och var mysiga + två överkåta tvillingar som hade en fetisch på bröst och läder. mums <3 Sedan till morbror A med fru och två bar. God lasagne och filmen Bilar, sedan iväg till L för att spela  Kingdom of Hearts och godis och så vidare.

Igår blev jag uppraggad av två kristna flickor som ville värva mig till någon slags tjejförsamling eller något, sedan kom S och vi åkte till honom för lite snabbt dödande och flygande, sedan bar det av till Segel Bion, där jag blev bjuden på Twilight av kopojken! :* Sedan hem till V-torp för att laga mat och titta på film, bla SAW3, så nu har jag blivit av med den oskulden också. (Saw-oskulden alltså. misstolka inget här, ok?!)

Idag blev jag nästan svarthårig.(bild lite längre ner) Sedan åkte jag och S till honom för mer dödande med lasersvärd och flygande med svarta mantlar och allt sånt som hör till. Lunch/middag på donken..*illamåeende* och nu är jag hemma och njuter av musiken till Twilight och mår för det mesta bra.
Tre dagar kvar till julafton och jag har ingen julkänsla, as usual. Har iallafall ingen julångest, så man får väl vara tacksam för det lilla..x'D



(ja, bilden är shitass-stor och det ser ut som att min lugg är randig. Det är den inte.)

Torsdag 23.02

Ska gå och klottra på min novell, och sen sova.
Men jag tänkte bara tala om att P är väldans bra faktsikt. Jag tycker om honom, för han får mig på gott humör, nästan alltid. Och om min novell blir klar innan jag kommer till skolan imorgon så ska jag få nackkli och ryggmassage när han kommer hit! :] (Fast det får jag ändå..^^)
Så..ehh.. julpyssel hela dagen imorgon, sedna julbord eller nått, i skolan. Slutar 11.30. SUG PÅ DEN!

God natt ppl.

Torsdag 18.51

Vaknade någon minut innan klockan ringde och var utvilad och pigg. Så jag tog mig tid till att tvätta håret och fixa det, klä på mig och sen åkte jag till mamma och störde mig på den jävla datorn. Och nu är jag på sjukt dåligt humör, så det kommer bli mer svordommar än nödvändigt.
Iallafall så åkte jag till skolan och hade mitt föredrag om emo. Min musik ägde alla andras. (Silverstein ftw!).
Sen såg vi Die Welle på Sture-bion. Skibra film.


AAAAHHHHH! FUCKINGJÄVLANEGERKUKSANALKNULLADERÖVHÅRSAPA! Faaaan!
Jag. Orkar. Inte. Mer.
Ta bort mig härifrån. Nununununu! Fan.

Onsdag 23.55

Jag ska skriva en novell till svenskan, med temat "En obehaglig upptäckt" eller "överraskningen". Skrev en som jag blev oerhört nöjd med, men den är skriven i jag-form. Och den jag ska lämna in måste vara i tredje person. That sux. Så jag började på en annan novell, som inte skulle leda någon vart. Så jag började på en annan, som blev för invecklad, då jag fortfarande vill skriva snyggt. Så nu har jag börjat på min fjärde, som kanske leder någon stans, och jag hoppas att jag kan få den som jag vill.
Kollade nyss TT, vilket var tur, för jag har nämligen inget AoL imorgon, och ska på bio på eftermiddagen. Vi ska se den filmen som är baserad på The Wave. Är ärligt superpepp på det! Och dessutom börjar jag oerhört mycket senare. Åh, kärlek på det! Vet dock inte exakt när, men det löser sig..på något sätt..
Och nu orkar jag inte vara sur. Även fast jag har anledning till det.
Ska sova. Vart har jag skaffat mig denna ovana att vara uppe så sent?

Take care

Onsdag 20.26

Hej "anonym" som tycker att det är jobbigt att jag klagar på att jag är förkyld och att min morgon sög. Jag tycker att du kan roa dig med något annat om det stör dig så extrem mycket att jag har en blogg, om mig, där jag skriver om mig, och hur min dag är, och där jag då tar ut mina irritationer. Gå in på orisinal.com istället, och gör något vettigt av din tid.


Efter mitt klagande gick jag till MdK och blev glad. Gick och köpte en chokladmuffin och en julmust, då jag inte han äta frukost hemma. (bra frukost, f u!) Sedan såg vi en überkort film om propaganda och efter det blev det The Holy Grail. Så Ela blev på bra humör. Sedan köpte F, helt frivilligt (nästan. Mina puppy eyes hjälpte till lite. jag är bäst! ;D) två (!!) power king till mig, eftersom han inte hade matte med mig med det hade A. Hah. Jag blev inte ens speedad.. Jag är immun .__.
Anyways, efter matten åkte jag till bästaste S. Vi drack chai och såg Tretton. Jag är lycklig och något känns helt. Hon är underbar, och min, så F U! Vi tittade på shitass gamla bilder, skrattade så vi grät och tvärt om. Sanningen ska fram, och vi är fan inte snygga på bild. Varken nu eller då. Men fanihelvete vad jag älskar Er. <3
Nu ska jag skriva på min novell till svenskan, och en sammanfattning om Mp's åsikter i skolfrågor.

Take care

Onsdag 08.54

Jag. Hatar. Denna. Dag.
Jag är fortfarande sjuk, men ändå sitter jag i skolan, 20 minuter för tidigt.. Försov mig dessutom, men typ en timma, men jag kastade mig upp och blev klar på typ 5 minuter. Så kom jag till bussen och hamnade på en tidigare buss, sen en tidigare tuben och kommer hit alldeles för tidigt. Det regnar, det är exakt en vecka kvar till julafton, jag har mensvärk, min hals gör ont, och jag är snorigare än en snigel. Vad gör jag här?!
Sår se hur jag klarar av MdK, men det lutar åt att jag åker hem igen. Det här funkar inte, och dagen hatar mig.
Fast P är bra, för han gör mig glad.
Nu börjar min lektion, snart iaf..

Take care

Tisdag 14.25

Så jag stannade hemma, vilket var tur för iofs mår halsen bättre, men mensvärken har slagit till.(Ni ville veta. F U!)
Så jag har tillbringat förmiddagen framför 42"-tvn och Strandvaskaren. Skitdålig, svensk film, men faen att jag blir rädd iallafall. "Hej, jag hater Ela. jag är den mesigaste personen på denna jord!" Fy vilken dålig film det var.. Nu blir det mer svensk med Kim Novak badade aldrig i Genesarets Sjö.
 eller något i den stilen. Diskmaskinen har jag redan plockat ut. Så dutti är jag.
Ska hämta mitt USB-minne någon dag, så ska jag slänga upp min novell någonstans, någon dag.
Nej, nu ska jag hämta mitt täcke och kura ihop mig i soffan och försöka bli kvitt min magvärk..

Tisdag 06.59

I natt smög sig ett ovanligt elakt och hemst virus in i mitt rum, la taggtråd i min hals och en kanon som skjuter ut bitar av min hjärna när jag nyser. Eler så nyser jag på grund av det. Ont gör det iallafall.
Så nu sitter jag här och ser ut som ett totalt mongo (jag har av någon anldening stoppat in allt hår i min mössa, så jag ser helt flintis ut) och har min älskade snusnäsduk kruten runt halsen för en gångs skull.
Lagar chaite, vilket inte väl är det lägligaste att dricka on my way to school när min mage och vanlig mjölk inte riktigt är bästa polare, om ni fattar..Lite Felix över det hela. (B vet vad jag menar, hoppas jag..=P)
Jag har snytit mig minst 15 ggr sen jag gick upp, vilket var mindre än en halvtimma sen. Jag har för övrigt inte sminkat mig, mer än guldig ögonskugga. Så mysig och fräsh tänker jag vara idag. (Jag duschade iallafall!)
Jag vill egentligen ta min kopp chai och stanna hemma i soffan framför vår tillbakalevererade 42"-tv och ett täcke.
(För övrigt är jag så jävla trött att jag skriver helt andra saker än vad jag tänker. När jag skulle skriva soffa skrev jag "medda" tex..)
Så, slutsats: Det är otroligt jävla synd om mig, and I demand a lot of hugs.
Jag stannar nog hemma..?!

Måndag 19.32

Hade reading på Leende Guldbruna Ögon idag, första avsnittet, sen såg vi avsnittet. Så dagen var väl okej. Sen följde jag med L till stan och letade julklappar, och blev rådissad av S..x'D Men iallafall.. jag kom på något skitbra jag skulle köpa till mama, men nu har jag så klart glömt det.
Åhh! Juste! Vi gick till en japansk lite affär där de sålde allt mellan mat och tidningar. och jag hittade säkert tre musiktidningar med MYV i, och jag fick andnöd eller något i den stilen.. Alltså, jag skrämer mig själv lite. Fangirl rakt igenom..><
Nu är det Vänner och jag chattar med söta pojkar på msn..(A) *tönt*

Take care

Måndag 09.54

You Should Be a Politician
Confident, assertive, and dedicated - you know what you want in life and how to get it.
Stubborn and opinionated, you can stand your ground... even if it's unpopular.
And while you have strong views, you never overwhelm people with your opinions.
A true charmer, you subtly influence people into seeing things your way.

You do best when you:

- Work according to your own rules
- Can change the world with what you do

You would also be a good lawyer or talk show host



Gjorde ett test och tyckte det var ganska klockrent. ;)
Sov nästan åtta timmar i natt och det var så extremt trevligt. Är nästan helt utvilad och solen som gnistrar i snön ute hjälper bara till och lyfter mitt humör. Det ser massa mysigt ute nu! =D
Har egentligen inget att skriva. Så..ehh.. Ska skriva klart mitt manus idag. Får se om ni får läsa det. ;)

Take care

Söndag 19.20

Idag åkte Ela först tillV-torp och träffade mammsen, P och A, mammas vänner som är så underbart roliga och trevliga. Sen åkte mammsen och Ela till Skärholmen och Ela fick TVÅ skor! Sug på den ni! Ett par boots ´la mc-stil. Supersköna och massa coola. och ett par vita sneakers med rosa kanter. Skitsöta.
Sen åkte hon(jag) till stan och fikade med L. Fick en 20-lapp tillbaka ist för 18. Då blev hon glad. =D
Sedan skjuts hem av pappa och A-C.
Och sen lagade hon potatisgratäng, nästan helt själv. Det var massor med gott.
Är mestadels nöjd med dagen.

Take care

Mimmi/Stampe/Timon/Kukhuvud/Bögbarn

Ja, Stampe vann. Vi lyckades inte hålla oss till tolvslaget på nyår. Men jag måste säga, att jag har den bästste bästa vän i hela vida världen. inget kan ersätta dig min Livräddare. Jag kan sitta i timmar, i oändlighet, och försöka förklara hur mycket du betyder. Det finns ingen jag litar på så oerhört mycket, ingen vet så mycket om mig som du. Du ger mig kraften att fortsätta, du är syre i mina lungor och Glitter i den här äckelvärlden. Tre och ett halvt år, men jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig. Allt för dig, och jag menar det verkligen. Jag skulle gå över lik för dig.

You know the best part? It isn't knowing that your friends have your back. It's knowing that you have your friends' back.

Mimmi Granqvist. Min bästaste bästis i hela världen. Hon är min, so keep your hands off.


Lördag 22.47

Badade med tons av folk på Eriksdalsbadet. Eftersom första bokstaven blir förvirrande så gör jag ett undantag och drar alla namn. Det var Andréas, Patrik, bianca, Simon, Simon och jag. Sjukt kul och varmt. xP Tävling i vattenrutchbanan och massor med varmt och mys i bubbelpoolen. (kan missuppfattas. Missuppfatta rätt isf). Sedan massor av fet mat på donken och sedan förbi V-torp och sällskap av Andréas till Liljeholmen. Tittade på lite anime, fick sedan skjuts av pappsen hem.
Har skrivit lite på en novell, och tittar på Spanglish nu. Sådär lagom gosig dålig film. om jag orkar ska jag se Romeo and Juliet och gråta en skvätt. I need it.

Fy fan vad trött jag börjar bli på allt..

Lördag 10.29

Var och fikade två ggr igår, på samma fik. Slå den ni. Första gången med L, sedan med alla bästaste underbaraste bögbarnen + Stampe. Ventilation FTW!
Söt pojke raggade upp mig på stan dessutom, på väg till fiket. han sa att han såg mig förut och bara var tvungen att säga att jag var söt. Växte typ sju tusen miljoner meter och blev äkta lycklig, och det höll i sig hela kvällen. Fortfarande glad, men mest trött nu, men ändå. Har hans nr, och han har mitt. Åh, jag är så glad! <3
Åkte förbi mammsen på hemvägen och hämtade kläder 'n stuff. Sedan till Fruängen och sitta i en halvtimma och vänta på bussen. I regnet. sen dog min mp3 på vägen hem (MÅSTE LADDA!!) så ingen mer Nomy på kvällen. Var sjukt hungrig efter allt smsande med S..o.O Så massa god middag när jag kom hem, sedan hyrde vi No Country For Old Men. Somnade efter 20 minuter, om jag ens höll mig vaken så länge. Gick och la mig, och det var min fredag.

Idag ska jag + massor av folk till Eriksdalsbadet och bada. Sjuukt kul, och jag är grymt pepp. Dock inte på att springa runt i bikini inför hundratals människor, men men. Det ska bli kul ändå. Så jag ska väl springa iväg och duscha nu, så jag kommer iväg någon gång. måste förbi mama once again och hämta bikini..-__-''


Torsdag 18.23

Sitter och myser med glögg, mamma och en soffa nu. Skulle beställa en sak från internet, som nu är spårlöst försvunnen. Blir jag sur eller vad?
var i staden med S och tons av andra människor som jag inte har en aning om vilka det är. men det var trevligt iaf. Fick hårsprej och pomes frites, så Ela blev glad.  ='D
Resten av dagen har varit baajs. AoL var oerhört oivande och otillfredsställande, matten var också väldigt otillfredställande. Engelskan var dödligt långtråkig. Skrev på min "uppsats" om emo, så det var väl mitt eget fel att det var tråkigt. Men men. Det var tråkigt hur som helst.

THÅSTRÖM TILL ARVIKA I SOMMAR FFS!
Ska hjälpa mammsen med middagen nu. Bakad potatis och pepparbiff <3 mumsis.

Onsdag 23.29

Kom hem för ungefär en kvart sen. Var på obligatorisk teater på Dramaten med Manus-gruppen. Såg Onkel Vanja, inte världens roligaste direkt.
Och som ni kanske vet är hela röda linjen sne****** så jag fick ta mig hem på oerhört jobbigt sätte once again.
Nu är jag trött, irriterad och hatar skolan.


Fuck you all good night

onsdag 15.37

Okej, om du inte är sugen på att läsa om oerhört massa gnäll ska du inte läsa dethär inlägget.

Såhär är det, idag efter matten åkte min mobil i golvet, och därmed tog livet av sig. Och jag får inte igång den igen. Och när jag ska åka hem så är hela röda linjen död. Eller, iallafall mellan Liljeholmen och Mörby Centrum. Så jag får åka till Gullmars och ta en överfull tvärbana till Liljeholmen, där jag äntligen kan ta tuben hem. Fy helvete vad arg, irriterad och trött ajg var då. Så nu när jag kom hem lägger jag min döda mobil på laddning, något som brukar funka. Men nehej då. Så jag letar upp en annan mobil, men inte fan funkar den heller. Så jag hittar en annan tegelsten och den funkar som tur r..
Och nu ramlar tusen sms in på raken. Eller..10 iallafall.. Och då har min mobil varit död i ungefär 3 timmar eller så.. Yiipeei!

Onsdag 08.20

09:05MdeA, Nwt
11:15
11:15MaA U31
12:15
 
Nu undrar jag så, om min kääära mattelärarinna, H, har bestämt sig för att flytta mig till mattegrupp 1. För det betyder isf att jag slutar, som ni ser, 12.15. Något jag absolut inte skulle klaga på. Eller om det faktsikt och sorligt nog, att vå kära lilla TT-fixare, har åtr igen lagt upp fel schema till mig. Sånt här orsakar stor förvirrning för oss små stackars o-nollade ettor. Det är dessutom oerhört irriterande. Men jag ska till kuratorn 11.45,så jag skuller verkligen inte klaga ifall jag nu har blivit flyttad till mattegrupp 1. Meen, om jag inte har det så får jag stanna kvar i skolan till cirkus 13.30, och det mina skolsugna vänner, kan jag tala om,; att det är inte alls lika lockande. Men det är o andra idan den tidigaste dagen jag har. Så varför klaga. Man kan ju bara hoppas på att nästa schema blir mysigare..

Nu ska jag klaga lite mer. jag kokade nyss ett ägg till migg äggmacka, i 10 minuter, men blir det hårdkokt för det? Nehej du! Det är fortfarande halvlöst och när man då lägger ägget i en äggskärare så blir det ju bara klegg av allt! Hur mysigt är det på en skala? Ska jag behöva koka äggen i 45 minuter, som man måste göra med strutsägg för att de ska bli hårdkokta?! Sheisse säger jag bara!

Take care

Tisdag 22.48

Jag får aggrisionsutbrott på min mobil som hänger upp sig 24-7. Antagligen för att min inkorg är överfull, men nu när jag raderar alla sms (ett i taget dessutom. Det funkar inte om man markerar alla och raderar dem på en gång) så hänger den sig iallafall. Och jag är sur på min mp3 som tar fem minuter att starta. jag orkar inte vänta så länge, och alltså måste jag radera exakt allt i den och lägga in allt igen. Yipie.
Jag blir tröttare och tröttare för varje dag som går. Ska gå till skolsyster någon dag i veckan och fråga vad det är för fel på mig. Ja, jag vet. Alla är trötta. Men jag är verkligen extrem, jättejättetrött.
Var dessutom hos kuratorn och bokade tid till imorgon.

Nu är jag trött
Sov gott ppl

Tisdag 09.38

Denhär dagen, suger a**********e. Jag är sur på typ..exakt det mesta, det går inte som jag vill, och jag är trött på massa folk. Jag vill inte ha jul mer, jag vill inte bo i Sverige mer. Vore det så jobbigt att flytta till typ..Irland eller något? Eller kanske spanien, eller vartsomhelst. Eller bara sitta i en mysig biosalong och titta på Twilight, sedan ta ett tåg/plan till någonstans och bara åka bort.
Nästa år ska jag äta mig überfet och sova mig igenom hela vintern, och inte vakna förens våren och vara smal igen. Det låter sjukt bra tycker jag.
Nej, ska väl försöka göra något bra av dagen

take care

Ang. Twilight-dvd

Till dig Anonym som skickade Twilight till mig på posten. Jo, jag har fått den, och jag tittade i tre minuter på den. Kvaliten var väl inte den bästa och ljudet var läskigt. Dessutom har jag svårt för att se Twilight nerladdad. I vanliga fall har jag inget emot nerladdning, men Twilight är speciellt.
Tack det var en fin tanke, men men..

------------------

Update.
återigen; tack för omtanken. Men faktiskt, jag lägger hellre pengar att gå på bio för att se Twilight, och köper den på dvd när den kommer igen. Faktiskt.
Jag VILL betala för Twilight. Om inte så hade jag laddat ner den själv.. Tack iallafall

måndag 21.56

Kom till skolan, skrev en scen i manus, åkte hem. Mobbade F och A lite för att jag fick slua tidigare också.
Kom hem, skrev lite fler scener, åt godis och kände mig oerhört äckligt tjock. Åkte in till stan och träffade L. Gick runt på Buttericks och sen Gallerian. Ont i hela kroppen och seriöst läskigt trött.
Sen kom jag hem, lyssnade på Cure och myste i mitt mysiga rum.
Är fortfarande trött, fortfarande opepp. Ska skriva klart här, och sen sova hoppas jag. Är för trött och opepp på dethär.
Så..ehh..
Twilight imorgon hoppas jag på. Teater på onsdag, S på torsdag och bästaste K på fredag <33

God natt och
take care

Måndag 10.28

Inför julen -08.
Mamma;*står i en affär och ringer* -Vad hette författaren och boken du ville ha..?! *lekerdiskret*

Inför julen -06.
Mamma:*står i en affär och ringer* -Vilken pyjamas var det du ville ha? *diskret*

Inför julen -06.
Pappa: *sitter vid datorn och har cdon.com uppe* -Du kan ju skriva upp de skivorna du ville ha.. 

Inför julen -08.
Jag; *står i en affär och ringer mamma* -Vad var det för mascara du ville ha?

I vår familj tycker vi att vara diskret med julklappar är överskattat. Vi slår inte in paketen nu för tidenen heller. Mne jag klagar inte, det är roligt! ;D
Äter lasagne till lunch, känner mig snygg och tittar på Top Model..ehh..7 eller något.
Är oerhört opepp på dagen, men vem är inte det nowdays?! Jag har extremtorra händer ifall någon bryr sig.
(Och orka att folk skickar övertöntiga patetiska mejl till mig. Låt bli det, ni slösar bara tid)
Juste.. Tack P.. Ditt sms väckte mig och jag trodde helt på riktigt att det var lördag. Sen slog det mig i ansiktet att det är måndag.. tack..verkligen..-___-''
Nuska jag glo lite på mina helt olagligt nerladdade Scrubs-avsnitt. Mums

take care

Söndag 21.35 Poetic tradgedy

Tnkte bara släng upp en dikta jag hittade, som jag skrev i december 2006. Så ingen bör ta åt sig, för jag minns knappt vem jag skrev den till. (klart jag gör. Somliga av er borde veta det med. Men vi kan ju låtsas) Och det som är inom parantes i slutet är en del av dikten.


Jag vill inte ha din kärlek
inte heller dina kramar
Men när jag bara sitter där
Du vet, och bara stirrar tomt
oförmögen att röra mig
Det är då jag behöver dig
dian armar som håller om mig
och sakta tar bort det som låser mig
Jag vill inte ha dina kyssar
inte dina mjuka läppar mot min kind
Men när jag går hem i mörkret
och vi vinkar till varandra
Det är då jag vill ha dig nära
mun mot mun, läppar mot läppar
För saknaden river sönder mig innefrån
sliter upp stora bitar
Och fast jag vet att vi ses nästa dag
känns det som jag måste se på dig en sista gång
för jag vet aldrig när vi ses igen


(Egentligen vill jag ha dina kramar,dina pussar och mest av allt din kärlek
Men det blir bäst om jag låssas att jag inte vill nånting alls
då slipper vi båda bli sårade)

The Truth

Jag har märkt att jag har rätt svårt..nej, skitsvårt med att låta folk komma nära. Fysiskt alltså. Jag har absolut inga som helst problem med att berätta exakt hur jag mår, och om typ allt i mitt liv. Kramar har jag nästan inget problem med. För det mesta. Snabba kramar funkar bra, men lite längre, närmare gosigare kramar är lite jobbiga med en ny person. Och jag är så jävla dålig på att gosa en längre tid. Jag tröttnar på kramar, pussar, kyssar efter typ en kvart. Det stör mig något enormt. 
Så nu vet ni det. Jag har inte ens vetat det fram tills för ett tag sedan.  
Att kyssa en "ny" person är som att åka Fritt Fall eller något. Så läskigt är det. Hela magsäcken drar ihop sig, och golvet man är på ramlar ner.

Iallafall, nu vet ni det.

Söndag 18.36

Helgen hos/med L var underbar, fylld med massvis med mys och bra filmer. Oerhört behövligt. Minns inte alla filmer vi såg, med vi såg iaf Skönheten och odjuret, WallE, Monsters Inc, och Svärdet I Stenen och massor av Simpsons-avsnitt.
Sedan sprang jag runt i stan med S, och det var trevligt och jag köpte julklappar faktiskt! ='O Jag tror vi gick förbi Plattan tre gånger, och Hötorget mins fem.. Det är skills. Sen upp till Shock för att pussa L hej då, och sen äntligen hem.
P och V sov hos mig i fredags, fast det kanske jag har skrivit redan? jag minns inte, jag är så jävla trött.
Men det var massvis med trevlans iallafall.Fast det har så klart resulterat i att jag har fått alldeles för lite sömn. men men, vad gör man inte lix.
Mammsen och jag lagar lasagne och jag är enormt hungrig. Klassisk musik, tända ljus och ont i kroppen är faktiskt ganska okej om man inte behöver göra så mycket mer än att äta lite rostade-saltade mandlar då och då.
Jag vill inte ha måndag och/eller skola för övrigt. Men det är väl ganska obvious. Vem vill det egentligen?
Är det för mycket begärt med tjock, fluffig snö, tänd brasa, glögg , lussebullar och ingen jävla julstress?! Antagligen, men vem fan sa att livet var rättvist?
f u, nu orkar jag inte skriva mer. Eller, jag skulle kunna skriva två sidor till, men det skulle bara bli emo och göra er alla suicidaliska, så jag sippar det. Snällt va?

Don't panic

Lördag 13.28

"I'm forever blowing bubbels, pretty bubbels in the air.
They fly so high, they reach the sky
and like my dreams they fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere
I'm forever blowing bubbels,
pretty bubbels in the air.."

Nu är det Hooligans för min del. Har ju inte sett favvosen  på hur länge som helst. men replikerna sitter fortfarande ;)
Jag är trött på att ha det såhär. Först till kvar, ta mig härifrån och låt dig vara den enda jag är med. För jag förvirrar, sårar och fuckar up allt för mig själv. Not good. Ska till L ikväll, och jag orkar nog inte gå där ifrån. Ska träffa S på söndag och det kan bli både bra och konstigt, eller alltihopa. Fan. Vi får se.
P, kom hit och bara ta mig här i från. Snälla. Du sa att du visste om ett ställe som ingen annan visste. Snälla..

Utvecklingssamtalet igår gick skitbra. Jag verkar ju bara västa MVG-barnet eller nått, om jag bara anstränger mig lite..=P
P kom och väntade i min skola, så vi fick skjuts hem av daddyO och A-C samt blev bjudna på pizza. Lånade fem filmer också. Sen kom V till oss och vi såg Lock, Stock and two smoking barrels och Eternal sunshine of the spotless mind.
massvis med choklad och mys, och jag har saknat dem massor. <3

Ah, inte nog med att jag kan alla repliker till Hooligans, jag kan dessutom alla kommentarer vi alltid slänger in, exakt samma kommentarer, till exakt samma ställen. Jag ska flytta till london i typ..fem år, och när jag kommer hem så har jag brittisk dialek. Fan vad attraherande jag kommer vara då! =''D Inte för att jag behöver det..;D Åh, engelsk slang <3
Ska försöka hitta något att äta som jag faktikst vill äta och vänta på att något ska hända. (Ja, mitt liv är så jävla inehållslöst nu. Eller inte..)

-Ah, Bov's misrebal, but we love him dearly, don't we boys?
-Yeh, some times.
-Like a fucking brother!

take care

Fredag 16.17

Jag känner att jag börjar tappa kontrollen lite för mycket, för jag börjar bli räd¨d. Inte bra säger jag bara. och det värsta är att jag ser vad som händer, men jag fortsätter bara och tror att det på något jävla sätt kommer lösa sig av sig självt. det kommer det INTE göra kan jag bara säga. Innan jag somnar, ligger ensam i min säng och tankarna tunnas ut och blandas så känns det som att det faktiskt ordnar sig, om jag bara gör på ett sätt. Sen när jag vaknar och möter Verkligheten så faller allt igen. Jag ville ha det såhär, för ett tag sen. Men nu när jag är mitt i det, vill jag bara bort, så långt bort som det bara går. Jag har märkt att jag kan få folk att göra som jag vill, att jag nästan alltid får som jag vill.Det äcklar mig lite, men om det nu stämmer så vill jag inte ha det såhär längre. Jag vill ha det lugnt och bestämma själv när det ska vara lite snabbare.
Welcome to my freakshow
Ge mig Nomy i enorma högtalare och bort från allt..

Nu ska jag ner och möta daddyO och A-C. utvecklingssamtal FTW!

Fredag 08.37

Jag blir stressad av att få 150 sms per dag har jag märkt. Och jag känner mig grymt osocial dessutom. Så jag ska försöka införa (för mig själv då) att mins en dag i veckan ska vara sms/msn fri. Bdb blir svårt att klara sig utan. Men som sagt är det bara en idé än så länge. Men jag skulle nog behöva det.
Har utvecklingssamtal idag. Känns ju lagom pepp, då jag har den med E-A. Men jag är dutti, och har gjort allt jag skulle göra denhär veckan, så det går nog bra. hoppas vi. (Håll tummarna för mig!)

Btw, är det vara jag som blir förvirrad av mina namnförkortningar? För jag har P och P, och S och nyligen ett till S, A har jag några av också skulle jag tro, och B och B. Meeeen, så länge jag vet vem jag menar är det lugn! ;) (om jag läser igenom mina gamla blogginlägg om någon månad kommer jag inte ha någon aning om vilken P jag menar.)
Attbropå P så ska hon och jag leka idag, för det blidde ingen bio. (har jag tjatat om det eller vaddå?)
Dessutom har jag idrott idag, något jag är brutalt osugen på. Måste åka förbi mammsen och lämna mina kläder samt hämta idrottskläder. Fuck yeah!
För övrigt börjar jag bli lite orolig om man nu ska ta i lite. Men jag fattar inte varför jag är konstant övertrött. Varenda dag! Och det är inte så att det bara är lite trötthet, ni vet som när man är jätte opepp på något och måste göra det iallafall. Nej, jag är så trött att jag somnar på lektioner (ibland) jag har seriös, riktig smärta i kroppen för att den vill sova mer. varför är det så? Jag sover runt 8 timmar varje natt, och visst att det är bäcksvart när jag går upp, men ändå.
Nu ska jag nog kila iväg, och min smsandet har börjat..x')

take care

Torsdag 20.58

Fikade med L efter skolan idag på Kladdkakan. massvis med supermys. Sen till SiFic-bokhandeln, Saturn Return, och slutligen Elgiganten i säkert mer än en halvtimma. men fan, deras stolar är ju sjukligt underbara. Sedan middag (sushi) och sen åkte jag hem. Pratade med p och det verkar som att han inte kan komma den 1 januari..*heartbroken 4-real* Det suger analpillare. Men kanske den 9. Men vi får se.
Ingen bio imorgon, så jag leker med P ist. Übersöta människa.. *avis*
och på lördag blir det L igen ='D <3 Längtar som tusan..>_<
Är ensam hela kvällen, så det blir Simpsons och annat skojjs utan choklad.. om jag kan hålla mig..Tvivlar på det.


Take care

(S, du är så ÄGD btw! Ditt kedjemejl asså ;D)

Torsdag 07.49

Jag är trött, men har insett att det faktiskt är bäst att göra saker man ska göra i tid. Det är skillnad på att fata och att inse. och nu har jag insett det, så jag borde få en kaka. Eller sushi till middag..;D Jag ska ge mig själv sushi ikväll, för ajg förtjänar det ^____^
Både pappsen och A-C dissar mig ikväll, så jag får matpengar och ett rätt bra urval på mat. Man tackar, man tackar.
Nu ska jag iväg till min underbara skola, där aaalla lärare är bäst i världen. nej, jag ska sluta vara så dryg. jag är bara jävligt skoltrött och irriterad på vissa lärare. En av dem har jag idag. Yipiie.
Får iallafall träffa trevligt folk, och det hjälper rätt mycket faktiskt.
För övrigt blir det ingen Twilight på fredag..(I'm truly heartbroken) Det suger ********, men det blir nog på tisdag istället.

Off to zeh buss nu. Ska ha min nya, varma vinterjacka så jag inte fryser ;)
Puss på näsan och
take care

Onsdag 21.17

Både P och B har klippt sig idag ='O What's happening?! Båda blev sjukt söta iofs. inte för att de var det innan, men..=P
Fikade med S och andra P idag. Det var sjukt trevligt och mysigt att träffa P igen, och hon är lika söt som vanligt.
Poängställningen till mig och S är 1-1. Kan det bli mer spännande eller? det pratades gamla bilder, gamla minnen, gammalt folk, gamla händelser. Nostalgitripp rakt igenom.
Imorgon blir det fika och prat med L. Behövligt och mysigt.
Sen fredag TWILIGHT (ni som känner mig vet hur jag uttalar "twilight" och med vilket tonfall.) med A,B och F. Sjukt gos <3 Lördag Disney once again med L. Fy satan vad jag längtar >___<
Har faktsikt varit massa dutti och skrivit klart min läxa tills fredag och lämnat in den. Så nu förtjänar jag lite lol-tv (sushi tv. Amerikanskt program som visar klipp från japanska underhållningsprogram..x'D) Borde verkligen titta på Ztv mer. Deras program är ju helt sjuka! x'D
Träffade bästaste fadern min i stan och vi gick till Carlings vid..(!!!) östermalsmtorg(!!!!) och jag fick ny fin vinterjacka. inte iris som jag la upp igår. Denna heter Gunnel. det är så mkt mer metal! x'') Den är varm, snygg och bekväm. massa gos.

Nej, nu räcker det för idag.
Take care

Onsdag 07.51

Äter för en gångs skull frukost. de tär inte jobbigt att äta, bara jobbigt att komma på vad jag vill äta och känna mig nöjd med valet. Så nu är det rostad macka med salami och ost och en kopp wannabe-chai te.
Fortfarande mörkt ute, och det är så otroligt opepp så det knappt finns. Jag tror att det tillochmed regnar. Kan det bli mer depressing eller?

Pappa beställde en ny vinterjjacka till mig igår. *happy-go-lucky* En svart, jättegosig och snygg som få, Elvine Iris. (TACKPAPPA<3<3)

Så det har jag iallafall att se fram emot. Värme i ja,höstmörkret. För inte fan är det vinter heller.
Fyy helvete vad jag klagar! Det är ju skamligt!
Nej, nu jävlar ska det bli ändring. om jag vill klaga på något ska jag skriva upp det på en lapp och bränna upp den/ spola ner den i toaletten. (vänta..vänta..! Ska bara skriva upp det du just sa på en lapp, så kan jag ge den till dig när du är intresserad!)
Jag är förövrigt sjukt trött på vintern. (ja, jag får klaga i hela dethär blogginlägget, för ajg har inte offentligjort min egenpakt när jag skriver dethär. så.. F U!)
Och jag är sjukt trött på mina lärare.
och mina kläder.
Jag tror jag är klar nu..o.O

Ska fika med sötbögarna + S idag. Behövligt och trevligt som vanligt, även om S följer med. (Jag kommer börja med det tunga artelleriet snart. i warn you! =O )

Take care

Tisdag 14.41

Försov mig brutalt mycket imorse. Hade antagligen sovit till 10, om inte A-C had ekommit och väckt mig samt gjort frukost att ta med. Duschade, klädde på mig och sprang iväg på 15 ungefär, och kom bara ca 5 minuter för sent. Starkt jobbat, som fan!
Och jag är sjukt irriterad på min samhällskunskapslärare. Jag vet att jag är väldigt frammåt, och ehh.. fast vid mina åsikter och säger mer än gärna vad jag tycker. Men för den sakens skull behöver man fan inte ignorera mig! Jag räcker upp handen, jag är engagerad på lektionerna. Sånt borde en lärare uppskatta! Spec en samhällskunskapslärare! Och det är inte första gången heller. Milanuis, Hyllander, och de flesta i högstadiet på Alviksskolan gjorde samma sak. jag blir så sjukt irriterad!

Har just sett "Heather", en oerhört bra och tuff film. Bra story, snyggt filmad och allt. Och nu ska vi skriva manus till 15.20. Inte så illa egentligen, men är man trött som en söndersugetrövhårstrå så är man.

Take care

Måndag 19.24

Okej ppl, någonsin tryckt fel på en tangent eller?!  Klart jag menade 24, och inte 14.. Men tack för påminnelsen A-C och S..-___-''
har varit så äckligt övertrött hela dagen. det var fyra pers på årsmötet idag, inkl. mig. Kom iofs lite mer folk vid 11-tiden, men då hade jag redan varit där i två timmar. Pepp lix. Men det fanns hemmabakade lussebullar och köpta pepparkakor, så jag fick någon slags frukost iaf. Jag blev framröstad till Sekreterare. Woopie.
Efter manus blev det stan med L. Köpte 6 par strumpor. Otroligt behövligt. Sen lekte vi en stund på BR, sedan till Gullmars för att få skjuts hem av pappan min.
Snart ska jag spela Winterbells och slå P's töntiga rekord..Ehh.. försöka iaf. x''3
För övrigt har jag och S inlett en "anti-kärleks" tävling nu. Inte minsta lilla kärlek till varandra fram tills 12-slaget den 31 december. Känn dig ägd din analpillare! ;D 

Take care

Måndag 07.54

1a december. 24 dagar kvar till julafton, 30 dagar kvar till ett nytt år, exakt en månad tills P kommer ='D 1a advent, var kanske igår. Har inte riktigt koll på det där.
Gårkvällen fuckade up sig rätt hårt, så jag låg mest i mitt rum under täcke med Nomy strömmandes ur mina stackars mp3-hörlurar och smsade 3 sms i sekunden eller något.
Fan, jag är så opepp på denhär dagen så det är löjligt. Det första jag tänkte när jag vaknade..ehh.. fick igång tankeförmågan, var "fan heller". Det är helt jäcla bäcksvart ute, och jag har ingen lust att börja nio ist för tio i tolv, som jag skulle ha gjort om jag inte var med i elevrådet. Fuckkin..*mummelmummel*
Skit samma. Då kanske jag får i mig en vettig lunch eller något. ja, något bra kanske kommer ur det hela! (trying so hard to look on the bright side)
Och Stampe, min älskade fuckedup bästaste bäste vän i hela världen, tack som in i helvete för att du finns. Fejsa det, utan dig skulle jag vara så lost och körd att..ja.. Det är helt sjukt. Tack iallafall.

Nu ska jag fortsätta med min opepp dag, och fylla den men Nomy så kanske jag blir lite gladare.
Take care

RSS 2.0