Fredag 09.28

Det blir inte så mycket att skriva om när man bara är hemma och inte gör annat än tittar på OC och tjockar i sig buljong. Det upptäckte jag nyss när jag såg överblicken på alla inlägg jag lagt upp. Lite sad sådär.
Men iallafall. Gick upp tidigare än vad jag gjort på..vetefan hur länge. Duschade länge, åt tillochmed en nästanordentlig frukost (laktosfri mjölj med müsli och en kesomacka (keso är gott, eller hur bby?! ;D)) Sen tog sig jag och A-C till centralen för att låtsas vara illegala knarköpare eller något sånt. Hur ser en biljettlangare ut egentligen? Ja, det fick vi svar på idag iallfall. Lol.

Så nu är jag i skolan en timme innan jag börjar. Det är ju trevligt. Är så trött så trött. Nu ska jag jämföra Radiohead's veriasion på Creep med Muse veriasion. (Hur FAN stavar man till det ordet? Det är nog det svåraste ordet i svenskan. ARGH! PLZ lämna en komentar med den rätta stavningen .__.) Efter noga eftertanke så är båda låtarna sjuuukt jävla bra, beroende på vilket humör man är. Muse är verkligen mer deppig, och hans röst passa mycket bättre till de höga tonerna. Så då vet vi det. Nej, Muse är bättre. Så enkelt är det. Fast dom låter vääldigt lika.. o__O

Vet ni att jag är jättepirrig för att åka tåg? Inte för att träffa bby, faktiskt. Men för att åka tåg. Jag har längtat efter det huur länge som helst, men jag är alltid lika rädd för att jag ska glömma gå av där jag ska gå av. Pain. Och sen att träffa så himla många nya människor på en gång, och familjen och hjälp .__. Men vi kan ju hoppas på att jag är för trött , när jag väl kommer fram, för att orka bry mig. det låter som en riktigt bra plan. Kör hårt! Jag har ju lite kvar av Breaking dawn annars, och massa bra musik. *snyft*
ARGH! Börjar om en halvtimma.. Faen vad jag är trött! T__T

Take care ppl, och sakna mig inte för mkt ;)

Torsdag 22.25

Fuck u ur fucking fucktards. Imorgon lämnar jag er åt det otroligt trånga, stressiga och gråa sthlms-livet (Vad jag vet är det bara en person som läser min blogg, som inte bor eller rör sig vanligen i sthlm..)
Tio över fyra åker jag i tre timmar, snett nedåt i Svea rike för att pussa på min älskling. Mycket fattigare och aningen gladare. Så det blir väl inget skriva av under hela helgen. Kommer hem på söndag, och jag går att nås på mobil en halvtimma om dagen om ni saknar mig för mkt ;)

För övrig missbrukar jag Muse's veriation på Creep. Ugh. Så satans bra.
Nu ska jag gå och pissa, för typ 700 gången ikväll, sen tänker jag sova. Ska upp oförskämt tidigt för att hämta min biljett på centralen. Men vad gör man inte för bby...:*
God natt ppl

Onsdag 17.34

Dagen har bestått av mer smsande med bästis, mer OC, soppa och mackor. Det är skönt att man kan lita på vissa saker..xD Och nu har jag yttligare en deal. Aldrig vara sjuk utan bästis. Vi är helt enkelt bäst när vi är sjuka tilsammans! (ni skulle hellre sitta på toaletten offentligt än att lyssna på vår humor..)
Var så abitiös att jag faktsikt duschade, plattade håret (nej, jag kan inte gå ut med ofixat hår. Kan gå osminkad i fula kläder, men inte i fult hår) och tog mig den kortaste planerade promenaden någonsin. Det var typ..runt tunnelbanan och tillbaka. Men det var frisk luft och rörelse för benen. Så det var trevligt, och kallt.
Det är intressant, för när man inte får äta vad man vill, då är man sugen på allt. Satt och drömde om oxfilé med en jävligt fet beasås, hamburgare från donken, sushi och gud vet vad, både idag och igår. Åh, för att inte tala om chips med dipp, eller pasta med härligt tjock sås. omg, jag är en riktigt tjockis! =O Jag skyller allt på Stampe, sådetså.

Iih! Dom gör tomtebloss på tv! Spännande spännande! :D
Åh, jag är så hungrig. Kyckling fylld med mosarella till middag, och sedan glass. Åh, I'm in heaven!
Älskar att min humor har förbättrats under dehär dagarna.. Men jag har roligt iallafall, okej?!

Take care ppl

Tisdag 22.45

Det är faktsikt ganska okej att vara sjuk med sin bästis. Självironi och lättroade som få. Nästan spännande faktsikt. Vår strapats till respektive balkong tog knäcken på mig, och jag låg klubbad i soffan i en times djup sömn. Sen var det buljong och massor av OC. Den serien är underskattad, belive me. Åt något ordentligt också, första gången på.. vet inte hur många timmar. Quionoa med laxburgare och en tomat. MUMS! Lyxmåltider ftw!

Nu sitter jag med min..eh..7 kopp te sen inatt, mår lite lagom illa. Duschade förut, tvättade håret osv. åhh, vad härligt <3
Stannar hemma imorgon också, för säkerhetens skull. Smittar antagligen alldeles förskräckligt mycket. F har tydligen också spytt nu, och lilla P. Det är lite läskigt hur fort det går.
Knarkar bra musik och kallsvettas lite ibland. Livet är alldeles för härligt. Längtar till fredag något så kopiöst. Saknar min porrpojke så jeeevla mycket! D''':
Nehej, nu var det slut för idag

Take care ppl

Tisdag 11.47

20/11 2009, HERE I COME!!!!!!!!11!one  NEW MOON!!! Jag kommer gråta hela filmen, okj?! AAH! Fy satan vad härligt! Nu blev jag sjukt glad!
Har för övrigt spytt i 13 timmar nu. 16 ggr dessutom. Mådde pissigt på Grafisk igår, åkte hem och var yr och mådde illa. När jag gick av i V-torp spydde jag två ggr på perrongen. Inte mysigt. Sen kom jag hem, däckade, vaknade, spydde. Och höll på så hela natten. Cosy, right? Om jag lyckades få i mig 10 teskedar vatten och några teskedar buljong (allt jag får i mig just nu är med hjälp av teskedar..-.-'') så kom det upp igen efter en timma. Usch vad mycket siffror det blev nu.
Tydligen är bästis och V också spy-sjuka, fast S är på bättringsvägen medans V har influensa.. ): Stackars liten <3 
Och nu till vad jag faktiskt har fått behålla i magsäcken; en rostad macka med smör, två små glas cola, två stora glas vatten och en femtedels banan. Lyxmåltider ftw! 
Nu kokar jag lite mer buljon eftersom salt är tydligen en bra grej när man inte har något i kroppen.  S och jag har en deal på att vara friska ikväll, för jag ska fanimej till bgb på fredag! Biljettköp ikväll förhoppningsvis. Lagom kul att P's vänner önskar att jag är sjuk så att ajg itne kan åka dit.. Yey..-.-'' De får inga kakor av mig ):
Ojoj vad jag är aktiv nu då. Nej, nu blir det soffa med OC, buljong och sms-terror. UNDERHÅLL MIG ffs!

Take care ppl, och bli fan inte spysjuka!

Måndag 14.54

Sitter på Garfisk Design A med brinnande magvärk utan anledning. M är tillbaka, och jag gråter en tår för R. Be back soon, mkay?Har sjukt tråkigt. Vad är det för kreativt med att ha en Photoshop-bok,och gå igenom alla uppgiften, en för en? Iallafall, jag lär mig PS cs3 och det är ju alltid något.
Åhw. Om 4 dagar får jag krama och pussa på bäjbi. Saknar dig ffs. Biljettköp ikväll (lr imrgon, då auktionen går ut..-.-'' Help plz?)
Nu hr jag jobbat från sida 22 i boken, till 56. My ass. Gör iofs bara tillämpningsuppgifterna. Så, ajg är väl inte så bra. JOFAN! Jag är sjukt jävla bra! Sluta vara så självkritisk Ela för fan!

Äh. Take care, och tyck synd om mig och min mage plz?

Söndag 22.10

Svimmade i badkaret, tog mig upp och klädde på mig. Åkte iväg till bästis och tjockade chips + choklad och myste OC. Ryan och Seth är verkligen jag och bästis. Sprang till tvärbanan och kände mig så där mysigt sjuk och vimmelkantig. För det här är vad jag har ätit idag:
*en äggmacka
*två mackor med marmelad och ost
*maaassa te
*ett glas vatten
Eller.. innan middagen iallafall. Inte undra på att jag däckade efter ettbad i 98 graders vatten. Mys.
Sen vad det middag iallafall, och det var väldigt behövligt. Orkar iallafall gå några steg nu. Höhö. Roligt.
Elevråd imorgon, precis när min grafisk-lektion börjar. Inte pepp säger jag bara. Har dock, för en gångs skull, saker att ta upp på elevrådet. Och det är ju alltid nått. Meeen jag vill inte dissa grafisk för det. Äh. F it.

Ska bjuda P på bio på tisdag. Bejamin Button, once again. Men den är ju så jedrans bra. Helt sjukt. Och jag vill gråta, så varför inte. Lol. Orka att jag ser samma film på bio flera ggr.
Och somliga behöver ju inte gå upp förens 9 imorgon bitti, så jag kryper faktiskt till kojs nu så jag kan njuta av en lååång natts sömn. Utomordentligt mysigt. Sleep tight bitches.

Söndag 13.44

nu har P och V åkt hem. S drog igår kväll till en fest på heltandrasidanstan. Inget ligger på min sida av stan längre..-.- Iallfall. Vi hyrde två filmer; Story of a teenager och Requiem for a dream. Ingen var speciellt upplyftande, men den sistnämnda tog priset i jobbigaste filmen någonsin. Jag var tvungen att springa in på toaletten och nästanspy. Men faaaan vilken bra film. Det var bland de snyggaste filmer jag sett. Och så var det chips, godis, choklad och massor av te. Och bby kom hem igår, så jag fick äntligen prata länge med honom <3
Sedan var det ryggmassage, ryggkli och prat om allt det vanliga. (mat, sex, skola)
Nu har båda flickorna tagit sig hem, då V hade alldeles för mycket feber. Stackars liten ):

Nu är det en film på tv som heter Pojken med Pruttbyxorna. Vrkligen en charmig film. Truly amerikansk humor. Såå.. Dagens planer. Kanske ta ett bad, städa hela lägenheten, kanske kanske ta en promenad. Vilket jag tvivlar starkt på. Och så ska jag boka tågbiljetter.

Take care

Lördag 17.00

Inget av det jag hade planerat inträffade idag. Det känns ju lagom fail. Skulle gått och köpt mig ett satans gymkort idag, men mamma hann inte riktigt följa med, och ärligt talat så vågade jag inte gå dit. Garva om ni vill..Sen skulle det ha varit filmkväll hos K, men hon var sjuk och orkade inte (vilket är förståligt) så det blir at my place ist. Jag har cravings på chips och närhet, och jag håller tummarna för att folk tar med sig det första, filmer, och min mössa. (Som jag för övrigt saknar)

Är på sista avsnittet av Scrubs, första säsongen. Inte sad eller så, bara så ni vet det. Kom på att jag ska köpa biljett för min resa ner till bby och min favoritstad. (Nej, jag smörar inte. Gbg är min favoritstad i sverige) Och så skulle jag behöva en ny mobil. Gärna kombinerad med en mp3. Two in one. Skitsmart. Och så måste jag faktsikt skaffa det där satans gymkortet, snart. Annar blir det aldrig av.
Just nu är jag alldeles för trött för att le, men bästis är på väg hit så hon får muntra upp mig.. :]
För övrigt. Det här med saknad kan ju vara ganska bra på sina sätt. Men det finns en gräns..-.-'' Och den gränsen är passerad för ett tag sen.
Nu bloggar ajg int emer för kvällen. f u

Eva Mobjörk

När jag frågade min mamma vad jag skulle skriva om på min blogg fick jag svaret "Din underbara mamma, i sina bästa år. Hon är komptent, skitsnygg, pluggar, en bra kompis och annat bra". Så jag har inget annat val än att skriva om henne.
Kan ju inleda med att min mamma är som jag, fast några år äldre. (Hon har för övrigt stannat på 32 år. Ibland går hon upp till 35, men det är bara när det krisar).
Ikväll har hon pratat dialekter och köpt godis (för ovanlighetens skull) samt tittat på Let's Dance! Hon har dessutom lagat en väldigt god middag, vilket hon oftast gör. Fast det kan ju hända att osten hinne mögla rätt ordentligt. Eller att man hittar en tre år gammal juiceförpackning i skåpet. We're living on the edge.
Det finns ingen som mamma. Hon finns alltid där, om jag behöver en axel att gråta mot, shoppingsällskap, någon som tjatar om allt, klagar på att jag knäcker fingrarna och fixar mitt hår.
Det är väldigt sällan som vi bråkar. Men när vi gör det går det över på 10 minuter.
Jag minns väldigt tydlig en typisk situaton som är så mig och mamma. Vi kom hem ganska sent efter att ha åkt hem från antingen Gotland eller Linköping (det är oviktigt iaf.) och jag hjälper till att packa upp. Mamma ger mig necessären och säger tydligt "kan du ställa denhär i kylskåpet?" fast jag förstår självklart att hon menar badrummet. Men såklart ställer jag den i kylskåpet. Det var iallafall väldigt roligt då.
Mamma stöttar mig i och genom allt, peppar mig till att våga och stå upp för mig själv. Hon är dessutom grym på alla dess olika dialekter. Som första gången hon pratade med Pelle i telfon. Det var mest för att bevisa för P att hon faktsikt inte pratar ngn dialekt (han tyckte sig höra det) och eftersom P har en mysig dialekt ramlar mamma självklart in i renaste göteborskan. Bra där mamma, bra.
Som alla Mobjörkare (det finns bara 9 Mobjörkare i hela världen. Sug på den.) har mamma väldigt roligt åt ord. Vrida och vända på dem, säga fel, rätta alla andra. Och det kan vara väldigt roligt, tro mig. Jag kan väl inte säga att mamma har bra humor, men hon har mycket av det iallafall. Och som alla andra Mobjörkare är det noga med regler, särskilt om någon i närheten avviker från detta. Som vett och ettiket tillexempel. Hon är väldigt bra på att fråga samma fråga flera gånger om, och när jag påpekar det måste hon självklart säga frågan minst 20 ggr till. Bara för att. Och precis som jag, gillar mamma att kommentera om hur folk klär sig, pratar, uppför sig, och precis allt annat. Klaga på andra människor är bland det roligaste som finns. Eftersom mamma är uppvuxen i Linköping pratar hon gärna östgötska, en dialekt som inte kan vara annat är rolig. (Nu kom jag på när Björn Gustavsson är en rånare på östgötska "woupp med händerna!" Senare på norska. ännu roligare faktsikt) Mamma tror ofta att hon kan danska. Det kan hon inte. Men egentligen är det inte så svårt att låtsas. Och det är hon ju ganska bra på. Mamma tycker också om att retas med mig när mina kompisar är med (då de också gillar att reta mig så är det två mot en..)
För övrigt tycker mamma om mig mest av alla, i hela världen. Ingen är bättre än mig. Fråga mamma om ni inte tror mig. =OMamma tror ofta också att jag vet vad som har hänt i en tv-serie, även om vi har sett precis lika mycket av det.  Och hon är den bästa mamman som finns, utan tvekan.

Fredag 16.30

Kul att all teknik runt mig failar och faller sönder. Nu har min mp3 gårr sönder. Dvs att ena hörluren inte funkar (och det beror inte på hörlurarna, jag har testat) och den går bara att ladda i datorn, inte lägga in mer låtar eller så. IT SUX! Och min sk "mobil" hänger sig titt som tätt och batteriet tar slut efter en halv dag. Det är ju verkligen skitmysigt. Och tv flackar och hackar hela tiden. Härligt.

Blev så sur å min samhällskunskapslärare idag. Han ignorerar mig alldeles för ofta, plus att han är en sjukt tråkiglärare. Så jag framförde mina klagomål efter lektionen, och det slutade med att vi kom in på att vår klass saknar respekt och sammanhållning. Så nu ska vi ha ett möte med rektorn om två veckor + de lärare som har oss i helklass. Känns bra att vi äntligen ska få ordning på dethär.

Sitter nu och dricker underbart chaite och tycker om att mysa hemma. Scheisse vad sugen ajg är på chips. Passar nog jättebra till te.. ='''3 Ska nog köpa gym-kort(!!!) idag också. Känns som att det är på tiden att jag gör något åt min läskigt dåliga kontidion. För övrig har bby jobbat klart nu, så han åker hem imorgon. Vilket betyder att vi äääntligen kan prata i telefon! =''3 Happi-happi ffs.
Take care (och sluta ring folk halv ett på natten plx.)

My angel



Hold me close and wrap your arms around me tight
Restrain my desire till the morning comes
Hold out your hand and let love take a bite
I've tried long enough to grow wings on my own

Torsdag 17.32

Jag är helt slut, tom, död,utan anledning. Mår så brutalt illa, och jag ber på mina bara knän om att det inte är vinterkräksjukan. Men faen vad jag mår dåligt. Usch och blä. (lite kan iofs bero på metallica som spelas i rummet bredvid. Ugh)

Estetisk verksamhet idag. = deppanfall. Vi skulle måla/rita, något jag absolut inte kan. Och till råga på det skulle vi göra något vi absolt inte är vana vid. Typ.. om man brukar måla i akvarell, med dystra färger skulle man ta kanske tush i neonfärger. You get it. Men det hör till saken att ajg aldrig ritar, och jag hatar att göra det. Men jag försökte iaf. Sen kommer en person i paralellklassen och ger små lömska kommentarer om det jag har börjat med. Och då tappade jag allt. Kunde inte göra något mer under hela lektionen, och jag var så sur på mig själv för att jag var så.
Sen spelade vi CS i några minuter, men det laggade så hårt att jag och Felle åkte hem istället.

Är så trött. Sova-trött, och gofuckyourself-trött. Folk är så oerhört enerverande ibland. Men det visste ni.
f u.
take care

Onsdag 22.19

Ska sova egentligen, så jag skriver bara en liten snabb uppdatering. Härlig skoldag med massa trevligt folk. Sedan stan med lite skolfolk. Bio med mamma. Benjamin Buttons otroliga liv. O M G! Så brutalt bra! Småsnyftade uner hela filmen, men i slutet brast det och jag satt och hulkade mot mamma. Och trots att gubben framför mig luktade sur svett och bruden bredvid mig (inte mamma) satt och snorade och andrades i 100000 decibel genom näsan under hela fucking filmen, så var den så braaa! (Åh. Brad Pitt. Olagligt snygg. Förlåt bby, men han är..ååhh <3 )
Köpte pizza när vi kom till V-torp och det var sjuukt goott.
Nej, nu ska jag kolla buss, och sen sova. Brutalt trött, men lagom speedad.
Saknar för övrigt min pojke mer än någonsin. That sux. A lot.

Onsdag 10.03

Lalala.. Är så brutalt hungrig. Börjar inte förens 11.15 (<3) idag, så jag måste eta lunch hemma. Men eftersom jag är jag blir det en kombinerad frukost/luncg. Lol. även kallad "brunch" kom jag på nu. Blev iallafall grymt sugen på nudlar igår efter Kung Fu Panda, så det blir grunden till min brunch. Kanske har lite bacon eller något annat mumsigt att blanda ihop det med. Vi kan ju hålla tummarna .__.
Tycker om min gula panda-tröja lite väl mycket, så jag blev inspirerad av den and went wanna-be j-pop/emo/tönt. Skulle bra gärna vilja ha ett par snygga brillor till, men men.
Opeppade lektioner idag, men jag är på bra humör (borsett från hungern som gnager)
Ska på bio med mamma ikväll och se Benjamin Button. Verkar som en spännande film! =O (ugh. vad töntigt det lät..-.-)

Take care

Tisdag 23.09

För jag är bäst, och jag kan klockan jag lovar. Inte alls. Seriöst. Jag kan inte klockan, och folk bara skrattar när jag säger det. Det är inte snällt.

Iallafall, jag var sjukt duktig på grafisk idag. Min annons blev jättefin, efter mycket om och men. Och sen fick jag massa possetiv kritik från läraren! =''3 Och S var snäll och dutti och hjälpte mig med den tecknade koi-fisken. Sedan blev det stan och träffa A. Saknat killen sjukt mkt! Hem till stooora huset och bli ägd i MarioCart på supernintendo :O Sen var vi awesome (fail) på Donkey Kong. Sen kom Bus med annat folk. Åh, saknat den killen oxå. Dagis-kompisar ffs! Vi jämförde åttans skolkatalog med sexårs, fyran, femman och now days. Oerhört underhållande och skämmigt. Mådde nästan dåligt.
Sedan blev det till att laga mat (pasta med svingod svamp- och skinksås <3) och titta på Kung Fu Panda. Var iofs tvungen att dra innan filmen var slut, eftersom ajg skulle träffa mammsen vid centralen och åka hem. Men ändå. Sällskapet ägde iaf.

Är trött och fick deppanfall tidigare under kvällen. Jag saknar älklingen alldeles för mycket. Hatar att han är borta, hatar att inte kunna få vara nära, hatar att jag är så negativ, och jag älskar att han är så fin.
American Idiot på radio, och nu ska jag sova. (Har en dejt med bby i sömnen.. :''O )
Langar en dagens innan jag somnar

Plus
Mitt grafisk-arbete blev sjukt snyggt
Fick spontan ryggkli av S under redovisningen =''3
Träffade Bus och Babe <3<3<3<3
Fick massa komplimanger för min gula panda-tröja
Pratade med bby i telefon
Har känt mig bra under nästan hela dagen
Träffat massa mysig folk

Minus
Äckel skitväder som höll på att slå ihjäl mig med isbackar
Folk har för lite lösa småpengar
Fortfarande förkyld
Saknar bby alldeles, alldeles för mycket
Är oinspererad
Breaking Dawn har blivit tråkig

God natt och take care ;)

Tisdag 08.11

Grattis. once again slår den delen till, som inte kallas hjärna, utan något helt annat. Så jag har antagligen gått upp och varit vaken en timma i onödan. För tuben jag ska ta, går inte förens om en timma. GRATTIS!
Så, bara för att jag är så sjukt inpererad av 365 saker du kan göra (http://www.365saker.se/) så ska jag nu skriva upp en lista på vad jag hade kunnat göra under denna timma.
Jag hade kunnat:
*Se två Scrubs-avsnitt (lr OC om man så vill)
*Tagit mig till Vällingby (och kommit försent till skolan)
*Färgat håret, sedan plattat och fixakt det
*Klätt ut mig till en stor koala och suttit på tuben
*Tagit fram alla mina afficher och satt upp dem på väggarna
*Uppfunnit en tidsmaskin, åkt tillbaka till igår, sagt åt mig själv att sova en timme längre.
*Skrivit en låt

Fail-lista..-___-''
Fan. Jag är fortfarande degig och irriterad från igår kväll, så det här suger. Jag pallar INTE vara på dåligt humöt, mkey?! Jag hatar det, och det tar energi från mig.
Ska glo Scrubs istället, så stör jag inte någon..-.-''

Måndag 21.20

Kul att tele2 visar hur mkt pengar jag smsat för, och att jag kan hitta om det kostar att smsa till tele2 utaomlands. äh. Fan vad opepp jag blev på allt. Börjar 08.30 imorgon, med svenska. Sen har jag iofs grafisk, vilket jag ser fram emot. Annars bjz. Funderar på att gå och lägga mig redan nu, fast jag är inte spec trött. Bara inte påhumör. All energi försvann helt plötsligt. Poff, liksom.
Äh. orka negativ.

Fuck you all good night

Måndag 18.38

Jag börjar skrämma mig själv lite.. La precis fram alla kläder (inkl skor) som jag köpt sedan mellandagsrean började.  Och bara för att plåga mig yttligare ska jag räkna upp allt.
* Tre koftor (grårandig, golfrödrutig, svart omlott)
*Ett par jeans
*ett par chinos
*ett par strumpbyxor
*ett linne
*tre t-shirts (en vanlig grå, en vit med svarta prickar, och en gul med en panda)
*svarta lack"basket"skor
*en knälång(!!!) kjol

Och säkert är det något mer, som jag inte minns. Det är läskigt. Följde med F till Globen efter skolan. Var alldeles för uppåt och överenergisk för mitt eget eller någon annans bästa. Först en visit på McBoeg för intag av flummburgare (även kallad cheseburgare) sedan in på Game, The Phone House, JC och ofc Carlings. Hittade den gula t-shirten med pandaemot på, för halva priset. Min moral svek och once again utnyttjade jag F's svaghet för pupy eyes. Så jag är skyldig honom 99 kr. Men nu när jag sitter här i mitt älskade övermysiga rum i nya Killah-jeans och panda-tröjan känns det bra. Nöjd med de inköpen. Men nu är det slutshoppat för min del. Seriöst. Usch, nu känns det plötlsigt inte lika bra längre.

När jag klottrat klart här ska jag mig till att städa mitt rum. Dvs plocka upp alla kläder från golvet, lägga undan allt som överbelastar min byrå och nattygsbord. Jag känner mig sådär amitiös och duktig plötsligt. Vet icke varför.
Hade Grafisk design A idag. Vikarie dessutom, som var oerhört schysst och hjälpsam. Gjorde en logo (blev en tattoo & piercing studio vid namn Twilight. Jag är så jävla okreativ. Men det blev fett snyggt) Sedan började jag på en annons för något som jag inte vet vad det är. Massa pill i PS iallafall, så jag var glad och kände mig bra.
Drack för övrigt en PowerKingu i mitten av lektionen, sen var det kört. Blev alldeles för hypad. Var läänge sen jag blev det av energidryck. Men iallafall, jag hade sjukt kul, och var rastlös som faen.
Åh, har jag sagt att mina kuddar luktar älskling? Så mysigt<3<3 Saknar honom. Han ringde igår, i typ en minut (det kostar typ..5 kr att ringa från vårt skitlandNorge) Sen satt han och var så fin så fin i cam och jag saknade honom ännu mer. Och tillslut, när jag gick och la mig, fick jag ett sms från sötpojken. Och då vart jag extremt glad och lättad, för över en vecka utan sms..det skulle inte funka.. ):
Äh, nu har jag skrivit massa onödig skit. Dags att leka dutti och städa. (Bdb först..(A) )
Take care ppl

Måndag 10.52

Jag tittar mig i spegel och ser för en gång skull hur jag ser ut. Och jag tycker det är läskigt. Jag ser så liten ut, så ung. För liten för att se ut så här. Rött läppstift, lite väl kort kjol, skarp svart lugg. Det är inte så att jag har vuxit upp utan att jag har märkt det. Jag har följt varje förändring med häpnad, tagit mig tid att gå igenom mina värderingar och tankar. Så jag vet ju faktiskt hur jag hamnade här. Men när jag tittade mig i spegel nyss, var det något som inte stämde. Och jag kan inte sätta fingret på det. Var det blicken, ögonen som sorgset titytade fram under eyeliner och mascara, eller är det min osäkerhet som faktiskt tagit sig upp till ytan?
Jag ser ut som Snövit, om jag får säga det själv. Blek, mörkt hår, röda läppar, vilse och godtrogen. Eller som ett Skrutt. Livrädd, ensam och alldeles för feg för att göra något. Men jag kan lika gärna vara Superwoman, med sitt mörka hår och awesome powers, skitsnygg, superstark och en riktigt awesome tjej. Jag vet inte. Jag bara babblar. Jag undrar hur länge det kommer hålla i sig. Dragningen till mörka kläder och att vara "annorlunda". För även om jag lätt kan gå i blåjeans, vit t-shirt och lätt sminkad, precis som vem som helst, så känner ajg fortfarande av den där tjejen för tre-fyra år sen. Hon med kolsvart hår, kolsvarta ögon, nitbälten och randigt. Vi vet vem jag pratar om. Hon finns fortfarande inom mig, känner sig fortfarande utanför, orginell, unik.
Jag vet inte hur ni ser mig. Jag vill egentlgien verkligen veta det. Jag vill veta hur era tankar om mig vandrar, vad dom säger. Om mig som person, om min stil, allt. Och om sanningen ska fram, och det ska den, så bryrjag mig oerhört alldeles för mycket om vad folk tycker om mig. Faktiskt. Gott som ont, allt tar jag åt mig.
Kan man ha nyårslöften, även om de är lite sena? Det är ett löfte iallafall, ni förstår. Jag ska vara ärlig, om allt och alla, framförallt med mig själv. Jag ska inte ljuga, eller dra ut på sanningen.
Och faktiskt har jag redan börjat med det. Det känns jävligt bra ska ni veta. Det känns friskt och starkt.
Och sen sänder jag en mental-kram till er som varit med mig under dessa sex år. Även om ni försvunnit, lagts till eller fortfarande är kvar. Tack.


Random 22.32

Citerar älskling som är i Norge:

dom pratar som om jag förstog vad de säger : (


Stackars liten pojke säger jag bara..x'''''D



Känner att jag glömmer dagens hela tiden...-.-'' Men jag pallar inte, så jag drar en "jag gillar.." "jag gillar inte.." lista igen ist.

Jag gillar inte:
att norrmän får titta på min pojke ist för mig <//3
att jag fryser hiettemkt
och att laptop-musen inte funkar om jag har vantar på mig TT_TT
att det är söndag idag (=måndag imorgon)
när skitbra böcker förlorar det interessanta och bara blir tjatiga
när man inte orkar se ens favoritfilm för 20nde gången
det kliar på magen, once again
faktumet att P inte är här
att min filt har slutat lukta myspojken ):

Jag gillar:
När snygga kläder är extra billiga
att känna sig snygg, även om ingen ser
när folk är helt random gulliga
att inse att vissa bryr sig mer om en än vad man trodde
att gå ute sent på kvällen, mitt i stan, och se de annars så överfulla gatorna helt tomma.
när man kommer hem och något ligger på sngen (tex en liten lapp, strumpor, vadsomhelst)
när den man tycker om smyger upp bakom en och kramar en med pussar i nacken
att sitta och leka i PS och bli sjukt nöjd med resultatet
slutarljudet min kamera ger ifrån sig
söta sms som kmr utan anledning

Söndag 21.42

Har verkligen inte gjort något annat än chillat idag. Lite synd att det är söndag, för ajg känner inte att jag är klar med helgen.. :/
Åt middag hos pappsen och A-C, klädde mig emo-style och tog mig hem till V-torp. Foto, fotoredigering och cravings 4 sjåklad. Trivs i min nya kofta och gillar min rumpa i nya jeans.

Dom är blåare än på denna bilden, och inte fullt så blå som den bilden på bdb. Lol. Jag lägger upp bilder för att visa mina nya byxor, och så stämmer de inte. Fail.
Iallafall. Glugga min bdb för bilder från girlsnighten i fredags och annat skojsigt som mot all förmodan kan underhålla er.
http://kumagoro.bilddagboken.se/p/main.html?

Ska dricka god natt-te, snaska på lite choklad, mysa emd filten och undra när bby ringer. Ugh. saknar honom. *ledsengubbe*
Iallafall. Grafisk Design imorgon, med beryktade M. Jag förbereder mig på vredesutbrott och svordommar. May the force be with me.

Take care ppl!

Söndag 13.15

Nu sitter jag här i soffan och undrar varför jag har sovit till ett. Det har nog aldrig hänt. Någonsin. Jag undar nog mer varför jag har fått sova så här länge. Pappa och A-C är borta. Blev nästan väckt av älskling, som är på väg på sin långa reda till vårat..hrm..kära, grannland Norge. Så inte nog med att jag inte får träffa honom när jag vill, nu får jag inte ens prata med honom när jag vill. Usch vad egoistiskt det låter.. .__.' Men ändå! Men han riger iaf varje kväll. Näsan lite romantiskt, (om man bortser från det faktum att vi pratar i telefon varje kväll tills vi somnar..^^'
Jahap, nu har texten blivit kursiv, och det går inte att ändra på. Grattis.

Ugh. Jag är så hungrig .__. Låter ägget koka ngra minuter till, eftersom det annar alltid mobbar mig genom att bli löst på ett ställe. Ni är intresserade, F U!
Åh, jag vill att han ska vara här när jag vaknar, så jag kan rulla närmare, in mot hans hals och somna om. Saknarsaknarsaknarsaknar.

Lördag 23.42

Sjukt uttråkad, även fast Jarhead är på tv. (åh, brafilmbrafilm) Camade med sötgröten nyss, och jag saknar honom ännu mer. Det är jobbigt, jätte jobbigt. (Varför måste du vara så jävla söt och bo så jävla långt bort för?) Jag längtar enormt tills vi ses igen. Alldeles för långt dit. </3
Ska kolla efter en ny mobil, då lagningen av min Nokia antagligen kommer kosta mer än att köpa en ny. Så nu säger jag F Nokia och satsar på en Sony Erikson ist! Funderar på en sån P har, fast vit. S500i hette den tydligen. Den är fin, bra och härlig att skriva på. Ska glo runt som sagt.

DEEEN vill jag ha! -*_____*-
Nu är frågan om jag ska vara en pussy och gå och sova, eftersom jag gäspar när jag skriver det, eller om jag ska atanna uppe en stund till. Det blir nog det senare alternativet. Funderar på att se Romeo and juliet, som ajg alltid gör när jag är halvdepp, trött och ensam. Eller något annat underhållande. Ska ringa darling om ett tag ='3
Blah blah blah. God natt ppl

Lördag 18.09

Eftersom ingen orkar lyssna direket på mitt klagande (med min nästäppa som hindrar hälften av mina ord att komma ur munnen) så har jag ju faktiskt min kära blogg som väntar när jag kommer hem.
Kan ju börja med att jag har ont i näästan hela kroppen. Träningsvärk i låren efter gårdagens trampolinskuttande, och är stel som en istapp i axlarna efter dagens knapp-making. (800 st. Jag är bäst) Så; I'm in PAIN! Tyck synd om mig .__.
Iaf så jobbade jag idag. Var awesome och fick till över 800 knappar på mindre än 4 timmar. Sen åt jag lunch i min ensamhet i Kungshallen, träffade mamma och shoppade ett par Killah-jeans (som kostade 1200 kr, men tack vara lågkonjuktur och rea fick jag dem för 200 ;D) och en superfin kofta för 99 kr. Då blev man verkligen glad. Mamma och jag tog tuben (vi är lata idag) till Gamla Stan och drack te och delade på en chokladboll på Café Kladdkakan. Oerhört trevligt och mysigt.

Igår var det tjejmys i Bruna Huset. P och S mötte upp mig vid L-holmen, så åkte vi hem till mig och bakade 3 pizzor. (en vegetarisk, en salami/mosarella och en räkor/musslor) Vid klockanlitevälsent kom K och V och äntligen fick vi äta. Massa skratt as always. Sedan var det terror på flera nivåer. K och V drog vidare till en fest på heltandrasidanstan, så P, S, A-C, pappa och jag såg en engelsk film om en internatskola för tjejer. Mycket underhållande. Och eftersom jag skulle jobba idag gick vi och la oss relativt tidigt, och jag fick sova på en madrass på golvet i mitt eget rum. (bara för att jag är så snäll och låter mina vänner ta min säng, och sova längre än mig eftersom jag skulle gå upp kl 8) P och S stannade kvar i min säng när jag begav mig ut ikylan. *avis*

Nu sitter jag med kalla fötter, värkande rygg och sne nacke och faen vad trött jag är. Får väl slänga upp en "dagens" innan jag ger upp..

Plus
Jag jobbade, så jag får lön
Köpte ett par skitsnygga jeans (1000 kr billigare än org.priset)
Hittade en kofta som jag letat efter länge
Fikade med mamma
Träffade A och P på jobbet (mamma har bra kompisar)
Känner mig relativt duktig och bra

MInus
Har brutalt ont i axlar och ben
Är snorigare än jag någonsin varit
Fryser om fötterna
var så hungrig efter jobbet att jag nästan svimmade
Känner mig slightly bortglömd eller något.. -_-''
Det mörka vädret, som jag är jävligt trött på



Juste..lol på att jag går under namn som "emo-brud" och "emo-ligg", hos folk som inte ens vet vem jag är.Vad är det med alla ex-flickvänner och att verkligen hata mig? Vad är grejen lix? Visst att man antagligen inte tkr om sin ex-pojkväns nya tjej, men vafan.. Nån gräns finns det väl ändå. Ugh. Jag blir trött. lolz iaf.

Torsdag 21.44

Jag vill ha dig här. Jag vill ha din närhet och din värme, jag vill fan veta att du finns. Jag hatar det här. Hatarhatarhatarhatar! Jag är så jävla trött på allt, och jag vet att det inte är sant, men allt går fan emot mig just nu. Just nu har jag iallafall en anledning att vara på skithumör, och det är väl bra.
Jag har seriöst inget intressant att skriva om, bara äckliga klagomål och skit. Men det är fan det enda jag kan skriva om utan att få kommenterar som "du är fjortis" och "det kommer bli din död". Tack för uppskattningen, jävla retard.
Shit vad mitt humör dalar. Om jag fick stå och skrika och skälla ut någon tills luften tog slut, skulle det nog kännas oerhört bra. Få ur mig alla negativa känslor, skrika de allra värsta ord och förolämpningar jag kan komma på. Någon frivillig?

Fast nu har jag lugnat ner mig. Bästis och älskling är bäst, så enkelt är det. Vill pierca industrial. (Ska föröska hitta en bra bild) Men eftersom min smärttröskel inte existerar, som bästis konstaterade så fint, så lär det ju inte hända. Eller en conch eller vad det hette. Det är iaf bara en ring, typ precis nedanför där den yttersta stavdelen av industrial går ut. Fattar någon?
Bild kanske underlättar.


Öhh. Dagens kanske?

Plus
Pankakor och ärtsoppa till middag
Kände mig lite bättre än alla andra när jag norpade åt mig de näst sista 4 sittplättarna
Ska snart installera Harry Potter, Sims 2 och Lemmings så jag har ngt att göra
Jag har folk som får mig att må bra, i alla lägen.
Fick komplimanger för min frisyr idag
Fick en PowerKing alldeles gratis ;)

Minus
Var på skithumör idag också
Fick stå i en svinlång kö, och trängas med sjukt mkt folk för att köpa 4 st "sittplättar" åt mamma
Min mp3 dog samtidigt
Jag kan inte åka till min älskling nästa helg
Det är kallt ute
Jag somnar så fort jag kommer på en tub/buss
Jag saknar P oerhört, smärtsamt, mycket.

I'm sorry

ber om ursäkt för gårdagens sista inlägg. var på pissigt humör och allmänt trött och grinig. Allt är inte alls sktigt och trist. Bara så ni vet. Och jag längtar efter Pelle. Sådetså.

Onsdag 20.31

Jag är på brutalt dåligt humör, utan anledning. Jag är sur på alla just nu, men mest mig själv för att jag är som jag är. Och sen blir jag ännu mer trött och irriterad på Arga Snickaren på tv. Vad är poängen med att klaga på folk, på exakt allt det gör och har gjort. Och jag tänker bara klaga i dethär inlägget, så om du inte är på humör, så gör något annat.
Jag är trött på mig själ. Jag är trött på min kropp, mina kläder, mitt humör. Egentligen vet jag att min kropp är okej, men jag ser fel överallt, hela tiden. Men det vågar jag faktiskt inte tala om, för orka lyssna på något så ytligt som någon som klagar på sin kropp. För sånt är egentligen inte okej. Jag tycker inte det iallafall. För ajg känner mig alltid obekväm och hemsk när man pratar om sin kropp över huvud taget.
Nu har jag kommit till detcdär stadiet då allt är grått och trist, och allt är bara emot en. Jag längtar inte efter någonting, eftersom allt är lika skitigt och trist överallt. Och min inställning hjälper verkligen till här.
AHH! Jag vill verkligen verkligen verkligen göra något annat på dagarna! Jag vill ha sommar, jag vill ha klänning, jag vill cykla, jag vill ha picnic med grillad kyckling och chokladbollar, jag vill vara blond och varm!

Det börjar bli bättre nu, men inte helt. Fortfarande irriterad på folk. Ska titta på dokumentärern om L Winnerbäck, sen tänker jag fan sova.

onsdag 17.05

SJ är ett gäng giriga gubbstruttar, och jag tycker inte om det. 700 kr för att ta sig ner till darling, om man bokar på SJ..-__-' Tack gode Gud för Tradera. hoppas på att kunna åka ner nästa helg, men faen vad långt det ska vara dit då. Jag blir ledsen, på riktigt. Jag saknar, och det är jobbigt. Men det funkar.
Dagen var hel okej, Såg Saddams avrättning, och det var väl det mest interessanta. Det var fortfarande ljust när jag åkte hem (eftersom jag gick på den tidiga mattelektionen) så jag åkte förbi och hämtade kameran hos mamma. Stod och fotade tågspåret i brist på annat, när ett gäng typiska små fjortis-pojkar på 13 år kommer fram till migg och frågar vad jag gör. med en systemkamera i ansiktet och blicken ner på spåern är det väl rätt obvious vad jag gör, så jag svarar väldigt kort. varpå det frågar varför jag är arg. När de väl går iväg skriker de att jag är oproffesionell och dyl. Så min fotolust sjunker. När jag kommer till F-ängen är busshållplatsen full av två skolklasser, sexor och typ..åttor. Jaa! Kul. Jippiee. Not. Dåligt humör säger jag bara.  Så jag orkade inte gå ut att fota som jag hade tänkt.

Nu har jag letat biljetter ett bra tag, och jag blir bara ber och mer deppig. Fan vad trött jag blir på allt. jag vill åka bort och iväg. Det står het still i huvudet och jag snorar bara. Tittar på Discovery och jag måste bara säga att berättarrösten är en av de drygaste jag har hört. Åh, orka mig.

Dagens:

Plus
Det var väldigt fint väder, och nästan inte kallt
Mackan jag åt till lunch var god
Matten med F och O var rolig
Slutade tidigare än beräknat

Minus
Är på dåligt humör
Orkade inte fota
Frös sönder imorse
SJ är dumma
Har lite pengar, lite ork, lite tålamod
jag äter för lite och för dåligt


Take care ffs

onsdag 08.47

Hemmagjord lista, here we go!

Jag tycker om:
Att somna varm och glad i P's famn
när ägget till mackan blir lagom hårt
att vissa dagar känna sig sjukt snygg
att känna sig lite extra rik så man kan köpa en kopp kaffe påvägen hem
när solen går upp när man vaknar och det ligger frost på taken
att sitta i timmar och titta på kläder på internet som jag vill ha (men aldrig skulle använda)
när okända människor kommer fram och ger en komplimanger för något
känslan när jag faktiskt lyckas få in ett HeadShot i CS
kramar som sätter pirrimagen
när man har i hela wasabiklutten i soyan, till sushi
att gråta när något tynger mig

Jag tycker inte om:
att vakna när det fortfarande är mörkt ute
att vara sjuk
när ägget till mackan är helt löskokt
att gråta av saknad
folk som inte har vanligt hyffs i kroppen
3-reklamerna. jag stänger alltid av ljudet då.
att vara nervös och orolig
att äta själv när alla andr har ätit klart
när man inte har tillräckligt med pengar när man ska betala
när bussen är 10 min försenad, och sen bara kör förbi
att vara konstanst hostig i en vecka

Tisdag 21.33

Mysigt att konstant ha ont i huvudet under en hel dag. Verkligen. har somnat minst fem ggr idag. På tuben till skolan, i skolan, på tuben hem.. Härligt. Bästisbögen kom hem till mig för att kräva sina muffins. Massa små, några stora. Vet inte hur dom blev, men jag är en bra förlorare iallafall. Fick iallafall sällskap en stund, och prata. det var trevligt. Och vi konstaterade att efter allt vi gått igenom tillsammans, vuxit både psykiskt och fysiskt, och vi kommer aldrig växa ifrån varandra. Det känns tryggt och bra.

Åkte till pappa idag, så självklart känns det som fredag idag. det är ju jättetrevligt, eftersom det bara är tisdag. Score ffs. A-C bakade iaf en supergod kladdkaka, eftersom jag fick enorma cravings på choklad, som inte fanns hemma. Usch. jag har förlorat mitt socker-illamående. Det är inte bra, för då äter jag massa onödiga saker hela tiden. Fuckin mini-piller..-__-'' Självkontroll är överskattat.

The Guru på tv, och jag har min darling-luktande filt att gosa med. Inte lika varm och trevlig som orginalet, men va fan.. =P Äh, kladdkaka ftw <3
Bra att blogg.se är min vän och publicerar mina inlägg oxå...-.-''

take care ppl

Tisdag 12.38

Jag vill fota, cykla på min röda cykel och gå konsert. Jag vill inte sitta i en död datasal för att skriva ett manus på en story som suger ! Jävligt opepp kallas det!
 Sov som en bäbis i natt, och råkade dessutom somna på Samhällskunskapen.. Bra Ela, bra. Men kom igen.. Ekonomi, hur kul är det egentligen? Med M's monotona röst.. Ni skulle också ha somnat. Eller iallafall vari ointresserade. Jag känner att jag, allmänt, är jävligt opepp på skolan nu för tiden. Inte så att jag börjar bli seriöst skoltrött, men det kommer väl snart. Och jag är så himla snorig! Inte mysigt..! Jag tycker att jag kan få sluta vara sjuk nu.

Egentligen sitter jag bara och skriver här för att ha något att göra. Min storyline suger, mina idéer är åt helvete tråkiga, och jag är sjukt oinspirerad. Hmm.. sa någon Winterbells? Nej för fan! Kom igen nu Ela! Skärpning. Gör ditt jävla manus så är det KLART sen! Borta ur din värld! (Det suger. ärligt. varför sa ingen det till mig innan vi började?)

Måndag 22.12

Jag blir så JÄVLA trött på vissa mäniskor! Fy fan! Gör något vettigt av era patetiska liv istället! Och orka att jag orkar lägga äcklig energi på sånt. Fan ta er iallfall!




Åh. Hur lång tid kommer det ta innan jag vänjer mig vid tanken att jag inte får träffa bby när jag vill? Det är jobbigt, och gör ont. Det är inte trångt i soffan, och jag fryser. Choklad, filt (som luktar bäst i världen) och Twilight-musik hjälper inte. Det här suger, och jag vill vara i min älskades armar och få pussar i pannan. Fan..Fanfanfan.

Ska sova nu..Helvete.


Måndag 19.13

har precis lämnat av min älskling på direkt tåget mot Göteborg.Grät och snorade som en fontän. Myyysig flicka ffs..-__-' Inte kunde jag tänka mig att det skulle vara såhär jävla jobbigt att åka hem ensam.. Fast när jag väl (efter en lång tid med massa tårar och svårigheter att gå och stå rakt) kom in i mitt rum omfamnades jag av älsklings parfym, som nu sitter fast i min filt. Då känns det lite bättre iallafall. har dessutom hans namn runt halsen, på en liten bricka, + personnumret..(A) (åh, jag saknar dig)
Vaknade vid 11 av att P's vän ringde och väckte oss..(Han ska för övrigt dö en plågsam död..-.-) Var på sjukt dåligt humör tills jag fick massor med pussar och frukost.  Mamma hade ringt, på morgonen, och sjukanmält mig, då jag fortfarande hade feber och hostar. Så älsk och jag myste ett bra tag innan han packade ihop sina saker, sprejade ner mitt rum med parfym (<3) och så begav vi oss till String. Underbar vam choklad med grädde och chokladsås, innan ett snabbesök i Skrapan. Sedan bar det av till Cenralen, och jag kunde verkligen inte ungå att få ögonen fyllda av tårar, hela tiden. Fy fan säger ajg bara.. Det gör ont. okej? Det gör sjukt ont, och jag hatar att gråta när trösten är på ett tåg på väg flera mil bort.
Jagsaknardigjagsaknardigjagsaknardig

För övrig orkar jag inte med personer som överdriver allt. F U

Dagens:

+
Pelle är min, och inte din, så hands off. <3
Min filt luktar oerhört gott <3
Jag börjar bli frisk
Jag har fått en hel helg + lite till med finaste <3

-
Pelle åkte hem <//3
Mina armar kliar
Har ont i halsen
Jag är ensam
Kommer sova ensam och frusen


Söndag 13.49

Blogg.se var inte min vän igår, då jag hade tänkt att berätta om min förvirrande strapats på fredagen genom Centralsen vindlande mönster av människor, på min väg till att hämta bby (som nu står och leker dutti och fixart tvättmaskinen <3)
Iallafall. Efter en oerhört lång och onödig svenska-lektion tog jag mig in till centralen med darrande steg och händer. Eftersom mitt lokalsinne faktiskt inte existerar ringde jag Pelle så att han fick guida mig (genom min hemstad...-__-) "Jaa, och så går du upp för trapporna, så sitter jag vid ett fönster bredvid ett café". ja, men då vet jag exakt vart du är..! )
Efter mycket om och men, hittade jag faktiskt dit. Mitt balsanssinne var inte på topp, då jag hade 38 graders feber på morgonen, plus andningssvårigheter pga hostning. SÅ jag vinglade fram och kramade och hälsade.
Sen letade vi oss tilbaka till Forum för intag av en lunch som inte riktigt tillfredställde latisens smak (det var ju keso och oliver på..) Efter idrotten inhandlade vi föda på Hemköp på H-gatan, och tog oss hem för att fixa kycklingsallad. Sedan mys med Life of Brian och kramar i soffan.

Och ja gär bäst, faktiskt, för jag fick iväg honom på Twilight! Och trots allt tyckte han faktiskt att den var bra! Innan dess var vi kulturella och var på utställningen Lura ögat, på nationalmuseum. helt klart värt att se. Dock försvinner utställningen idag.. :] Sedan var det middag i kungshallen, kyckling curry <3.
Och sen var jag faktiskt ännu bättre, för efter Twilight hyrde vi The Blair Witch Project. Och jag såg faktiskt hela, förutom de sista sekunderna, för då var det för läskigt..MEN! Jag har sett den fruktade filmen! Sug på den ni!

Nu ska jag värma händerna på darling's rygg och tjata på bästis om att få träffa hennes nya "vän". Lol.
Take care ffs!

DAGENS!

+
Bby's rygg är varm
Jag får oändligt med pussar
PellePlutt är här!!!!
Han är mysig

-
Jag hostar fortfarande
Har blivit sjukt jävla förkyld..lol
Fryser massor
Mitt hår vill inte sammarbeta

Torsdag 22.35

Mitt huvud gör brutalt ont i mitt huvud. Kan bero på att jag bara har druckit te idag = ingen vätska i kroppen. Jag är bra, jag vet. Borde verkligen sova, men det lär inte hända. Ska glo lite OC (<3<3) osv osv. Trött som en gnu, och känner mig sjukare än innan. Not good!
Opepp på idrott och svenska imorgon? Som faen!
Äh, vad fna bloggar jag om meningslösa saker för? Men det är väl det skiten är till för.
Nu ska jag skriva om något seriöst här. Faktiskt.
Min bästa konsert upplevelse.
Det står faktiskt mellan MYV, Silverstein (december-konserten) och Green Day (Min första konsert faktiskt.)
Äh, berättar om Green Day nu. Länge sen jag mindes den konserten.

Det var sommar år 2005 (vilken fin början jag fick till..-.-) och jag hade precis upptäckt sk "bra musik". (Dvs punk) Green Day var störst i mina öron, och de spelade i Göteborg av alla ställen, den 3 juli 2005. Först var det så att jag inte skulle få åka till konserten, då mammsen och jag skulle vara på Gotland de veckorna. Men hon ändrade sig (tack och lov).  Så pappa, A-C och jag tocg motorcyklarna ner till Göteborg. Ska det vara så sak det ;)
Vi bodde på hotell, gick på Liseberg på konsertdagen och på vägen hem såg jag allt folk utanför konserthallen, Scandinavium. Och jag var inte nervös. Faktiskt. Jag peppade mig själv med massa Green Day och väl tillbaka vid Scandinavium hade det redan varit insläpp, och förbandet, Jimmy Eat World, hördes ut. Scandinavium är en stor konserthall, och vi hade sittplatser. Rad 39, plats 19, hade jag. Jag såg Bille, Mike och Tré innan de sprang ut på scen, från vänstra sidan, och jag hade gåshud. Även om jag inte var nere i publikhavet på golvet, svettades jag som en gris, och hade en av de coolaste syner/upplevelser någonsin. Sittplatserna är i U-form, och på något sätt fick Bille Joe, heela salen att göra vågen. Från höger till vänster. och jag vet inte hur många människor det var där, men det var bland det härligaste jag varit med om. Började nästan böla under Wake me up.. och jag var helt slut efter konserten. Och ännu mer kär i musiken än innan.
Min första konsertupplevelse, och den ägde skiten ur alla er andra. Bara så ni vet vad ni gick miste om.



Nu ska jag hosta mig iväg till sängs med OC och Breaking Dawn. Take care ffs!

Torsdag 20.32

Mhm, första skoldagen efter lovet. Hostig, hes och allmänt sjuk = översocial och mer flaxande. Kunde inte hållakäften stänfd på engelska, vilket ärligt var jobbigt. Jag sa inget seriöst, som hade någon slags betydelse alls, och jag garvade, fick hostattacker och skrattade mer. Inte mitt fel att det blir så. Dagen har varit ganska lung. Sjukt trevligt att träffa alla igen! Saknat som faen!
Drog hem till bästis efter skolan. V kom också, och det blev te och vitlöksbröd (Men..ska vi inte ha vitlöksbröd då? Och lite cola? Kanske ett vitlöksbröd? Cola då?) och allmänt sånt som hör till. Myspys.
När jag kom hem städade jag mitt rum nogrannt, bäddade sängen oerhört fint och ska även fixa ett draperi till min bokhylla (för den ser förjävlig ut..). Jag menar, det är inte varje dag man får finbesök från de nedre regionerna av Sverige..x'D Konstigt nog är jag inte alls lika nervös som jag trodde att jag skulle vara. Men.. det kommer väl inatt och imorgon. Heh..^-^'' Och om jag ska vara lite ärlig så trodde jag faktiskt (nästan) aldrig att det här skulle hända. Faktiskt. För vad är oddsen för det lix..? (Jag har egentligen ingen koll på odds, så ehh..F U!)

Höll på att glömma dagens..(A)

+
Träffa underbart MG-folk igen
Min hosta börjar bli bättre
Känner mig allmänt gladare som person
Träffade V och S

-
Jag hostar fortfarande
Skolan har börjat
Jag får ont i magen från och till
Kommer antagligen inte kunna sova inatt..


Äh, nu ska jag gå och fixa draperiet.
f u och take care

Onsdag 21.43

Börjar direkt med dagens.

+
Heldag med OC
S kom förbi (och tittade på OC)
Chaite
Min mage ser bra ut igen! =''3

-
Sista lediga dagen
Hostar sönder mina lungor
Mitt hår är trasigt
Fryser konstant om fötterna
Piller är dyrt, alldeles för dyrt

Som sagt blev jag sjuk igår kväll, och jag vaknade med en död hals, inga sociala vänner och en heeel säsong OC. Så det blev min dag, fylld av sms och chaite. Precis som det brukar. Bästis kom förbi på eftermiddagen med hårfärg och mysigt sällskap. (Ärligt, jag har saknat kvinnan) Ännu mer OC, chai, middag och färgning av hår. I'm a fakking pro man!

Sista lediga dagen nu, och jag vet fortfarande inte när jag börjar imorgon. That sux. Enligt TT börjar jag 12.40, vilket jag tvivlar vääldigt starkt på! För jag har AoL innan (OPEPP) och jag litar inte på mitt minne. Fakk it. Sen kommer jag ju på att jag har ett schema i mitt rum. Och jag börjar kl 9. Tyckte TT's schema var bättre..

OMG! Imorgon är det torsdag , vilket betyder att det är fredag efter det. SCHEISSE! Vet ni hur ont i magen jag har? .__. Kom på det idag, när S berättade om sin lilla BF, och fan..det var som..inte ett slag i ansiktet, men näst intill. Och nej, jag är inte opepp, negativ eller något. Helt tvärt om. Men jag är så god damn NERVÖS! Hjälp .__. (Förlåt, du får inte missuppfatta mig. Om du visste hur jag var innan konserter tex, så skulle det vara mkt bättre. Ta det inte negativt eller nått.)
Åh, börjar massa tidigt imorgon, vilket betyder att jag m å s t e somna innan tre. Helst två.. Så det är väl dags för Ela att sussa nu.

Take care ppl :*

Onsdag 11.34

Sitter med en hink sand i halsen, och det hjälper inte att dricka vatten. (alla vet ju att sand plus vatten blir lera, right?) Ryggen mår bra nu, tack så mkt, men resten av kroppen är fylld av någon slags dämpad smärtliknande känsla. (Och nu var jag jävligt skillad och petade bort s-tangenten. Bra Ela, braaa! Fast jag var bäst och fick fast den igen..;D)
Det är sjukt fint vder ute, och jag ska nog träffa folk idag. Men jag är så trööött! Och jag lyckades! Jag somnade innan tre! Iofs vaknade jag igen, och somnade om efter tre, men ändå! Applåder till mig!
Dagens tycker jag att vi langar senare i kväll.

Äh, sjuklingen hälsar take care

Onsdag 01.19

Det här är INTE bra. Jag börjar bli superförkyld. Ont halsen och hostar och snorar. Mysig_flikka_92..Har äntligen fått ner hela första OC-säsongen, men jag ska ändå somna innan 3 inatt. Har bestämt mig för det nu.
Och imorgon ska jag leka med Emobusbabela. Saknar dem fukking mycket!
Blääh! Jag tycker inte om min hals atm. Den sticks, och kliar, och då hostar jag, vilket leder till att jag får ont i bröstet. Det räckte väl med körtelfebern förra året? Jävlajävla ovärt att bli sjuk nu. Fan, jag kan ta hela influensan efter måndag, okj? Ska väl gå och sova så jag blir frisk. Mkt mer värt. Okj, om jag har feber nu blir jag fan arg. På riktigt.
Ska hämta tempen så får vi se..
37.0. Helt perfekt med andra ord. Haha. kmr ihåg i somras, då var jag världens hypokondriker. Tog tempen nästan varje dag. Illa..x'D

Nu fick jag ont i ryggen, så jag ska gå och whina i min säng ist.
Fuck you all good night


(En snabb update, men ajg tänker whina riktigt jävla hårt nu. Det känns som någon kör en träpåle genom ryggen på mig. Seriöst. Det gör så jävla ont att spyan sitte ruppe i halsen. Om jag öppnar munnen är det kört. Det gör så jävla jävla jävla ont. En kniv i ryggen, bokstavligt talat. Nu ska jag faktiskt gå och gråta i min smärt. Helvetesjävlajävlaskit!)


Tisdag 17.08

B är bra för hon ger konstruktiv kritik. Så nu ska jag införa "dagens +" och "dagens -"
Så vi börjar direkt nu! ;D

+
Mitt timmlånga bad med tända ljus och ånga i hela rummet
Breaking Dawn
Mitt gula linne (iofs från igår, men darn vad fint det är!)
Hemmadag

-
Forest Gump (Tom Hanks)
Kli på armarna
Hemmadag
För mycket godis

Jaoow.. idag då. Tittade på tre avsnitt av Ouran, läste några kapitel i Breaking Dawn (åhh, så braaa!<3) och tog ett överysigt bad. Jag brukar inte gilla att bada i badkar, för jag blir lätt uttråkad. Men nu hade jag bara levande ljus tända, Muse svagt i bakgrunden och fönstret öppet så allt blev fuktskadat..(A)
Sushi till sen lunch, så ingen middag till Ela..x3
Ska skicka iväg ett tackmejl till massa folk jag fått julklappar av. Så..ehh.. nu vet ni det..
Lol på min blogg..

Tisdag 12.35



You're leaving me breathless, I hate this, I hate this

Tillochmed jag kan känna mig relativt snygg och cool någon gång om året sådär. Höhö. Roligt. Jag är alldeles för självgod för sånt. Istället är jag en poser med solbrillor inomhus, mitt i vintern dessutom. Fy och skam. (men erkänn att jag är tuff!) Jag försöker iallafall.. .__.
Vet ni att jag är jätteoppep på skolan? Det har jag iofs redan sagt, men eftersom det är MIN blogg, så får jag klaga hur mycket jag vill! :] Fan vad bra jag är! ._. Bara massa egocentrism här idag.
Tänker nog stanna hemma med min coolhet idag, för jag är inte pepp på att gå ut och frysa arslet av mig, även om jag har sjukt snygga, nya jeans att frysa i. Ögh.
Blir nog lite Ouran och/eller film, chai och filtmys. Och nu undrar jag ÅTERIGEN, vad vill ni läsa om? Skriv ffs!

Take care

Tisdag 02.00

Ligger i sängen och funderar på när jag senast somnade innan 3.. Hade tänkt att det skulle bli så "idag", men som det ser ut nu lär det knappast hända..>_<
Får vredesutbrott på Donkey Kong och Super Mario, är alldeles för varm om fossingarna och jag ängar och är så nervös så det är löjligt, orkar inte gå till vardagsrummet och hämta antingen Twilight-musiken eller Iryas Playground. Så lat är jag. Så jag får nöja mig med crapy 60- 70- 80-tals musik.. Är hungrig once again, även fast jag åt sjukt mycket till middag. (Bakad potatis, pepparbiff med gudomligt god sås, fetaostpanerade rödbetor och sallad. åh <3)
Funerar på att titta på lite Scrubs innan jag somnar, men då kommer jag verkligne inte somna innan 3.. Fast det lär jag väl inte göra iallafall. Får väl läsa lite i Breaking Dawn, men jag tvivlar på att den lugnar ner mig.. Jävla skiiit asså! Ääh, jag är så god damn trött. (Och det är ditt fel att jag inte sover än, för du ska ju vara så oerhört bra och fin,men jag antar att du inte kan hjälpa det..Damn..><)

Äh, jag somnar ju inte fortare av att ligga här och skriva.. F U

take care

Måndag 18.10

Jag börjar känna mig som en shopoholic.. .__. Träffade b och m i staden och införskaffade ett puder från Isa Dora, två nagellack (mööörkt blått och svart), ett par sjukt fina jean och ett gult (!!)linne! Omfg! Ela goes wanna be färgglad. Det är det färggladaste jag köpt skulle jag tro.. Illa.
Blev så väldig opepp helt plötsligt.. Kan bero på att jag, once again, har ätit för lite..>< var sjukr glad och nöjd när jag kom hem (för Breaking Dawn är helt enkelt bäst. det är det enda jag säger.) (Argh! vet du hur mycket jag längtar tills du kommer hit och kramar mig..?)
Jag är brutalt jävla nervös för övrigt. Jag tror jag vet exakt hur jag kommer vara på fredag. (B, du får bistå med massa kramar och andningshjälp, plz?) Tror det är bra att jag käner mig så väl, och att jag är så förutsägbar för mig själv. Då kan jag hantera saker bättre, och förvarna andra..><

Målar naglarna svarta nu. och andra handen har röda naglar. jag är oerhört alternativ, bara så ni vet.
För övrigt är jag sugen på att ha en mysig filmkväll, med en mysig soffa, bra filmer och mys. (Jag är bäst på att få med "mys" hela tiden. F U!) öh. orka min blog..

Take care

Måndag 12.18

Idag kände Ela för att vara orginal emo- det enda som egentligen saknas är brillorna, men men.. Rutiga byxor á la golf-stil, svart t-shirt, grårandig myskofta, snelugg och fluff hår. Känner ju mig fin faktiskt.
Har städat rummet lite till Ung & Kåt, och jag fryser som en jävla koala. (Jag utgår från att de fryser konstant. jag menar..de är koalor..)
Ska snart i till stora staden för att leka med B. Åh, jag saknar henne massor! >w< Ska köpa puder och leta annat roligt. 4 god damn dagar kvar tills skolan börjar. Gissa om jag är opepp på AoL och allt annat torsdagar bjuder på. Och gissa om jag kommer vara ett nervvrak hela torsdagen, och för att inte tala om fredagen. Jag har ju fan redan ont i magen..T_T Ugh.. Orkar inte tänka på hur pirrigt det kommer vara på fredag. 5 dagar kvar för fan! Erkänn att du är nervös, snälla.. o_o

ARGH! Jag blir GALEN! Jag fryser fucking hela jävla tiden! Det är inte spec okej om du frågar mig. Värm mig, plx..
För övrig, och jag vet att ni är intresserade, så är jag på den tredje boken av Breaking Dawn nu. (den är uppdelad i 4 st tror jag..Bella, Jacob, Bella, Jacob. EDWARD då? Hallå...?! )
Nu ska jag städa mer.
Take care

Söndag 23.48

Jafg är trött utan att märka det, vilke suger rätt hårt. För då blir jag seg i huvudet och tänker lite för mycket, och sen börjar det ryka, och ni fattar.. Äh, jag märker ju var det här är på väg, så det är väl lika bra att jag drar arslet ur fotöljen och går och lägger mig (så jag kan tänka ännu mer och vrida mig 70 varv varrannan minut, för face it. Jag är inte trött, och jag kan defenetivt inte sova innan kl 3.)
Det var något jag tänkte på, något jag ville göra.. Det enda jag minns nu är foto och min nya tröja. Bra Ela, riktigt bra. Jag får en tanke, tänker igenom den, och sen sipprar den iväg och lämnar bara en känsla. Jag är sjukt sugen på friterad kycklig.. Och att få krypa ner i sängen och somna bredvid någon.
Nej, nu ger jag upp. Lägga mobilen på laddning och ringa sötbullen :*

Jaja, take care ffs.

söndag 22.31

Nu sitter jag här med Irya's Playground, ångest och ont i magen. Jag är dålig, jag vet det. Mycket väl, dessutom. men palla självömkan..
Åkte med modern min till Liljeholmen för att gå till vattnet och fota. Det var vacker, isande kallt men trevigt. (Och när jag säger isande kallt, menar jag kyla som går igenom ben och märg och slår rot i blodet) Så när mina fötter hade frusit till isklumpar tog vi tvärbananen till Sickla Köpkvarter där det inleddes med en chailatte (vad är skillnaden mellan det och chaite? o_O) och chokladboll. Sedan blev det shopping. Två supermysiga, långärmade varma tröjor från H&M, ett par cooooola byssor och en massa fin kjol (den längsta jag köpt faktiskt. Till knäna! Det du A-C!) + strumpbyxor från Gina Tricot. Massa glad och nöjd! :>
Så nu ska hon lägga in massa bra musiik på mp3n och jah..

Take care

Lördag 22.49

Jag har fått ett par klagomål över min ickebefintliga uppdatering idag, så det ska vi väl ta och göra något åt. ("vi" säger jag..Ni ska väl inte göra så mycket direkt, bara läsa..;D)
Jaja, kom väll till kära V-by igår vid 21-tiden, då folket redan hade börjat se The Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Och med folket menar jag K, P, och Z och J, som jag inte har träffat på flera livstider. Senare kom även en söt V och som alltid satt alla i köket med stooora koppar te och alldeles för mycket åsikter om allt. Och scheisse vad jag skrattade! Så underbart! Kan ju nämnas att med tre systemkameror i ett kök är det svårt att låta bli porrfotning á la Lunarstorm-style, samt Christmas-theme. Mums. Efter det blev det Jarhead , massa Kent och telefonpratande! =) Sen somnade folket runt fem, sex kanske
Sen vaknade folket vid 12 och segade sig upp, drog hemmåt och bytte kläder. Tog mig till M-platsen för lunch/middag hos E. Somnade sedan en timma i soffan, tills någon ringde och väckte mig..-.-
Meen, sen bar det av till Dansens hus och Cirkus Cirkös. Och föreställningen.. Kan inte beskriva, men den var brutalt jävla bra! Dom var grymma, hela bunten! <3 Och musiken blev jag kär i på en gång, så efter föreställningen gick jag och köpte deras två skivor och fick dem signerade! ;)

(Är du glad nu, när jag lägger upp massa onödig text?! ;D :* )

åh, måste lägga upp lite låttexter sen, men det får bli sen som sagt.
Take care

Fredag 19.22

Det är väl ungefär lika kallt som i en isbjörns rövhål i detta land nu, vilket INTE uppskattas. ALLS! Trots raggsockor och en tjock tröja under vindtäct och varm jacka så fryser jag till en ispinne, och mina fingrar svartnar och ramlar av, TROTS vantar! vafan lix! johan Glans, säger jag bara. Bästa beskrivningen på detta land.

Ska äta middag nu, och sen kasta mig ut i detta rövhål once again och bega mig till Spånga. Cheers!

Fredag 12.58

Jag har nu kommit fram till slutsatsen att koalor, måste vara Guds egna lilla skämt. Inget med koalor är bra. Visst, dom är söta osv osv, men kom igen! Det ENDA dom livnär sig på är några blad, som gör dem höga! Och inte dricker de något heller, de bara äter sina knarkblad och har roliga näsor. Men jag måste erkänna att jag gillar koalor ändå. Dom är gulliga :* Vad var det mer med koalor? Enligt mitt nationella prov i svenska förra året så när det väl är dags för parningssäsongen, jagas honan upp i ett träd. och hanen, som är så kåt, klättrar såklart efter. Och då får honon välja på att bli våldtagen, eller kasta sig ner för trädet mot en säker död. Det vet jag givetvis inte om det är sant, men jag tycker det är roligt ändå. mark levengoods texter FTW!
Ska dra mig iväg till modern min nu, för intag att schampoo, balsam och mat. Sedan måste jag byta mitt jedrans busskort..-.-''

take care ppl

Torsdag 22.17

tänkte bara tala om att från och med nu kommer inga anonyma kommentarer godkännas. Du behöver inte skriva ditt riktiga namn, men någon hint om vem som skriver så är jag tacksam. Thx ppl :*



Fanfanfan på att jag ska vara såhär. Tvivla, tveka och tänka alldleles för mycket. Det är inte bra. Jävla skiiit! jag vill inte tvivla, ok? Och förlåt för att jag gör det, men det går inte att komma ifrån. Uh.. Är alldeles för trött för det här. På något sätt kom tröttheten tillbaka och kastade sig över mig som en jävla ångvält. Tack för den.
Jag vill inte tvivla. Jag vill skratta, fyllas med bubblande glädjefniss och se solen glittra i frosen på taken. Fan, jag vill uppupp, flyga och se världen ur ett annat perspektiv.
Fladdra lilla fjäril, flyg långt bort och sök din lycka.
Och då kan man ju undra varför jag sätter mig själv i den här situationen, varför jag går med ryggen öppen, fri för alla att hugga. Och ja, nu blir jag osäker och liten. Jag vill lita på dina ord, och jag vet att hon talar sanning, jag hoppas iallafall. kan man inte alltid få känna sig så trygg som i en nedsutten soffa i en dåligt belyst källare med en kopp te vänner och all tid i världen för prat om det ena och det andra, och allt som inte får plats. Det är sånt jag behöver, fikaterapi. För ärligt, det är inte ofta man känner sig så trygg, omtyckt, kärleksfull och hemma. Töntigt, eller hur?
För ibland önskar jag att världen var mindre, att avstånden var kortare, att det var lite annorlunda.
Och det kan väl pirra i magen, men för det mesta ligger det bara en molande värk, som en klump av oro. Om jag vågade skulle klumpen bli till fjärilar som kittlar min mage och fyller mina ådror med glitter.Och det är väl inte så synd om mig, egentligen. Tänk på barnen i Afrika, så som dom har det. men ärligt så orkar jag inte bry mig om dem.Så äckligt egoistisk är jag. Men det visste ni väl redan?
Thx for careface.

Torsdag 17.22

Vaknade vid 12 ungefär, och sitter fortfarande i pyjamasen. Orka vara engagerad lix.. Började titta på Eight Legged Freaks, men den SÖG, så vi tittade på en annan film som jag inte minns namnet på. Stuart Townsed var med iaf! (A)
Är väl så där lagom pepp på att börja skolan om en vecka, men det är ju bara två dagar, sen är det den helg jag längtat mest efter på vääldigt länge. *-*
Åh, jag är massa sugen på chai. Något jag inte har drukit på länge..o.O (åh, vänta.. ska bara antekna det så jag kan kolla på det när jag är intresserad..) WAAH! Ge mig något att skriva om ffs!
För övrigt tycker jag INTE om friens-reklamen, när den lilla flickan går och sjunger en tråkig låt. Jaja, den är väl jättetouching, men den är DÅLIG. kan inte förklara varför, men jag tycker inte om den..
Åh, imorgon är det filmkväll med folk jag inte har träffat på ages. Nostalgikväll kallas det! Mysigos <3

take care

RSS 2.0