Söndag 23.48

Morsdag idag. Grattis mamma för att du fick världens bästa dotter <3
Åkte med mammsen och hennes väninna + dotter till Saltsjöbadens nakenbad..o.O Det var väl lite speciellt i början, men sen njöt jag för mycket av solen för att bry mig. Stekte tills solen började dra sig bakåt, och jag tror minsann att jag har fått lite färg iallafall. Och vet ni vad?! jag BADADE! 4 gånger tillochmed! Det var fucking jävla svinkallt, så det var bara att doppa sig, och sen upp igen, men det var en underbar känsla när man kom upp igen. Och man kände sig allt lite lyxig när man låg där och glassade och betalade 50 spänn för att komma in..o.O
Kom hem och bakade e kladdkaka som blev superawesome. Väldigt kladdig och rinnig, men fasiken vad mumsig den var! <3 Sen kom jag att tänka på 2 girls 1 cup, och ni vill jag inte ha mer.

Fan vad jag önskar att jag kunde sätta fingret på vad det är som gör att jag känner mig så äckligt jävla elak, och säkerligen beter mig så. Och jag saknar min dagbok. har inte skrivit i den på jag vet inte hur länge, men jag behöver nog det. Får hämta den imorgon. Ska hämta mina glasögon imorgon oxå! :O Ela goes emo again..xD
Ska se klart CSI, sen ska jag sussa. 
Take care

Lördag 22,27

Ligger tvärs över sängen och lyssnar på Kent. Har läst hela Fråga Alice idag, och jag blev både irriterad på hur hon har skrivit och nedstämd av slutet. Det är dagboksanteckningar från en tjej som knarkade i några år, hittade kyrkan och blev ren och sen massa skit emellan allt. Bra bok, men åååh vad jag stör mig på hennes präktiga prat! 
Det har varit en sjukt trevlig dag, solen lös, det var säkert runt 25 grader ute och inte ett moln. Följde med pappa och A-C till västberga där De Palma hade något..o.O Det var en massa snygga bilar och motorcyklar och människor där. Och jag hälsade på Go Getters för efter alla de gånger Pappa och A-C har sett dem, så är de super-homies nästan..o.O Sedan åkte vi till vega och åt hamburgare och kollade på en antikloppis. Åkte hem  och jag låg i solen på gräsmattan och njöt. Somnade ett tag oxå..(A)
Grillade lamm till middag och vi såg Rock'n'rolla som var lika härligt förvirrande som de flesta andra brittiska actionkomedier. Tre till fem olika gäng att hålla ordning på, och självklart ett föremål alla är ute efter, mer eller mindre. Och en supergangster med glasögon. Det är liksom basen för en brittisk actionrulle. men fan vad bra det blir ändå.
Ang, glasögon. Väntar på att optikern ska ringa och säga att mina brillor är klara så jag kan hämta dem. Emo ftw. 
Mors dag imorgon. Sak nog baka en kladdkaka eller chokladbollar till mamma och ut i solen och sola! :''D
F u all.

Torsdag 22.14

Förlåtförlåtförlåt. jag känner mig så otroligt dålig, och jag hatarhatar mitt humör. Fan, nu gråter jag snart. Jag vill vara lite bättre, på allt. På att hålla mitt humör stabilt, att prata utan en stinkande, sur underton av sarkasm och irritation. Ibland drunknar jag av känslan av total, ren kärlek, och sekunden senare river taggar av äckligt hat i mina ådror. jag behöver dig, din närhet, dina andetag och kramar som håller mig hel. Jag inser inte hur mycket allt betyder innan det är borta.
Jag tycker att jag är en dålig flickvän för tillfället, för jag kan inte låta bli att låta sur när vi pratar. Förlåtförlåtförlåt för det. Du ska verkligen inte behöva ta det, och jag måste komma på hur jag ska hålla mitt humör stabilt. In my head, in my head. Zombie, zombie..
Jag känner av början till panik, för så många saker. Jag längtar så otroligt mycket tills jag får gå på tåget, krypa ihop och sova tills jag får kliva av och få oändligt med kramar.  
Nu ska jag sluta deppa, gå och lägga mig och lyssna på 21 guns tills jag somnar. Och imorgon ska bli en bättre dag, och ajg tänker ge mig själv mentala örfilar om jag inte skärper mig.

Little girl, little girl Why are you crying? 
Inside your restless soul your heart is dying 
Little one, little one 
Your soul is purging 
Of love and razor blades 
Your blood is surging
-?Viva la Gloria?(little girl)- Green Day-

Måndag 22.46

Sitter här med en härlig vagel i ögat. Snarare på ögonlocket, precis ovanför ögonvrån (den yttre) och den kliar och irriterar mig. Härligt va?! Sen börjar jag nästan (observera; nästan)  tycka att mitt Meeblings-spelande börjar gå lite över styr. har suttit och väntat två timmar på en bana som klara sig själv.. Jag har ju gjort andra saker under tiden, men ändå. Har "räddat" 35 meeblings, och jag behöver bara 5 till, sen är det klart. Men faaaaaan vad lång tid det tar D: 

Hade idrottsdag idag. Stötte kula och kastade boll, kastade vatten på Rickard och snodde Felix solglasögon, solade lite och åt lunch. Det var min dag det.. Drog hem, klippte sönder ett par jeans och solade på balkongen. Stressade iväg till UM, kom försent, fick åka hem igen, spelat meeblings. Fy faaan vilken härlig dag. For real. Ska plåta i studio imorgon oxå (Y) Vet lite halvt vad jag ska göra, och jag skulle behöva en person till, men det går nog att fixa. 

Nu ska jag sova men min vagel och vänta på meeblings.. Ehhe
Länkar till meeblings bara för att jag tjatar så mkt..D:
http://www.hamsterpaj.net/onlinespel/problemloesningsspel/meeblings_2_1.html#img_full

Det finns på ninjakiwi.com oxå, men jag orkar inte leta upp den. Dessutom är hamsterpaj (Y)

Fredag 23.40

Oerhört trevlig idag, bestående av shopping i Sickla Köpkvarter med mammsen. Slutade med två tröjor och en klänning till mig, + en extern hårddisk på 500 gb :''O Sjuuukt awesome. Synd bara att mina bilder är borta så att jag inte har något att lägga in på den ): Vi fikade på ett supermysigt fik också, Garden hette det. Det var som att sitta i en riktigt välvårdad, gammal trädgård med härliga utemöbler i vitt trä. åt en av de godaste mackor jag ätit faktiskt; surdegsbröd med fetaost och en örtröra med oliver. Om nom nom <3 Sen en kokostopp till smaskig efterrätt <3
Hade tänkt gå och simmat i V-torpshallen efteråt, men då vi kom hem vid 6-tiden så han jag inte..D: kanske imorgon då..
Ang, simma! Hittade en sån sjuuukt snygg baddräkt (ja, en hel baddräkt, inte en bikini!! :O ) på H&M, som var öppen med knäppning i tyggen, och med endast ett axelband. och den satt så otroligt bra dessutom. I want ): <3

I övrigt ska min pojke på bal med, för min del, okänd flicka och jag sitter här och saknar ihjäl mig efter honom. Ja, jag är svartsjuk och girig. Men jag litar på honom till 120% procent, så det så. Men fanfanfan vad jag önskar att jag fick vara med dig istället. Fast det bli mysig filmkväll med mina underbara MG-vänner imorgon istället. Ser fram emot det en massa, då de alltid är lika trevliga och härliga att umgås med. 
Nej, jag borde väl egentligen sova då jag är så förbannat trött på morgonen.. Welliwell, sov gott iaf. 

Onsdag 23.44

Känns lyckat att jag alltid bloggar så god damn sent.  Har The Green Fields of France på repeat. På youtube dvs, då spotify svek mig och jag måste ha lösenordet till admin på denna dator, vilket jag inte har.. Yiipiiee.. Hade precis hittat The 21th century Breakdown oxå. Ehhe.. men fasiken vilket awesome album! Åh, ska bli så god damn epic att se dem i oktober! :''D

Iallafall. Den mest oproduktiva skoldagen jag någonsin varit med om. Helt ärligt.  Åkte till skolan 10.15 för att ha matte nationella, men när jag kommer dit får vi reda på att "det bara är första delen som har omprov idag. Ni får ta det någon gång efter helgen" Jaha. Skitkul eller? Sitta i skolan och vänta i tre timmar.. senare fick jag dessutom reda på att en tjej i min klass hade fått göra del 2 idag iallafall. Blir man skitsur eller?
Aja. Sedan var det Music quiz med Edmund, och temat var "band som Edmund har sett live". Det nyaste bandet han hade med var Nirvana.. Säger väl ändå en hel del?! 
Discot var phail i epic form. Det var ju organiserat och så, men folk var väl inte så peppade som man kunde ha hoppats. Men men. Spelade en stund, och åkte sedan till Alvik för att prova ut glasen till glasögonen samt låna hem ett par svarta bågar.

Nu sitter jag här och saknar min pojke äckligt mycket och är sugen på en flummig sommarpromenad med musik och rökelser. Ska nog sova snart, då ögonen kliar och irriterar mig ):
Take care ffs

Tisdag 23.39

Sitter här, klädd som en popstjärna från 90-talet (tänk Spice Girls, med håret i en toffs på sidan av huvudet) Ni anar inte hur sexig jag är. Avklippta, ljusa jeans utan bakfickor (!!), gult uppkavlat linne (magtröja ftw) och hängslen, + min skitsnygga tofts..xD Ojoj, jag ska fan vinna priset imorgon =P Är jättepeppad faktsikt. Ska bli extra roligt då Bianca oxå klär ut sig :'D 
Missade Matte nationella med..tre timmar?! idag. Tog helt fel på tiden. (trodde det börjar kl 11, när det var 9-11) så jag får göra omprov imorgon ist. Ingen större skada skedd med andra ord =)

Var hos bästis och terroristen efter skolan och lagade mat samt färgade mamman till de båda flickornas hår. Scheisse vad bra jag är xD Saknat min bästis massor i övrigt. Känns så grymt härligt att bara kunna ses utan att göra något speciellt men ändå vet att man har varandra när det händer något stort.
Apropå det. pratade med Bianca i fånen nyss och viktiga saker (som ni inte får veta, för ni är dåliga ;D ) men det kändes oxå så grymt härligt, att få ditt förtroende och jag hoppas att jag hjälpte lite iallafall. Tycker om att prata med dig, för du har en sån logisk och verklig syn på allt, vilket verkligen behövs. <3

Mer då? jag längtar till arvika like crazy, och dagen efter arvika blir det gotland med min älskade pojke. Fasiken vad jag längtar. <3 
Ang lite andra saker. Har tänkt en jävla massa idag (tre gånger om året händer det..) men det här med att man säger att hat och kärlek är samma känsla.. Jag kan inte se logiken i det. Eller, kanske lite. De är båda de starkaste känslorna på sin sida av det hela, och det finns en andra massa likheter som jag inte kan sätta ord på. nej, jag måste nog filosofera på det under nattens gång.
I övrigt har jag börjat läsa en bok som heter Vindens Skugga. Den fångade mig vid första sidan, och språket är helt.. obeskrivligt. Hans metaforer fångar mitt hjärta och kramar det till is. Åh, jag är helt hänförd.
Nu ska ajg sussa och ringa pojken. take care


Söndag 21.04

Would you hold me if I emtpy, would you care if I was lost?
Här är vi positiva :'D Nej, men jag kom på att jag hade kvar massa Nomy på den andra datorn, så jag lade över det till min iBook, och jag njuter och lider av mina deja vú känslor som svallar övar. Saknar dock ens kiva, men jag får nöja mig med tre stycken än så länge.
Är så himla sugen på en ny mobil, Eriksson w595, gärna flower lr vit :'D Den är galet söt och praktiskt. Höhö. Nej, men om jag lyckas förlänga mitt tele2-abonnemang kan jag få mobilen för 1 kr, eller om jag ska vara jobbig och ha Flower-designen så blir det la 500..=P

Var och vinkade av farmor på centralen idag, sedan var det hem i värmen och lägga sig på gräsmattan en stund innan solen bestämde sig för att lägga sig bakom molnen.. Ehhe. 
Har fortfarande inga röda hängslen tills på onsdag, och om ingen annan klär ut sig så skiter jag i det också faktiskt. Tråkmånsar ):
Så galet att Nomy påminner mig om så otroligt mycket, när det var knappt ett halvår sen som allt hände. Men ojoj vad mycket som hinner hända. Fan vad töntig jag låter.. F u.
Ont i ryggen och allt sånt. Synd om mig ):
take care



Lördag 00.46

'Cuz I'm in love, with a fairytaaale! 
Snacka om catchy låt. Nästan värre än Carolas Främling! 
Jaja, nu har jag varit äkta svenne och tittat på heeela ESC. Vad töntig jag är. Tyckte dock att sverige borde ha fått mer poäng..

Jaja, gårdagen då? Skyndade mig hemmåt och träffade farmor + farbror, åt en middag bestående av röding (?) och pressad potatis, sedan sprang vi iväg till bussen för att ta oss till högalidskyrkan. Rätt bra platser fick vi dessutom, och kyrkan var riktigt stor. 900 pers tror jag var där. Och herrescheisse vad fint det var när Eldkvarn väl började spela. Förvånades över pluras röst, hur oerhört bra och stabil den var live. Massa plus för det. minus för den ena prästen predikningar, som var oerhört jobbiga att lyssna på, då hon tog ett ord i taget. Det var alltså en gudstjänst med Eldkvar, typ..? o.O 
Har ju helt enkelt hört Eldkvarn enda sedan jag föddes, så det var rätt mäktigt att få se dem nu också. I mitten var det dags för nattvarden, eller så fick man tända ett ljus om man ville, och Eldkvarn spelade Någonting måste gå sönder. Gick in i dopkapellet och tände ett ljus och tårarna var mer än nära, sen hade jag svårt att låta bli att snyfta resten av konserten. Blev så oerhört rörd av det hela. usch vad fint det var.. :/

Idag var det iallafall besök på Tumba pappersbruk. Vi hamnade på en guidad tur av en riktigt härlig gubbe. Han hade jobbat på pappersbruket sen 70-talet och pratade på utan dess like. Men det var väldigt intressant faktiskt, och man fick väldigt mycket ut av besöket. Sedan hem och grilla med hela familjen Dolk + A-C, och sedan kommentarer om precis hela ESC. Roligt var det iallfall.

Nu ska jag lyssna mer på Eldkvarn och lite Kent, och sakna min pojke. Varför känns det som söndag idag, och varför har hela veckan känts som fredag? det gör mig galen. 

listaftw

För jag har lagom tråkigt och gillar listor. 


KÄRLEK:
Är du kär just nu? -  massor<3
Isåfall i vem? - "Shh. Don't tell anyone that I love Edward Cullen more than my boyfriend" eller inte..(A)
Har du någon kille just nu? - massor?! .'O nej, pelle är min enda <3

Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - ofc

Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nej, jag tror faktiskt inte det
Vem kramade du senast? - pappa har jag för mig
Är det okej att din kille strular med en annan tjej? - om han tycker det är kul att få sin kuk avskuren och utkastad genom fönstret på en bil i hög fart, så visst. Eller inte

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - nej. sånt är för töntar. 2 cool 4 school lix :'''O
Har du bra betyg? - 2 st mvg hitills ;)
Har du fått göra om ett prov någongång? - ngr få ggr
Har du fått ett bra resultat på ett prov? -
 jodå, jag kan jag med :D
Sköter du dej i skolan - definera "sköter" xD
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - i lold

Haft mobilen på lektionstid? - i lold again
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nä, de tär ohyffsat att prata under lektionen

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - fler än dina multi-personligheter iallafall
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - jadå <3
Trivs hemma? - massor

Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - aldrig
Har skrikit och slagit din mamma? - skulle A L D R I G falla mig in. Mamma <3
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nej, faktiskt inte :''D
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - räknas det att göra "jävla kanin-jävel" tecknet och bita tummen mot pappa?! :'D
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja. Min familj är bäst

VÄNNER:
Du har vänner? - lol. nej..xD

Du brukar vara med? - mina hjärnspöken
Vem/vilka var du med sist? - bra fråga.. mamma kanske?! xD
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - efter 4 år har jag inget val..
Är det okej att ha kill-kompisar? - Jag umgås mestadels med killar, så det sög ju för mig om det inte var det..
Har du pussat någon av dina kompisar? - mer än du kan ana
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - aldrig någonsin. Jag dör före dem
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - sista tiden..?! 

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? -  ja. 
Putar med läpparna på kort? - jag är fjortis
Tar kort på dina bröst? - varje morgon
Använder foundation på läpparna? - nej, idominsalva
Super dej packad varje helg? - bara på tisdagar
Du har kysst en tjej? - fler än vad du har i alla fall
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret varje dag, estetful-lugg
Ditt hår e knallblont? - om ett år ungefär <3 det heter inte knallblont, det heter platina btw

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - mums <3
När drack du alkohol senast? - det minns du bättre än jag
Vem bjöd dej på alkohol? - kanske bästis?
Vad var det för sorts alkohol? - mumsig sådan
Brukar du dricka alkohol? - Hehe.. Läs ovan..

Har du druckit öl? - när jag var liten älskade jag öl. 
Tycker du om öl? - efter lite annan drick bryr jag mig inte

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - jag är pirat. YARGH! 
Vill du bli kriminell? - Yo ho, yo ho..
Vad är inte okej med att vara kriminell?  - motarbeta piraterna
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nej, jag kölhalar besättningen och tar deras skepp
Har du suttit i fängelset? - gått på plankan?
Vill du hamna i fängelset? - låter onödigt

 

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - lite väl mkt. ber om ursäkt

När grät du senast? - nyss, när Fred dog..
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - alldeles för mycket.
Du har slagit ner någon? - ja! :'D
Du har skadat någon med flit? - självklart :3
Har du någon gång viljat döda någon? - velat heter det, och ja, det har jag
Vem bråkade du senast med? - bra fråga.. minns inte
Du har blivit våldtagen? - ..nej

ÖVRIGT:
Motto? - Ela kan, bara det inte är för lätt.
Film? - Two households, both alike in dignety..
Lyssnade senast på? - fate - kazy <3
Var det här kul? nej..


Onsdag 21.31

Bara för att någon specefik ska slippa behöva ta allt mitt gnäll så postar jag det offentligt här ist. 
Jag har äckligt ont i halsen, och har haft det hela dagen. Inklusive ret-hosta som gör svinont i bröstkorgen. Och nu har jag ont i gommen oxå, typ bihålorna. Tidernas största förkylning på g eller? Har druckit typ 3 koppar te, men loads of houngn, men det hjälper inte. Inte heller halsbluttar. Jävla skit. Avskyr det här.

Matte nationella idag. Gick väl inte allt för bra, men del två gick nog helt okej. Förösker få någon fason på min interjuv, men det går inge vidare. Är totalt okoncentrerad och mitt humör guppar som en optimist jolle mitt i en tornado. Skimysigt, verkligen.
Lyssnar på Eldkvarn och små-peppar inför fredagen. (Eldkvarn med familjen Dolk + A-C på Högalidskyrkan. Gaaalet mysigt <3) Farmor kommer hit också, och fyller år och allt! :'O Har inte träffat henne på oerhört länge, så det ska bli roligt :)
Nu ska jag slå mig sj så jag faktiskt tar och skriver den här jävla intejuvn. take care ffs

Onsdag 08.50

Glömde skriva igår.. D: hade iaf min första studioplåtning igår. Det var ganska awesome, massa att tänka på. Lite obekväm framför kameran dock, och jag ser fucking likadan ut på alla bilder..-.-''(bilderna finns på min bdb. kumagoro)  Men iallafall, det var roligt att få ha provat det. 
Måste snart springa iväg till tuben, och jag drog nyss sönder mina finaste strumpbyxor..D: Ett stort jävla hål under resoren, så det syns inte så mycket, och jag håller tummarna för att det inte repar upp sig..
Matte nationella idag. Jättespännande och jättekul. Verkligen. Fuck no. 

Låg och hostade jättemycket inatt. (Svininfluensan ftw) så nu är jag alldeles öm och torr i halsen. Verkligen inte gosigt. Det är verkligen irriterande, för det kitlar lite så där lagom, och när jag harklar mig/hostar så gör det bara ont. har druckit både vatten och te, men inte hjälper det så klart. Skkiit oxå. Ska börja bedra mig nu. Take care

Måndag 19.59

Sitter här och försöker få nagellacket att torka bra, men inte fan går det. Rött blir det iallafall. Ska vara en omvänd Marilyn Monroe imorgon, och fota i studio. (Mörkt hår och svart klänning ist för blondie med vit klänning..)
Har varit oerhört dutti idag. improviserade större delen av ett tal på engelska (som jag blev missnöjd med och ska göra om på torsdag) samt tillbringat tre timmar i mörkrummet och kopierat upp x antal bilder på en rostig cykel, en trasig gravsten och..ehh något mer var det, men jag minns inte vad. D: Ehhe.. Min fotolärare sa något oerhört trevligt idag, till mig "Du siktade på VG va? kan ju tala om att du ligger väldigt mycket över det! Du är aktiv på lektionerna och din analys av din egen bild var väldigt bra. Fortsätt såhär så blir allt jättebra!" Woho!! MVG nr 2, here i goooo!! Mej klad hest. 
Ska nog rama in cykel-bilden och kanske gravstenen, så jag äntligen får upp något på väggarna i mitt rum..D:

Jag mums-lyssnar på I'm yours med Jason Mraz. (mums=lyssnar = bara njuter av musiken och tycker det är så mysigt att det är som att äta en kaka) Denna låt påminner mig om Göteborg i somras med flickorna. Fasiken vad härligt det var. Den hamnar på min top tre bästa resa-lista. New York ligger också med där ofc. Sen vet jag ingen mer.. ): kanska Köpenhamn med motorcykel..? Hmm.. Får ta och tänka på det. 
Ihihi! Sa jag att mamma bjuder mig på en resa till London om jag går ut trean med awesome betyg?! Mwhahaha! London FFS!! ååhh, jag blir glad av att bara tänka på det! Dröm-resa nr 1 faktiskt. 
Nu ska jag fixa klart mina naglar och läsa Harry Potter :'3 
(Jag hatar af Ugglas avbrott på Spotify. bläää!)

söndag 23.28

Har haft en relativt tråkig och händelselös helg, om man bortser från teatern igår. Den var ett underbart guldkorn.
Fick nästan spunk idag, bakade en rulltårta och följde med mamma till stan innan hon skulle jobba. Drack jucie och åt en banan i solen, sen letade jag solglasögon i min ensamhet. Lagom roligt. A. Mobjörk var här och klippte sig, och letade reda på mina bilder. Tackar tackar. Det blev väl ungefär..20 gb bilder som jag skulle gå igenom och spara de jag ville ha. Ehhe.. Det tog typ.. 5 timmar, och slutade med 1gb bilder som jag sparade. Ehhe.. Lyckat eller vadå? Vet att det är massa bilder som jag inte hittade som jag ville ha, men wtf. Har lite små-ångest över att det blev så himla lite. Hade lix 10 gb innan allt försvann. Om jag orkar ska jag kolla mer imorgon. Men det var så oerhört tråkigt.

Nu lyssna r jag på dålig musik och har oerhört ont i övre ryggen. Inte det minsta mysigt.  Otroligt opepp på engelskan imorgon måste jag erkänna. Men foto däremot.. :'O vi ska plåta i studio <3 Och det ska vara typ..filmkaraktärer, och jag har INGA jävla ideér alls. Fy faaaen. Nu är jag trött och ska sova, eller något. Läsa lite Harry Potter först :3
take care

Lördag 23.30

Jag har två låtar ringande i huvudet; Brin it all back - S Club 7 och en grej som Ewan McGregor skriker i Moulin Rouge under "intro-låten" när de väl kommit till Moulin Rouge " 'cuz it's good for your mind!" det har jag haft hela kvällen nu. Lagom kul. 
har återigen blivit frälst av teaterns magi. Blev bjuden av mamma på De tre Musketörerna. Hade hört att den skulle vara bra, men visste knappast att det var så här bra. Helt galet, roligt, snyggt, härligt, medryckande, fascinerande. Glamrockare som, istället för att slåss, sjöng gamla rocklåtar. Kungen var minst sagt transa, i dess galnaste form, drottningen en finlands-svensk skrikig punkare.. Herregud, kan det bli bättre? ja, faktiskt. Porriga pojkar, insmorda i olja, utan tröja som dansar runt, porriga flickor i minimala kläder vid stripstångar, och jävligt bra musik. Så otroligt sevärd. Jag tror faktiskt att jag gillar teater mer än film, för filmer kan jag ändå se en massa fel i. En riktigt bra teater kan jag inte låta bli att vara totalt hänförd, mållös och bokstavligen kär i. Teater FTW! 

Nu är jag tröt men väldigt glad, saknar min älskade och sugen på att ställa upp i en re-make av Moulin Rouge. (Fast frågan är då, hur skulle man kunna göra den bättre än vad den är? Omöjligt, I say)
Dessutom är det hiettehiettespännande i Harry Potter atm, men jag är för trött för att läsa. 
Lite onödig fakta sådär, jag och bby började prata den 14 november 2007. Det är ritkigt länge sedan, me tells you. 
Imorgon har han och jag varit tillsammans 5 månader. Det ni, tiden går fort när man har roligt.
Jag saknar min bästis och alla andra vackra flickor. Vill ha String-fika, rökelser, dov musik och ängla-luft. 
Jag vill vara med i en teaterpjäs, alt. film. 
Så nu vet ni det. Sov gott <3

Fredag/lördag 00.16

Alla på internet är antingen r-tarded, otrevliga eller kåta. Jag är trött på mänskligheten. Förlåt för mitt humör. Jag behöver omtanke, och kärlek, och jag vet att jag får det, men ändå känns det som något saknas. Eller som att något ligger och gnager, petar mig i ögat och knaprar på min hjärna. 
Nu ska jag lyssna på kent tills jag somnar och vakna upp i en ny värld. Känner mig allt för cynisk och humörsvängande för att uppskatta min situation i vår värld. Jag hatar er alla lite grann just nu. 

Fredag 20.05

Nu har jag bestämt mig. Jag ska INTE åka Insane på Grönan i sommar. Jag ska fanimej vara nerdrogad och aspackad, samt få betalt om jag ska åka den. Så enkelt är det. Den nya på Liseberg verkar rätt härlig dock. (ja, bergochdalbanan för barnen pratar jag om nu..eller inte..) Har sett några filmer från folk som åkt den, och så som dom skriker och hänger upp och ner, så känner jag bara.. BIG no no. 
Sitter med ljusbrun färg i hårbotten. Hoppas det blir bra. Men det blir iaf bättre än min utväxt, som var minst sagt riktigt jävla ocharmig. Har även färgat mammas hår. Visst, har gjort det tidigare på folk, men att göra det på en frisör är en helt annan sak. Och det skulle bara vara färg i hårbotten också. Snacka om pilligt och ansträngande. 
Jag har märt att i princip..99% av alla på omegle.com är överkåta tråkmånsar. Inte kul alls ): Vad hände med alla roliga konversationer, säger jag bara!?

Har trott att det har varit typ.. onsdag hela dagen, vilket är galet förvirrande. Dagen gick iallafall fort, och jag var hungrig i princip hela tiden, även fast jag åt massor  till lunch :/ Gick på stan med Olle och Andreas efter skolan iaf. Det var massvis med trevligt. Snälla pojkar där. Bytte min lilla väska mot en exakt likadan på indiska, då min hade nästan gått av vid axelbandet. Sen gick vi till Butterics, och maskeradkostymerna på undervåningen. Aldrig varit där, men det var nästan Paradiset. Det fanns så många underbara klänningar, och galet roliga dräkter. Folk borde ta och bjuda mig på maskerad oftare så jag får klä ut mig ): Provade sånna där fina maskeradmasker också, och kom på att på vår student om två år, borde vi ha ett eget litet flak, och inte bara vara vitklädda, utan ha heltäckande vita masker också. Så jääävla snyggt! 
Nu blåser det som satan och det regnar säkert också. Vad är det här för maj-väder egentligen? Skiiit också! 

Take care ffs

Onsdag 18.09

Banka tyckte att jag borde skriva lite mer här, så ja får väl ta att göra det :') 
Har haft TRE prov idag. Det har varit hela min skoldag. Engelska nationella alltihopa. Först speaking, som gick sådär halvbra, för hon jag fick prata med var inte så pratglad..D: Men men. Sen var det typ..textförståelse skulle jag tro, och sen lyssna. Det gick jättebra, och jag var klar först på förståelsen ;) 
Och jag har hittat en sjukt kul sida. En helt anonym chattsida, där folk från hela världen kan snacka. Visst,d et finns ju pervon där med, men de tär ju bara att disconncta ;)
http://omegle.com/  är sidan iaf. Har haft rätt roliga konversationer där. Bästa tidsfördrivet ever, eftersom man alltid har någon att prata med. 
Hungrig som jag vet inte vad nu, så jag ska ta en dusch och sen äta middag. Mamma jobbar ): Stackars ensamma Ela.
Anyways. Take care

Tisdag 22.07

Fotolabbet typ hela dagen idag. Försökte göra en kontaktkarta vid en maskin som filtret inte funkade riktigt på. Blev trött, irriterad och det hjälpte inte med det infraröda ljuset och alla vätskor,  plus att det var så oerhört trångt vid karet. Fick till slut fram en kontaktkarta och en ordentlig bild på min slänggunga, och blev galet nöjd med den. Jag <3 svartvitt. 
Dagen har väl inte varit den bästa. pissväder och pisshumör. Galet oinspirerad och borde nog sova. 
Lagade middag idag, lasagne. Det gick rätt bra måste jag faktiskt säga. Det var ätbart och smakade faktiskt bra! Helt amazing. 
Jag har varit så väldigt osäker hela dagen. På allt. Men mest på att människor faktiskt tycker om mig. Känns inge vidare. Hatar mina kläder och min stil i allmänhet också. Bidrar till att jag inte tror på människor. Jag är en ganska ynklig människa egentligen. Skitsamma. Ska nog sussa snart.
Take care

Måndag 20.58

Helgen hos älsklingen har varit bäst <3
Blev hämtad på stationen i torsdags av Pelle Politibil med massa vänner, och värmen låg på sisådär 25 grader och sol <3 Vi tog zeh spårvagn till Slottsparken eller vad det nu hette. Skogspromenad för att undvika Farbror Blå, hälsa på pingvinerna (!!) och andra gosnosiga djur. Hamnade tillslut typ.. längst bort i parken. Chill och krök i mörkret. EN mycket speciell man med ett ännu mer speciellt skratt joinade och pratade glatt. Älska och jag drog hem vid kanske..halv tolv eller så, med en proppfull spårvagn och senare en folktom buss. Somnade ganska omgående. 

Fredagen bestod av mer sol, mer värme, promenad och förbrukning av en hel TMAX 400. Svartvitt i mitt <3. Har varit helt hänsynslöst pollenallergisk. Inteinte mysigt. Mitt minne failar, och jag minns inte när jag varvade Mirrors Edge med mer eller mindre hjälp av älsk..(A) Vi varvade även Resident Evil 5 någon timme innan vi skulle dra till storstaden för att lämna mig på tåget. Vi besökte även lilla Uddevalla som bjöd på mjukglass med oboy (<3<3<3) äckligaste energidrycken någonsin vid namn Monster, samt ett kulturellt besök på Uddevallas museum. Det var ett äventyr det med. Åkte dessutom moppe för första gången i hela mitt liv..! Nä, tackar vet jag motorcykel..(A) (du körde jättebra älsk, jag lovar <3)

Idag då.. Glömde såklar bort att jag inte behövde gå på engelskan, så jag satt och nördade fram till lunchen med en maaassa folk. Happy Meal med Hello Kitty ftw. Sen var det making of kontaktkartor och förstoring/kopiering av större bilder. Gaaalet kul, och lagom svårt. Tog en jävla tid också.. massa att tänka på. (Inte släppa in ljus, kolla inställningar, se till att filmen ligger rätt, ha koll på tiden.. Massa sånt..)


(http://www.youtube.com/watch?v=v4pSs370lsM   Pelle Politibil,. för er som är lite efter.)

För övrigt skrev jag ett jättebra inlägg här förut, men internet la ner, så det försvann. Jävla skkit också! 
Anyways. Jag är småtrött och allmänt uttråkad. Behöver vara med älsk mycket mer. 
Take care

RSS 2.0