Tisdag 22.57

Gillar mina extrema humörsvägningar, som inte ens jag är van vid.. Bakade en chokladbollskaka, dvs chokladbollar i en stor form, med ett täcke av smält choklad och kokosflingor :'3 Mums <3 Sen blev jag irriterad på internet, och när mamma väl kom hem bröt jag ihop lite lagom i 3 minuter. Grät mot hennes axel att tag, och det var behövligt. Vet verkligen inte vad det är som är fel, för det mesta går bra nu. Men jag är jag, och det är inte så mycket att göra åt..

Ska krypa till kojs snart, bara en snabb update om dagen.
Strålande sol, 13 grader varmt, I LIKE <3<3 Fotoutställning på Kulturhuset; Loretta Lux och martin Bogren. Gillade sistnämnda mer, då Lorettas bilder känndes way beyond..det mänskliga sinnet.. Sedan nudlar och Desperata Hemmafruar. lite besviken på världen, och vissa delar lyser upp mina dagar.
Take care

Måndag 18.39

Är på lovligt dåligt humör. TRJA är inte tillräckligt hatiskt, har mer lust att dra igång Diru på äckligt hög volym tills jag känner mig lugn. Gillar att jag kan bli fly förbannad utan någon större anledning..Not. För lite ordentlig mat sulle jag tro. Borde egentlige lägga mig ner, vila och inte tänka. Men då blir jag bara arg på att det är så förbannat tråkigt. Det blir en genomlyssning av min (nerladdade) Take to the Skies - Enter Shikari. Än så länge är det awesome, och då har jag bara kommit till introlåten än..

Fan.. Vill ha sommar och sol nu. Är så jävla trött på det här skitvädret i det vi kallar Sverige. Solen lös en stund iaf, men vårkänslan saknas fortfarande. Jag tror det handlar om att vi har haft skitväde blandat med små glimtar av vad vi skulle kunna ha (sol och värme) alldels för länge nu, s vårkänslan vill inte infinna sig. (Rutan klockan sju..råttan, råttan, råttan..)
Ska börja minomläsning av Harry Potter-serien, men nu på..*trumvirvel* engelska!! Har dock bara första och sista på engelska, wich sux. Och att jag avskyr att låna böcker, varesig av folk och på bibliotk är ju inte så positivt, då min ekonomi ska skonas i framtiden..Det blir väl som på svenska as usual.
I övrig har dagens undringar varit; varför tror alla att jag är så pryd, oskuldsfull och försiktig av mig? D:

Och till slut.. Kommentera plx, det gör mig glad.  Även om ni bara skriver "enter shikari" är skitbra" eller något annat orelevant, så blir jag glad..

Söndag 16.34

Gårkvällens mörker firades med en Vilma, en halvliter Burn, Molly aka Så vill stjärnorna , A Camp och Sveriges egna Backstreet Boys, EMD Såg inte speciellt mycket (några facklor ungefär..) men ack vad vi skrek och sjöng med iaf.
Baby godbyyeeee, baby farweeeell, i don't wanna liiieee. Nana. Det var awesome, helt enkelt.
Sedan promenad från Skansen till Kungsträdgården, och tuben till Fridhemsplan och V's nya hem. Snett, snyggt och mysigt.  Film och massor av te, allt som vanligt.
Idag blev det tidig hemfärd för soffprovning på IKEA. Kom hem emd en grå bäddsoffa, en hylla, ett lysande spöke blockljus och lite annat smått och gott.
Nytt schema för morgondagens nya period, och ajg ska faktiskt ta och fixa den jävla ekonomiuppsatsen ikväll. Pappa har en fin liten nätt macbook eller vad det heter, som kan bli min.. Ohoho..(A)
I övrigt har jag läst ut Carrie, och längtar sönder mig till påsklovet. Bby, 21.05 från gbg 8 april .åhh <3<3
Fixa ihop soffan snart.
take care


Lördag 15.19

Sover oförskämt bra om nätterna now days, drömmer lugna men händelserika drömmar, och somnar om direkt när jag vaknat. Älskar det. Sov till halv 12 idag, läänge sedan det hände..
Fadern och jag åkte iväg till Net on Net och införskaffade en minidvd-spelare till mig. Majs ffs. SÅ nu kan jag titta på Romeo and Juliett och Hooligans hur mycket jag vill ;) och om exakt en månad och en dag; Twilight! Åhåh, jag vill haaa. Och jag vet det redan.. ingen kommer vilja komma hem till mig och titta på film..  Så nu är jag totaltöntig och anmälde mig till Twilight-tävlingen på cdon.com där man kan vinna en signerad Twilight-affich. Jag skäms nästan.. nej. det gör jag inte. Jag tvivlar stekr på att jag vinner, men om jag gör det kommer jag typ..dö av lycka.
Nu ska jag eta sjåklad eller något annat nyttigt. Mums <3

Onsdag 16.01

Lala. Gillar att jag är aktiv bloggare. Känns så fail at att blogga.. Ehhe..
Solen lyser iallafall, och det är NÄSTAN en grad ute. Woho, the word makes sense. Not. 15 grader i göteborg. Hur jävla olika kan detvara i ett sånt litet land som Sverige. (Det är väl skillnad i typ..Ryssland, men ändå!)
Undrar om det blir roligare om jag medvetet stavar fel.. Kan ju pröva.
Jak err hunrig såm en jefla råta såm varrit uttan maten i flera väckor. Sckit ochså!
Det var ju bara drygt.. just nu vill jag iallafall till en liiiten tropisk öde ö, med en bar och en personlig kock som lagar kyckligsallad till mig med paraplydrinkar. Behöver värmen solen ger, inte bara den kortvariga glädjen tills man inser att det är minusgrader i mars. Jag vill ligga i den superheta sanden tills den blivit lagom tempererad, för att sedan gå ner till vattnet och ta ett snabbt dopp. Fy satan vad det hade varit underbart.
Ska bege mig hem till fadern när ajg ätit några mackor till. Galet hur hungrig jag kan vara efter två mackor. D: Hoppashoppas min iPod har kommit <3

Måndag 10.21

USch..I brist på "riktigt" lunch blir det istället tre mackor, vilket faktiskt inte är så gott. Väldigt tråkigt måste jag säga. Och jag är så jääävla besviken på Sverige! Fy fan! När man har nya skor och ny fin jacka som man vill visa upp, ja, då självklart ska det hamna 3 dm snö på hela jävla marken. Fan vad arg jag blir! Och självklart ska bibi ha strålande sol.. Men vem sa att världen var rättvis egentligen? Usch.
Nä, nu ska jag platta luggen och fundera på om man kan få bort snön med tio tusentals hårtorkar.

Söndag 14.08

Nu tänker jag fan bara whina, så skit i att läsa, snälla.
Den här dagen gick åt helvete innan jag ens vaknade. Skitdrömmar i skitsömn. Sover så jävla konstigt och jag är tröttare när jag vaknar än om jag skulle vara vaken i 48 timmar i sträck. Min runda i morse gick skitdåligt och jag fick svårt att andas. Tänkte sy klar min väska, vilket gick någorlunda till sista axelbandet, då maskinen betämde sig för att hata mig, och vägrade funka och fnurra ihop all tråd. Och sånt tar så jävla mycket på mig. Och nu vill jag inte höra massa skit om att jag ska försöka se bort från det, för det fick mig att kasta stolen i marken och vilja lägga mig under en sten de närmsta 50 åren. Sen tänkte jag använda laptopen lite, men inte fan vill den sammarbeta heller.
I övrigt känner jag mig skitful och äcklig, och jag vet inte vad jag vill. Antagligen att dagen ska ta slut, men just nu är jag arg på varenda människa, även ni som inte har gjort något, förlåt.. Så jag vill inte träffa någon, inte vara social och se fram emot något. Sockermätt och hungrig, och jag är fan värre utan mina piller än med dem.
Borde ge mig själv en käftsmäll och säga åt mig att rycka upp mig. Får bli imorgon.
Fuck you

Söndag 11.32

Jag drömmer så sjukt verkliga drömmar now days. Inte alls mysigt, för jag är helt slut när jag vaknar, vilket är typ varje timme från kl 6 till dess att jag inte orkar försöka sova mer. Inte alls kul. Och nattens dröm var verkligen beyond min fantasi, men ändå kändes det så verkliget. Usch, hatar sånt.
Tvingade ut mig själv på en runda och var död två gånger om när jag kom hem efter en halvtimme. Min kondition är inte att leka med alltså..xD Men men, nu kan jag chilla hemma utan allt för dåligt samvete.
Såg The Green Mile igår kväll, och hade ångest redan innan, vilket resulterade i storgråt sista 20 minutrarna av filmen. Fy fan.. Sen ringde jag bibi och grät lite mer.. Favoritsceerna ur Moulin Rouge, sen gick jag till min sjuka sömn.
Leka i PS och Word är mina planer för dagen. massa kompis K kommer på middag, vilket blir oftast trevligt.
Take care
(och kom igen. är det NÅGOn som läser dethär ens..?)

Lördag 19.20

Ibland tycker jag om att leka vuxen.. Eller, ja.. Ehe.. Lagar iaf mat själv, och jag tror (peppar,peppar, ta i trä) att det blir okej. Kyckling i saffran och tomat sås med jasmineris! :'3 Mamma är på 50-år kalas. partyparty! Gick och hyrde The Green Mile, för det känns som en film man borde se.. Köpte godis oxå, men det behöver vi ju inte skrika ut..(A)
Shoppingtur med mamma idag, Målet var väl Megastores utförsäljning, men innan det blev det KappAhl och tre fina trosor till Ela, och till Bianco för byte av ett par trasiga skor som resulterade i ett par skiiitsöta röda, låga pumps. mums <3 Färgen matchade perfekt till trench coaten som matchar mitt läppstift. Omg, jag är så tuff! På Megastore fyndades Moulin Rouge på dvd, filmmusiken från Romeo and Juliete och remixade Good Charlotte-låtar (som bästis ska få..)
Nu ska jag forstätta med mitt pysslande av middag till mig själv.
Take care ffs.


Bilden gör inte skorna rättvisa, men ändå..

Fredag 23.53

Ojoj vad trött jag är..D: Sjuukt ansträngande dag. not. xD Chill AoL och ännu mer chill So. Sen in till stan och stöta på P vid Slussen. Leta hööga jeans på Billig Måndag, men ofc hade dom inga bra. Snygg färg, för långa, Lagom höga, skitful färg. Ni fattar. Sen till gamla trogna H&M och hittade snyggaste jackan för våren. Knallröd trench coat, 500 kr. Som hittat. Fick en skitsöt liten rödrutig blus också. Saknar bara mina höga jeans nu.. D: Och min grööööna iPod, solbrillor, sol och högklackat. Åh, jag kan vara snygg om jag bara vill.
Sen vill jag gärna ha något att göra i helgen. Halp plx! In need of socialisation, lr vad man ska säga.

Trött som en gris. God natt

Torsdag 21.51

Dom har lix inga bilder på den, men jag har iallafall en grön ipod nano now days, för min pappa är helt enkelt lite bättre än din. Så jag är sjuuukt glad. Den gick för 360 kr, och det är 8gb, vilket är, prismässigt, typ.. ingenting! Dom ligger i nypris på över 1100 kr! Det enda negativa är väl iTunes, men wtf. Sånt får man ta.
Var väl dt jag tänkte säga.. Jag är bortskämd, men men.. Fredag imorgon <3
take care

Torsdag 19.19

Jag är produktiv och riktigt riktigt bra. Har (nästan) sytt klart en väska jag velat ha ett bra tag, hittat en iPod för 500 kr, installerat Firefox till laptopen (jag har finally insett att det är bättre in Explorer) och solen sken idag. Snart klar med Jonas Gardells bok Ett ufo gör éntre (fick En komikers uppväxt med i samma bok. Klar med den) och den är deprimerande, men han skriver bra, och det är en härlig bok att läsa.
Mamma är på konsert nu, och jag är ensam D: Av någon anledning är jag helt av med mitt sockersug, och jag vet inte varför. Och det värsta är att jag äter socker ändå.  FAIL på mig!
Nu ska jag dricka te och äta frukt.. Jag är nyttig..D:

Onsdag 22.43

Lyssnar på svinigt bra halvnostalgisk musik (jag är mycket för nostalgi nu för tiden) och kladdar i PS iklädd träningsoverall. Skitsexigt, och ni vill ha mig, men det får ni inte.
Jobbade idag också. Cirkus 800 knappar på 4 och en halv timma. Inte illa pinkat. Höh. Ont i ryggen dock, och jag börjar seriöst behöva en ordentlig ryggknäckarsession. Och om någon är på en selfecare-helg nu i helgen, plx säg till mig.
Jag har klarat mig utan musik om dagarna i flera månader nu, men nu börjar det krisa. Hittar så satans mycket musik som är så bra, som jag vill ha jämtjämtjämt. En iPod nano (som jag då vill ha) ligger som billigast på 1280 kr, i nyskick. En Sony Ericsson s500i i nyskick kostar som minst 1300 kr. Bara börja spara då..-.-'' Det värsta är att jag inte vet hur mycket pengar jag har, och snart får jag lön + studiebidrag, och jag vill köpa nya jeans. (Då har jag 16 par. WOHO!) Men innan jag köper nya kläder (underkläder inte emdräknat) ska jag sälja mina förbannade EGL-klänningar plus lite annat smått och gott ur min tjocka garderob.
nana. nu hittade jag en iPod på 8gb för 500 kr. Det är ju typ.. ingenting. Dock inte precis den jag vill ha, men fuck it.
Sovtajm. G'natt

Tisdag 20.58

Ojoj, jag är så dutti att det är helt galet. Det mesta går bra nu. (peppar peppar, ta i trä) En sida kvar på  Grafisk, och jag gick en promenad på 40 minuter i halvsolen och njöt. Hade så sjukt kul i slutet av skoldagen. Var alldeles för trött med för lite luft i kroppen, och Ewok är ett roligt sällskap då. Spec eftersom båda var lagom möra efter träning. Heh.
Träffade Bästis efteråt och det var och mysigt och roligt. Mitt hår känns epic fail. Det är halvlångt, och trasigt. Mamma sa att vi kan blondera mitt hår - dvs utväxten. Så jag kommer antagligen gå runt med vit utväxt och mörka toppar. Skitsexigt. Men vill man bli blond är det smällar man får ta. Ojoj, de tär spännande att blogga.. heh..

Tisdag 07.43

Jag blir utmattad av mina humörsvägningar, och trött på resten. Jobbade igår, så jag kom hem cirkus halv sju med värk i nästan hela kroppen. Gosigos, and we like it. Jag har bestämt att det är vår, så varför regnar det iskallt regn ute, och varför är allt grått, och inte solfärgat med små gröna blad på träden och söta krokusar vid husväggen? Jag vill ha vår ffs! Sista dan på Grafisk och jag har totalt hjärnstopp. Har två tomma sidor som jag inte har den blekaste om vad jag ska skriva på.. Ehe.. Det är roligt. Not.
Känner mig ganska ok utseendemässigt iaf, och det är alltid något. även om min mage har något emot mig och var varit uppbåst och spänd i snart en vecka. Varför?! Buhu. Nu tänker jag dessutom börja spara till en mobil/mp3/iPod. antagligen en mobil med hyffsad mp3 i, för ajg har nog inte råd med en bra mobil och en iPod. Sony Ericsson s500i, here I come!
Nu ska ajg bedra mig mot skolan. take care

Söndag 11.00

Epic fail på mig och mobilen, som knappt klarar en dag utan att behöva bli laddad. Hatar att inte kunna använda mobilen, känner mig så satans hanikappad då. Glömde laddaren hos bästis igår, oc det var den enda jag har här. Dock har jag kanske 4 st hos mamma.. Får vara ambitiös och promenera bort dit, och hämta en. Två flugor i en smäll. Typ.
I övrigt känner jag mig helt utvilad, men är supertrött ändå. Och är jag den enda som är trött på Mando Diaos Dance with Somebody. Den är ärligt inte så bra, och den går överallt, hela tiden. (Den går på Mtv atm, så därför kom jag att tänka på det)
Mer tapetserande idag, GC på tv och te på bordet. trött.

Lördag 23.37

Orkar blogga, har bara inte lust. Skriver bara för mig sj now days ändå.
Har sett melodifestivalen för en gångs skull, och jag kan inte förneka att sista poängräkningen var riktigt spännande. Fy, vad mesig jag känner mig. Har varit superduktig och gått en snabb promenad på 40 minuter idag. Känner mig någorlunda nyttig, och sjukt trött. Tapetserandet av mitt rum har fortsatt idag, andra rummet nu. bara det helröda kvar tills imorgon, och så som mitt rum ser ut atm, så sover jag i gästrummet ikväll.
Mina linser är torra och jag ser dåligt. Har haft dem långt längre än en månad, måste byta. Jag vill ha nya glasögon, emostyle. I övrgt är jag trött på mina kläder, min stil och min frisryr. Verkar som håret har stannat i växten nu. Det är ju kul. Heh.
Baby är vuxen och på krogen, och jag saknar honom mer än någonsin, och sitter och avskyr min ringa ålder på 16 år. Vore det så himla jobbigt om jag får fylla 18 i sommar ist?
Jag vill ha en ny mp3, så jag har något att lyssna och peppas av på mina fortsatta rundor. Och jag måste tanka datorn full av musik innan 1 april, IPRED ffs. Vad är felet på de styrande i sverige?
Sin City på tv, och jag är så satans trött. Ska snart gå och lägga mig i det gosiga gästrummet, och försöka få tag på min pojke. Åh, juste! Nu finns energidrycken Burn på halvliters flaska. Ge mig ffs!
Jag är trött..D:

Onsdag 21.35

Temadag á la Mänskliga rättigheter, på Diselverkstaden idag. Tre föreläsningar, plus en dokumentärfilm. En kille som föreläste, jobbade som journalist på DN, och hade varit i Guantanamofängelset och fotat osv. Riktigt intressant faktiskt. Filmen handlade om journalister/fotografer som hade/har varit i krig och arbetat osv. Halvintressant. Diselverkstaden har i övrigt fiket med de absolut sötaste muffinsar och små bakverm, helt prisvärda.
I brist på annat och alldeles för mycket perfekt kramsnö utomhus blev det mycket snöbollskastning och en enorm snögubbe, som å andra sidan aldrig blev riktigt klar. Men kul var det verkligen. Känns bra att fått upp kontakten med P, även kallad Bror, igen.
Opepp på torsdagar, men snartsnart är det helg. Mums <3
take care

Tisdag 16.51

Hade all rätt i världen att vara nervös imorse. Dom tänkte tömma mig på blod! Pratade en stund hos läkaren, sen fick jag gå en trappa upp (varför lägger dom blodprovningen högst upp i huset? Så att pulsen ska öka när man går i alla trappor, och det ska vara lättare att tömma?) Satt där i väntsalen och kände paniken komma krypandes.  När sköteskan väl kom vinglade jag fram till stolen och började nästan gråta när hon sa att vi skulle ta i armvecket.. Sa att ajg var livrädd för nålar, och hon sa inte så mycket. Sen körde hon in nålen säkert en decimeter upp i armen på mig, och fyllde tre sånna där behållare med mitt blod.. Ehhe.. Var gråtfärdig hela vägen ner till Ica. Köpte en macka som verkligen inte var god eller prisvärd, och en ProViva. Sen träffade man O av en slump vid tvärbanan, och sen kommer Bus också. Det var mys. <3
Lucha på donken med folk och en lite vänligare version av Fight Clubs lut-tortyr. Sen grafisk designe, och blev väldigt nöjd med min "allakonserterjagvaritpå"-sida. 
Nu är jag hemma och hungrig som jag vet inte vad. Desperata Hemmafruar ikväll, det är gos.  Ska läsa lite noveller och vara Miss Dutti med hjälp av F.
Take care vah

Tisdag 08.24

Aj.. Saknar dig så jävla jädrans galet mycket. En vecka sen jag åkte ifrån dig, men det känns så himla mycket längre. Du är underbar. Jag vill verkligen ha dig här nununu.

Jag har bloggen för att folk ska läsa, och för att jag ska få whina hur mkt jag vill. Så..kör hårt!
Jag är vrååål hungrig, men får inte äta något, för jag ska lämna blodprov på vårdcentralen idag. Yipiie lix, gott humör ftw! Och jag borstar tänderna nu, vilket leder till att jag kommer hicka de närmsta 20 minutrarna. inte alls rolligt. Men jag ser fram emot min ProViva och sena frukost.
GAH! Måste spribga. take care


Måndag 09.49

MCR på Ztv och dom är...speciella.. Låter inte som något dom gjort tidigare. Självgoda är dom också. Ojoj.Börjar om cirkus två timmar, och jag ska förbi mammsen och lämna kameran så jag kanske kan åka tuben utan panikslaget krama sönder den stackas D40n. saknar iofs folk i skolan, och vi har bara en hiettelång lektion framför en dator, hela dagen, så det är soft. Fast när jag vaknade imorse (en timme innan klockan ringde) och gick på toa så tänkte jag "hmm.. när ska jag till mamma idag måntro..?!" och var 300% säker på att det var helg idag. Sen kom verkligheten med sin stora knytnäve och gav mig en käftsmäll. Det var inte så trevligt faktiskt.
Men nu sitter jag här, påklädd och väntar på att åka iväg. Borde äta någon form av lunch, men jag är verkligen inte sugen. Får ta det i skolan sen istället. Tycker det kan ta och bli varmt och soligt nu. Skulle inte klaga direkt. Hörde från bästis att det kommer en Hooligans 2, och jag kan redan nu säga vilken flopp den blir. Men självklart måste vi se den ungefär 20 gånger för att vara nöjda, men så är det. Vi gillar't.
Nej, nu är jag faktiskt hungrig. Äggmacka, here i come.
Take care

Söndag 18.00

Internationella kvinnodagen idag, har firats med finsk film om en halvgalen kille som slog sin fru, hade erotisk massage hemma, och tvingade folk att sälja sina hus, kakor och te. Fryser oförskämt mycket, men pappsen har tänt en brasa, så det borde gå över snart. Saknar min bibi superjävla mycket. Om 4 veckor får jag gosa med honom i nio dagar. Längtar <3
Opepp på skolan imorgon, men ja gär iallafallö klar med mediakunskapen, och det känns bra. juste, köpte en skiva igår. Ni vet, en sån runt sak i plas som man lägger in i en CD-spelare för att lyssna på musik. Inte en bränd elle rkopierad, utan en riktig skiva. TRJA's Don't You Fake It var det. Helt klart värt att stödja TRJA. Och dne kostade 80 kr lix.. ;)
Hur som helst är ju hungrig nu, och det blir lasagne till middag. Mums säger man då <3
Och nu undrar jag varför folk dissar min freakshow/cirkus-fotoidé.. Tarvligt minssan.

Söndag 10.43

Nu var det så att jag och mammsen firade nuår i Barcelona förra året, mkt trevligt för övrigt. Vi träffade en svensk familj där, och nu skulle dottern i familjen till Sverige, Umeå för att vara mer exakt. Men hon skulle mellanlanda i Stockholm och åka vidare idag, så hon fick bo hos oss över natten. Hon är jättetrevlig, och vi pratade om att hon och hennes familj borde komma hit i sommar.
Idag är en sån där dag som man inte orkar göra något som kräver att man måste vara sminkad, uppklädd och snygg. Så det blir myskläder och läsa ut Twilight, och om datorn sammarbetar ska jag lägga upp MdK-läxan. Så vi håller tummarna, right?
Ska duscha och äntligen tvätta håret *_* Vårdcentralen på tisdag..ehhe

Fredag 17.55

Helt okej dag, även om jag har en smärta i hälsenan som skrämmer skiten ur mig. Jag är livrädd för att mina hälsenor ska gå av/klippas av, för jag kan inte föreställa mig något mer smärtsamt och läskigt.
Men hur som helst, fika på estetiska Mineur i Gamla Stan med K och P. Supermycket mys och trevligt. Fick tillbaka min älskade mössa *_* <3 + prata av mig, vilket jag har behövt. Tack mina älskade <3 sen var jag halvambitiös, men ändå något jag tänkt på länge.. Gick av en station tidigare och gick hem (trots ont i hälsenan.) Ojoj, tänker ni med ett stort careface. Men jag kände mig duktig iallfall, och det är det som räknas.
Saknar min bibi hiettemycket, vill ha sommar, eller iallafall vår. Jag vill fota något seriöst, söka sommarjobb och vara oförskämt glad. Nu ska jag iallafall tycka synd om mig och min fot.
Take care

OTorsdag 19.22

Humöret är bättre, men tankarna inte okej. Och det komme rinte bli bra av sig själv, så nu jävlar ska jag göra något åt det. Vart kom all energi från egentligen? "Your moodswings kind of giving me a whiplash.."  Ni älskar också Twilight-citat..
Dumma lektioner med jobbiga lärare. Men solen mötte mitt ansikte vid dagens slut och det var plötsligt inte så farligt längre. Twilight är bättre än någonsin, och jag smälter med ett leende på tunnelbanan och våndas över att boken lider mot sitt slut. Varför ingen vill komma på filmkväll hos mig när jag köpt Twilight-dvdn är fortfarande ett mysterium. Bara 15 dagar kvar :'O Om den släpps i lilla Sverige är fortfarande oklart, emn jag håller tills tummarna blöder. Kollade just upp "The official DVD-site" för Twilight (tillochmed jag tycker att det är lite att ta i..) Men iallafall, de föreslog ett Twilight-pyjamasparty + köa utanför affärer för dvdn. Ofta ngn vill gå med mig..Ehhe..
Imorgon = Fredag = <3. Jag räknar allt i veckor nu mera, så snart är en vecka gången (lolz. Finns det ett sånt ord?!) och våren närmar sig.
Nu ska jag leta tattuerin till pappa, för annars slutar han väl med en tribal i svanken och en yingoyang i nacken..
Take care

Onsdag 21.07

Fuck it, orkar inte skriva. Inte som att det är intressant iaf, och jag är allmänt emo. Känns som allt är så långt bort, och en jevla jobbig väg det. Och det är ju så himla upplyftande att tänka så. Eller inte.
Just nu har jag bara otroligt ont i bröstkorgen, och innan dess var maginfluensan på gång igen. Nästan iallafall.
Shit. Skulle verkligen vilja åka på solsemester nu. Annars orkar jag inte.
Take care

Tisdag 22.08

Nu kom jag på att det är så mycket jag vill göra, och så många människor jag vill leka med fast tiden verkar inte räcka till.. Så nu ska jag skriva en lista.

*Nostalgikväll(timme?) med mina 4 änglar<3
*Träffa Emobusbabela snart som faen!
*Myskväll med MG-människor
*En sista filmkväll med gamla gänget i källaren
*börja träna med sjärtnissen (Stampe, nytt namn på dig nu<3)
*träffa bibi mycket mer och oftare ._.

Det var ju lix inte så mycket, men det känns jobbigt att det inte bli av..
Äh, fuck you all good night

Tisdag 20.24

Drabbades av en plötsligt och superstark nostalgikänsla. Ni vet, kajal, näthandskar och annat skit. Ni vet och vi älskar att hata det. Shit. Saknar exakt allt och alla. Randiga strumpbyxor, rökelser, åh.. Jag vill ha tillbaka det på sätt och vis. Det kändes bra, och tryggt, men aldrig att jag skulle gå runt så nu. Jo, det skulle jag, om jag vågade och orkade.
Trött som ett svin och lagom deppig. Kom hem halv tolv igår kväll, fem timmar på ett näst intill tomt tåg. Ganska mysigt på sitt sätt faktiskt. Hade min bibi-luktande(har döpt om min pojke till bibi. Han ogillar't xD) filt, Twilight och choklad, och det funade bra. Mamma hämtade mig med bilen, och batteriet dog precis när jag kom till bilen. Grattis. men vi fixade det och åkte hem.
F fyllde hela 12 små år idag, vilket han utnyttjade till max. fast det kunde varit värre. Gick väl halv-bra på grafisk, men nu ska vi iaf välja inviduella val till 2an och 3an. 300 poäng, och jag har nu 50 poäng kvar att täcka in, med bara 100p kurser kvar jag vill gå.. Det är kul. Not.

Ahh! Nu får jag sluta. Går igen bilddagböcker ända till 2006 och JAG PALLAR INTE! Ge tillbaka det, nu för fan!
Det blir mest jobbigt när jag ser mig sj i min favoritklänning och inser att jag inte kan ha den längre. Hat. Och om någon bryr sig har jag börjat slarva som fan med tangenterna igen. Jag ogillar det starkt. Kan inte klockan bli 21 så jag kan sluta vara så självdestruktiv? Tror fan att jag ska lyssna på lite nostalgimusik, bara för att.. Åh, jag är så hardcore.

Måndag 12.34

Nanana. Ni har saknat mig ;D
Jag är hur som helst dutti, och städat inkl. dammat Pluttens rum, burit ner disken och ställt in i diskmaskinen. Det låter inte så jobbigt när jag skriver det...
Jag sitter iaf och njuter av min sista lovdag medans bby är i skolan och våndas. Det känns bra..(A)
Vaknade kvart över tio och började dagen med ett Arkiv-X avsnitt (Plutt har tvingat mig att se det hela helgen, så nu är jag fast..) Hade tänkt ta en promenad, med det är något äckligt vitt som faller från himlen, så jag avstår och gömmer mig inne med Sims, Arkiv-X och Mirrors Edge. Jag klagar inte.
Åker hem kl 18 ikväll, och det är jobbigt. Vill inte sakna Plutt mer.. :/ Och fem timmars tågresa utan musik känns inte riktigt så lockande.
Jaja, igår var vi iallfall på bio och såg Män som hatar kvinnor. Enligt mig var det bra, fast jag har ju å andra sidan inte läst böckerna. Så enligt de som hade läst dem var den inte lika bra. Men som sagt, det är sjuukt svårt att få en film som är baserad på en bok, att bli riktigt jävla bra.(Twilight och I Taket Lyser Stjärnorna är de enda som har lyckats hitills.)
Nu ska jag fixa håret och spela. Mums. <3

RSS 2.0