Onsdag 22.21

Mitt hår känns fett för första gången ever typ, vilket käns sådär eftersom jag tvättade det nyligen.. iallafall. Jag ser ingenting, då jag inte har glasögon eller linser på mig, så ursäkta om stavningen blir fel.. orkar inte sitta med nästan en cm fråm skärmen..-.-''
Har varit galet allergisk idag. Mest i ögonen, och det är jobbigast, med sminket och linserna. Vill verkligen ha mina glasögon nu. Varför ringer dom inte och säger att dom har kommit in för?! Dålig service! 
Hämtade ut poller för tre månader idag. trode det skulle kosta sisådär 300 kr. Det kostade 30 kr! .'O Fedt med glad jag blev. Fast isf tror jag att jag blev lyrad förra gången jag köpte samma märke, för då kostade dem typ 200 kr.. Köpte en supermysig handkräm också, men olivolja. Den torkar in supersnabbt och luktar mums. jag kommar ta slut på den på en vecka.. .__.
Jag vill att min uppkoppling ska vara stavil, att älsk ska svara på mobilen, att mina glasögon ska komma in, att min nacke ska sluta göra int, att jag har tid att köpa batteri och film imorgon innan jag åker och ayy solen lyser i helgen. Det är väl inte för mycket behört?! 
Yellowcard på sotify atm. myspys låten nr 1 för tillfälley. Borde verkligen lyssna mer på dem..o.O Uch.. jag tror inte jag hinner till fridhemsplan och leta upp foto-affären innan mitt tåg går.. Om jag slutar typ tre, och mitt tåg går vid fem.. Jo, om jag har med mig packningen borde jag hinna. Förhoppningsvis. Måste ju hitta till affären ocå..heh..(A)

Drömde äckligaste drömmen på länge inatt.. Jag bodde i ett jättefint hus med pappa och några andra. Huset var lite som jag har tänkt mig Kråkboet, gast mycket mindre. Iallafall, så började det brinna på övervåningen, och det var så jobbigt, för jag skulle spring amellan alla olika våningar och sånt, och jag kunde inte gå in i miyy tum för ayy kolla att allt var ok, eftersom det brann så myckey. Det var verkligen sjukt jobbigt.

Nu ska jag försöka få tag på min pojkvän och sova. Ha en mysig valborg. Ta det lugnt fan.

Onsdag 09.48

Jag är så fukking allergisk så att jag snart sliter ut mina andningsvägar och allt annat som reagerar på pollen. FAN vad trött jag blir. Har utan tvekan snytit mig 30 ggr sen jag vaknade imorse, kvart i nio. Nu sitter jag iklädd rutig klänning och superlockigt hår, och känner mig inte fin. Hatar mitt klädväljande, för det slutar ändå bara med att jag är missnöjd. Kommer nog ha bytt två gånger innan jag ska dra iallafall.. Det är soligt, men ska inte bli så varmt, så jag kör nog på jeans iallafall. Fan vad jobbig jag är. 
Åhh, baby imorgon <3 Jag håller verkligen tummarna för att det ska gå bra på teorin idag. Lyssnar på Brittan och annat smått och gott. Brittan kommer för övrigt til Svea rike i sommar. Så gör ju även Pink och Green Day,  och om bara GC kunde palla sig hit skulle hela nostalgitrippen vara ett faktum. Jag har lite ont i magen inför måndag.. Då släpps Grön Dag-biljetterna. Vad gör jag om jag inte hinner få någon?! Det finns inte ens i min värld. 
Nu ska jag byta kläder,snyta mig två gånger och borsta tänderna,s en måste jag gå.
Take care

Tisdag 18.09

Fy faaan vad jag är trött. Helt jävla slut, utan någon större anledning. Gick från slussen till centralen, åkte till medis och gick till Skrapan och sen till UM på mariatorget. Fast jag har haft en sjukt bra dag. Svenskan gick jättebra, med vår redovisning. Det var mycket improvisation och tomprat, men det lät oerhört proffsigt. I mina öron iaf..(A)
Plåtade ju analogt igår på skansen, och idag fick vi framkalla bilderna själva! Fy tusan vad roligt det var. Det var skitläskigt att gå in i mörkerrummet och få fram rullen, bända upp den och rulla upp den på en rulle och allt sånt i mörkret, men det gick jättebra faktiskt. Vår grupp var snabbast, så vi var även först med allt. Hälla i framkallningsvätska och fix och sånt. Shit, jag vill verkligen ha ett eget labb!  :''3
I övrigt är jag jättehungrig, och en soda streamad fanta är liksom inte nog. Undrar när det blir mat?! Youghurt ftw <3

Måndag 18.27

Sitter här och snyftar till Andrew Johnston på Brittain's Got Talent. Ojoj. Jag är mållös.
http://www.youtube.com/watch?v=V1Q9Ckra6vY

Iallafall. Jag har MVG i Grafisk Design A, Green Day kmr till Sverige i oktober och solen skiner. Har vandrat runt på Skansen i typ tre timmar idag, och fotat med analoga system kameror och svartvit film. Vilken jävla känsla! Skitläskigt att ta första bilden, men ändå. Man tänker verkligen mycket mer när man plåtar analogt. Och imorgon får vi framkalla bilderna själva :'3 Sjuuukt spännande! 
Åker till pojken på torsdag, men i nuläget har jag ingen hembiljett eftersom folk inte kan svara på mejl/telefon.. Dålig stil..D:
Nu är det dags för middag och sånt trevligt. Take care ffs

Onsdag 22.51

Men..WTF?!?! När jag ska logga in här för andra gången idag är det med stora bokstäver till vänster "The Wolf Pack". Alltså om New Moon som kommer i november i år. WTF?! Jag orkar inte ens skriva att jag blir trött på det.
.
Det jag skulle skriva om var min irritation över dessa seriösa, pretentiösa, engagerade människor, som får en massa cred för att de är just så pretentiösa, fast de egentligen inte alls är så bra. Det är en person jag tänker på, men jag nämner inga namn. men ni få som läser ska inte ta åt er <3
Iallafall. Dessa ambitiösa människor som tar livet så seriöst, som tror att det stor livet verkligen har börjat vid 17 års ålder, att allt är på liv och död. Nej, jag tror inte att jag är odödlig (jag vet att jag är det). Sen kan det självklart handla rätt och slätt om avundsjuka, för att de pretentiösa människorna lyckas med det jag inte en klarar av. Jag känner mig misslyckad och bitter. Men har man lyckats en gång, så tror alla att man fortsätter göra det, så därför är dessa ambitiösa människor mycket mer framgångsrika än jag. För de har lyckats en gång, den gången jag kanske skulle lyckats.
Nu mår jag nästan illa av min egoism och cyniska syn på livet. Jag klagar för jag har inget bättre för mig. Jag vill tro att alla människor har en sak som dom verkligen kan, som de verkligen är bra på. Att måla, skidor, matte, sånna saker. Och det är därför dessa pretentiösa människor stör mig. För de ska vara så bra på allt, allt de gör blir verkligen riktigt bra. Fast det vet ju både du och jag, att så är det inte. Uppriktigt sagt, jag blev inte rörd av den texten. Jag tycker inte det fotot var bra, jag tycker du är ful när du åker skidor, och din uträkning är töntig. 

Åter igen, varför är jag så negativ och cynisk mot de som lyckas? Men ärligt.. är vi inte alla det, mer eller mindre? Och någon måste vara bra, eller hur? Jag kan inte det, så då är det väl lika bra att någon ambitiös gör det istället. Men fan att jag måste störa mig på det då.
Jag ska bli bäst. Ni ska häpnas av mina skapelser, ni ska gråta av mina ord, vara hänförda, mållösa och rörda. För kan de så kan jag. 
Sen kan man fråga sig varför killar som är aningen speciella har en tendens att dras till mig, speciellt de dagarna jag inte känner för att vara elak. ibland tror jag inte att ni känner mig helt igenom. Jag har en sida, som så många andra, som jag bara visar i vissa sammanhang. Jag är inte lika rättfram som jag trodde att jag var. 
Nu ska jag sluta yttra mina egoistiska tankar online, och faktiskt sova. Mina linser kliar.
Sov gott.

Jävlar var jag är hatisk nu förtiden..


Onsdag 18.36

Först fick jag nästan en hjärtattack när jag skulle logga in här, med rubriken bredvid; "Twilight-skådespelare till sverige". jag läste igenom det hela och blev uppriktigt sagt irriterad. De ville få hit skådespelarna frn filmen till Sverige-premiären, för att öka i Twilight-fans. min åsikt är; SLUTA PROMOTA TWILIGHT!  Jag avskyr det här Tokio Hotel-fenomenet som har skapats. varför måste allt "nytt" som kommer till Sverige bli så jävla hypat och få varenda 12årig liten emounge att börja skrika "Twilight!!Twilight!!EDWAAARD!". Visst, jag är en fan girl för Twilight, och det står jag för. Men där emot kan jag tycka illa om alla dessa småflickor som bara "ääääääälskar" Twilight, efter filmen. Och jag vet hur drygt det låter, men jag ser mig som ett äkta fan, då jag hade läst Twilight ett år innan filmen kom ut. De flesta "Twilight-fans" läser böckerna på svenska, till att börja med, och började med det efter filmen. Jag ska tala om, att när jag läste Twilight första gången grät jag i slutet. inte för att det var sorgligt, utan för att det var slut på boken. Iallafall, min poäng är att folk borde sluta hypa Twilight så himla mycket, eftersom det ger en sån jåvla negativ syn på böckerna, och det får till och med mig att tveka på böckerna samt filmen. Vilket gör mig till en pussy, eftersom jag inte står för vad jag tycker helt ut. Men det här Tokio Hotel-fenomenet som jag vill kalla det, är helt enkelt negativt. Man blir illamående.


Nog om det.
Var hos optikern idag, då jag ska skaffa nya glasögon och ser lite dåligt med mina linser. det visade sig att det var 5 år sen jag kollade synen sist. Då hade jag -6,25. Nu har jag -6.75. D: Inte kul.. men jag måste ju kunna se liksom. 
I övrigt hade jag ingen Mdk idag. Satt i webb och skrev på min interjuv istället. Ojoj, vad jag var produktiv. På riktigt faktiskt. Nu är jag för hungrig för att fortsätta skriva. En Festis och en muffin är väl ingen vidare lunch..
Take care

tisdag 23.01

"Sma naegrer i saenden" ftw. U2 är mysigt på kvällen, tillsammans med min nyfunna kärlek, Anna Ternheim (som i övrigt spelar på Arvikafestivalen i sommar). 
I övrigt har jag ekonomikris, once again. jag villvillvill till pojken över valborg. Saknar honom massor, och jag är pepp på att åka bort, och hem till älsklingen låter som en bra destination. Gillar inte att mina biljetter hamnar runt 600.800 kr, medans hans hamnar på 300 cirkus. Livet är orättvist. Iallafall. Tänkte skriva ett sånt där ambitiöst blogginlägg, men min internetuppkoppling failar (snyltar på grannens trådlösa) så vi får se hur långt jag kommer..

Men det här med människor och deras sociala status är något jag har funderat lite över till och från under den senaste tiden. Hur en person kan vara ett hatobjekt, mobboffer, hackkyckling, u name it, i exempelvis i skolan, för att senare möta sin älskade och vara den där underbara, fria personen som han/hon egentligen är. Folket i A-skola tillexempel.. Aldrig att dom skulle kunna se mig med pojkvän och en hel drös av vänner som faktiskt älskar mig.
Eller fjortisen som kindpussar varenda själ hon träffar, ändå lyckas ha ett stabilt förhållande i två år. har det något att göra med att man är mer sig själv, eller någon helt annan, i umgänge med den man har känslor för? Det varierar säkerligen oerhört mycket. 
Men om det är så här då, att man är mobbad i skolan, har inga vänner utanför, eller någon stans alls, och familjen är fucked up, är man då dömd till att misslyckas socialt resten av livet? Eller handlar det helt enkelt om att träffa den där som släpper på alla spärrar och låter livet flöda?
Satan vad jag blev djup nu då.. Fan, jag vet inte. mina spekulationer med mig själv leder ingen vart.
Jag tror det handlar rätt och slätt om fördomar. För inte kan den där fågelliknande killen i alldeles för små byxor hitta någon som älskar honom högre än allt annat? Jag vet att det låter hemsk, men jag tänker faktiskt så.
men som sagt, på senare tid har min syn på saker och ting ändrats radikalt, och jag har mina misstankar om varför. Men hur som haver, jag tror att kontorets lilla gråa mus som alltid lycka spilla kaffe över skitviktiga dokument har en pojkvän, eller rent av flickvän, som väntar på henne där hemma, för att senare på kvällen ge sig ut på en nattklubb och dansa på borden. Eller så är det så att hon går hem till sina 3 katter och nudlar, dricker ett glas rödvin framför Så ska det låta.

Usch, jag blev deppig av att tänka på det sista. Jag har väldigt lätt för att få extrem ångest för andra människors liv och val, och framförallt för att skämmas för deras skull. Inte världens bästa, jag vet, men jag antar att vi alla känner det, mer eller mindre.

Nu är det dags att sova. take care

Söndag 20.39

Jag gör bäst i att inte ge mig in i diskutioner om ämnen såsom feminism och i princip alla andra orättvisa ämnen. Jag blir alldeles för förbannad för att framföra mina argument på ett ordentligt sätt, och får en jävla lust att leta upp ett basebollträ.. Jag måste bara lära mig att komma ihåg det..

I övrigt ska jag se Eldkvarn med familjen Dolk inkl A-C den 15 maj. Hämtade två gratisbiljetter vid Högalids kyrkan. Så nu hittar jag dit oxå.. ;) Men oj, vad fint det var där. Solen lös och det var riktigt varmt. Blev sugen på picnic och allmänt mys. Tog mig hemmåt med ont i knät. Hämtade kameran och Harry Potter och halvblodsprinsen hos mamma. sedan hade A-C en trevlig utrensning av garderoben, som resulterade i tre par jeans och ett antal tröjor till Ela. Ojoj, jag är för bortskämd. Men faktiskt, Lee-jeansen satt så brutalt snyggt att jag blev alldeles lycklig. ojoj.

Nu är det Parlamentet på tv, och mobiler i sjåklad.
take care ffs

Söndag 11.44

Palleplutten tillbringade kvällen. natten och morgonen hos mig i det bruna huset. Det var chips, kakor, 2.37 och A Clockwork Orange (som jag bara såg halva av, innan jag somnade..>< ) men det var mys. Morgonen inleddes med chai och Hot Rod, lika rolig som alltid. Jag har en idé till en novell, som jag förhoppningsvis orkar skriva idag. Jag <3 laptop. Sitta i solen med datorn är ju liksom inte helt fel.
Jag vill bada, utomhus i en pool D: lagom svalt vatten och allt det där.

I övrig ramlade jag i rulltrappan i Fruängen igår. Skrapade upp höger handen och vänsterfoten (hade liksom öppna sandaler på mig..) och slog i vänstra knät, som nu mer har ett sjukt sekksigt blåmärke, och jag haltar när jag går. Det gör ont både ute och inne i knät liksom. Damn, det gör ont! Sen om jag är ambitiös nog ska jag ut och vara dutti. ni vet, promenera en massa. lär ju inte hända, men det är tanken som räknas, eller hur var det? x3

Och till det här med min  bokbrist.. Jag har två böcker som jag satsar på att läsa atm. Davinchi koden och Harry  Potter and the half Blood Prince, på engelska :'o P och jag tittade på alla trailers för den nya filmen igår, och jag fick ont i magen av pepp! Draco gråtandes, Harry självgod och Voldermort som liten pojke! Ahw! <3 Kolla youtube på Harry potter and the Half blood prince trailer 4. (Det hände ngt när jag skulle länka det här, så det gick inte.. .__. ) den är..ohwohw.<3

Take care ffs

Fredag 23.22

Fredagfredagfredag <3
Veckan har gått oerhört fort. Det är ju ganska positivt på sitt sätt. 
Jag har stilångest, och är grymt uttråkad. Jag vill resa, se nya saker, träffa nya människor och bara göra nya saker. (bungyjump inte inkl..D: ) Jag vill resa till Japan och uppleva kulturen, inspireras och kanske hitta en hobby, något ajg aldrig riktigt haft. (Ni vet, något man verkligen är engagerad i. Räknar inte riktigt läsning till det..)

Nu är det Kill Bill vol.1 på tv (<3<3) och nyss var det introduktion av en av pappsens favoriter, Streets of Fire. Grymt filmad, superhärlig känsla och underbar musik. Dock lite cheezy story, men vad kan man förvänta sig av 80-talet egentligen? =P Nej, den var riktigt bra faktiskt. FIlmen började med en konsert (bara en låt iofs, innan sångerskan blev kidnappad..) och den låten var totalt breathtaking så att säga. Hitta, ladda ner, knarka <3.

Ang, ladda ner.. The Pirate Bay fick ju sin dom idag. 1 års fängelse inkl 30 miljoner i skadestånd. Då tänker man. WTF Sverige! 30 miljoner för att de bidrog till fildelning. Snacka om att lägga resucher på helt jävla fel saker. Som killen som sa "nöff, nöff" till en polis, och blev anmäld. Yttligare bevis på att poliserna inte har något bättre för sig. Jävla skitgrisar. Jag blir arg. 

Jag är lagom trött och vet nästan helt säkert vilka glasögon jag ska bestämma mig för (de röda, fast i svart om det finns). saknar pojken min så galet jävla mycket. Fanfanfan vad jag vill vara hos honom nu. saknaden nu är lite värre än vanligt, av någon anledning.

Äh, take care, ha en bra helg och sov gott

Torsdag 23.05

Sitter här i sängen med musik (TRJA) lagom högt för att det inte ska störa gubben under, och med smink som kliar i ögonen. Började fundera över det sk "barnprogrammet" Spökafton, som gick på Svt x antal år sen, där ett avsnitt inkluderade en flicka som såg sin spegelbild ändras för att senare bli dränkt i en sjö.. lallaa, jag gråter snart. Jag blev livrädd för det när jag såg det, och minns det tydligt än idag. Jag kan inte titta i speglar när det är mörk, och vissa gånger inte under dagen heller. 
Och nu när jag har börjat tänka på skiten igen, sitter jag här med nerverna på helspänn och undrar när cd ska börja spela baklänges. FAN! SLUTA! TÄNK! ELA! Jag blir galen.. Tänk inte på sån skit, tänk fan inte alls. Ingen är i spegeln, ingen är under sängen för att klippa av dina hälsenor, cdn kmr inte gå baklänges! Och i övrigt känner jag mig fejk och dålig, ful dessutom. 
La upp en tråd om Spökafton på pajjen.se, och började diskutera där. Sen påpekade en tjej att jag inte kan ha spec mkt fobi, eftersom min profilbild är plåtad i en spegel.Och då börjar jag undra över det. vart går gränsen för fobi, och vem avgör vad som verkligen är jobbigt för personen. Nu formulerar jag mig dåligt. men iallafall. Som det här med speglar. Jag har varit rädd för dem (inte själva speglarna, utan spegelbilden, att något jag inte förväntar mig ska vara där, ni fattar..) sen säker 7-8 år sen, då det här programmet gick på tv. Det har lett till många mardrömmar och gräns till panik på kvällen. 

I övrigt; nu är det inte bara min dator, mp3 och mobil som hatar mig.. Mitt USB-minne oxå. Det bara slutade funka när jag la in musik på det. Bara poff, kopplade ur sig och går inte att ansluta alls. Jag hatar teknik. jag ska joina amish-folket. F u.
Nu ska jag ringa bby, så får han trösta mig lite. Eller något.. Lyssna på hans spelprat iaf. Saknar honom galet mycket.

Take care

Tisdag 17.45

Om nom nom. Är så himla hungrig. Quinoa står på spisen och vi har lammstek i kylen sen i lördags=mumsig sallad. Ge mig :'( Sitter här och gluggar genom ett par svartbågade Lafont-brillor med ett par röda av samma märke, och ett par svarta smala, gaaalet snygga Prada.brillor bredvid mig. Mammsen följde mig till Alvik där vi provade ut några snyggingar och tog med hem för vidare test. Massa pepp på snygga emo-galsögon nu faktiskt.
Lämnade av älsklingpojken på tåget för cirkus två timmar sen. Aj aj. Inte mysigt. Dock grät jag inte förens dom stängde dörrarna och tåget började rulla. Dessvärre har älsklingen glömt hela två tröjor här, var av ena med flit :'3 Klagar inte alls, och jag har hans parfym på min halsduk.<3
Desperata Hemmafruar och Fula Betty + Citron-och-ingefära-choklad till kvällen. Jag <3 det.

take care ffs


Måndag 12.39

Nanana. Ni gillar att jag uppdaterar så mycket jag vet. Men pojken är hos mig, en dag längre än vad det var tänkt dessutom! :''D han blir klippt av mammsen atm, och jag orkar inte duscha just nu. Ska bli klippt sen också, något som verkligen behövs.. Kluvna toppar FTW! 
Firade Bianca i fredags, vilket var galet kul även om min pollen allergi var jobbigare än någonsin. När jag och älsklingen tog oss hem vid 11atiden kände jag mig halvt ihjälslagen. men ändå.. Twister, taco, "statyleken" och Buzz, + alla mysigaste människor, mina favoriter atm, gjorde kvällen helt värd. Grattis grattis Banka <3<3<3
I övrigt är alla mina saker på datorn verkligen borta nu.. bby hittade dem förut, men nu är dom hietteborta.. D: Jag tycker inte om det..
Uh.. Jag suger på det här.. Nu ska jag rensa håret iaf. Woopiee! 
take care

onsdag 20.27

Min mage gnager upp mig, trots mitt försök till distraherande med lugn musik och onlinespel. Fuck no. Älsk sa att det var pirrimagen, vilket låter bättre än orosklumpimagen, så vi kör på pirr.. Åhh.. en halv timma kvar.. Sa jag att jag hade ont i magen? Förlåt för det här inlägget, det är bara för att avreagera mig. Har inga bilder som jag inte redan lagt upp på bdb, och jag vill inte börja med att fylla denhär datorn till bredden med googlebilder.
Jag gillar verkligen det här tangentbordet. Supermysigt att skriva på, när man väl har lärt sig avstånden. ehh.. Nu tycker ajg att vi kan åka till centralen innan jag går sönder.
Meow.

Måndag 21.32

Galet mysig vårdag. Galet är i övrigt mitt nya ord. Anyways, spontan picnic med palleplutten i Rålis, blev storpicnic i rålis med Abbe + flickvän, John, palles vän Vicktor (Robin, Mr M) och efter ett jävla tag Bror Peder och Zack. Men då drog jag och Peder, i brist på värme och toaletter. Bakade en sjåkladbollskaka och Palle hade med sig sjåkladbollar. Mumsigt värre. Solen värmde underbart skönt, och jag lyckades nog få lite färg i ansiktet. Myyysigt.
Har ungefär 170 bilder på kameran, meeeen eftersom världen verkligen hatar mig är ALLT på den stationära datorn, helt jävla borta. Poff lix. 10 gb bilder, dvs 4 år. Jääävligt opepp. Men jag ska få bby att fixa det, så jag ska inte använda den datorn alls nu. 2 dagar kvar. Jag är nervös.. .____.'
I övrig gick jag upp 5 över 6 idag, för att åka till vårdcentralen i Alvik, bara för att höra att allt är prima. Min läkare skrämmer mig. Hon stirrar dödligt på en, med iskalla ögon, och rör inte på munnen när hon pratar sin finlands-svenska. Leskig. Så jag tackade bestämt nej till ett återbesök, då det ändå inte ger mig någonting. Sen tyckte jag synd om älsklingen som hade en tjock elak pms-gubbe till uppkörningen, som underkände honom. Elakt D:

Feeeeett opepp på att blogga.. Glömde min snyggingdatyor hos mamma, så  jag hämtar den imorgon så jag kan sitt aoch mysa med den hela nätterna. (tills bby kmr <3)
Kom hiiiit <3<3
Take care

Fredag 08.49

Fredagfredagfredag <3 Känner mig söt och vädret är mumsigt. Bra dag helt enkelt. Och jag ska faktiskt träffa emobusbabe, vilket bara gör saken bättre. En elektriker är här, så jag kan inte gå förens han är klar..D: Men jag har Vicious Delicious-skivan, som blivit en enda lång låt.. How come?! Men men.. Har inte lyssnat igenom den än, så det funkar väl.
GRATTIS BÄSTA PAPPSEN PÅ FÖDELSEDAGEN!<3<3<3
Nästan gammal gubbe och allt nu ju! :'o

5 dagar kvar tills älsklingen kliver av på Stockholm Central. Åååh, jag längtarlängtarlängtar galet mycket. 
och frågan är nu, ska jag ha högklackat om jag ska springa runt en hel dag, lr ska jag köra på låga converse? Det blir nog conversen..D:
Äh, ni är inte inresserade. take care

RSS 2.0